Stall Burger RM5 Sehari - Kulai, Johor
Zerocool @ Oldsmoke Enterprise - Sat 19/May/2012 2:48pm [Last Comment]
Assalamualaikum...
kepada warga Johor terutama warga KULAI..
saya ada stall burger Stainess steel + dapur +kuali
untuk disewa dgn kadar termurah.. RM5 sehari..
kepada yang berminat boleh tggalkan contac no anda atau hubungi saya 0197572609

Niche: Bisnes Burger | Bisnes Pasar Malam
     
  1. Syafrulanas - Mon 21/May/2012, 2:35pm
    Ader gambar x ..mms kt saya. 0166657436  
  2. Muhammad Akmal 4 - Mon 21/May/2012, 4:16pm
    sy memang tengah cari stall burger..duit dah ade..tinggal nak cari stall jek..boleh tgk gambar dulu x? ni emel sy irfan_dashination@yahoo.com..ni no fon sy..0177307828..sy tinggal di bandar baru uda.  
  3. Zerocool - Wed 23/May/2012, 6:03pm
    syafrulanas awk dari mne yer.. ada email x sy sent pic...  
  4. Zerocool - Wed 23/May/2012, 6:05pm
    akmal sy dh sent pic..  
  5. Ct 37 - Fri 25/May/2012, 12:46am
    tumpang iklan jap...kpd sesiapa yang nak beli stall burger sekitar masai,pasir gudang,permas jaya,ehsan jaya atau sekitarnya...sila col sy 0177172576..rm1500(siap payung/kuali burger dll )-penghantaran PERCUMA!!  
  6. Muhammad Akmal 4 - Mon 28/May/2012, 1:26am
    sy cari stall kayu biasa..buruk pun tak kisah..rm300

    akmal 0177307828 jb  
  7. Hairulazmi Bin Mohd Kamis - Fri 1/Jun/2012, 4:00am
    ade tapak ke?  
  8. Zerocool - Sun 3/Jun/2012, 6:00pm
    stall still available.. cpt hubungi sy jika berminat...  
  9. Nana Kkny - Wed 6/Jun/2012, 4:18pm
    Hi, boleh send pict kat sy x? sy tengah mencari stall burger. sy duduk di Tiram. nana_kkny@yahoo.com.my
    Thanks..  
  10. Mamah 2 - Wed 17/Jun/2015, 1:25pm
    BAGEDIL FROZEN AYAM / DAGING BOLEH ORDER  
Page 1   (Total 10 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia