SMS Blaster - Hantar SMS Dengan Hanya Serendah 1 Sen untuk Perniagaan Anda
Syamsul Oreintal Realty - Mon 9/Dec/2013 10:21am [Last Comment]
Dengan perisian SMS balster ini anda boleh mengantar sms pukal dari serendah 1 sen untuk setiap sms untuk bakal pelanggan anda samada untuk semua jenis perniagaan yang anda jalankan sekarang. Perisian SMS blaster ini telah banyak membantu dalam mengembangkan pasaran dan mencari pasaran baru untuk pernigaan yang dijalankan.

Kelebihan SMS blaster ini :
- Tidak perlu talian internet untuk menghantar sms anda
- Hanya perlukan komputer peribadi dengan Win 7
- Menggunakan talian GSM anda yang sedia ada mengikut pelan telco anda
- User friendly interface
- Hanya dengan sekali klik, sms anda akan sampai kepada ratusan pelanggan anda
- 1 sen untuk 1 sms**. Andaikan anda menghantar 100 sms, nilai anda belanjakan hanyalah RM1.00 sahaja. Jika 500 sms, hanya RM5.00 sahaja. Murah bukan? Tak perlu bayar lebih

Sekiranya berminat untuk mendapatkan perisian ini, sila emailkan kepada sy.oriental@yahoo.com.my sekarang. Hanya RM30.00 sahaja dan dapatkan FULL VERSION perisian ini dengan Serial No yang sah.

Nota :
** Untuk pelan prabayar Celcom X2 untuk kesemua nombor Celcom dan 5 sen untuk ke nombor operator lain.
** Kepeluan perkakasan : komputer peribadi, USB Modem GSM atau telefon anda yang boleh bertindak menjadi modem. Ringkas..!

Niche: Bisnes Sms
 
1. Ans Izmira - Wed 11/Dec/2013, 9:48pm
detail ans.izmira@yahoo.com  
2. Nora 40 - Thu 12/Dec/2013, 6:54pm
MINAT.SILA BERI DETAIL. TQ.
edentrading9@gmail.com  
3. Syamsul Oreintal Realty - Mon 16/Dec/2013, 10:02am
Dah saya emailkan. Terima kasih kpd yang telah mendapatkan kemudahan ini. Semoga kita mendapat manafaatnya  
4. Firdaus 500 - Tue 17/Dec/2013, 1:26am
tlg bg detail ke cowayblast@gmail.com  
5. Mohamad 164 - Tue 17/Dec/2013, 9:14am
rate 1sen untuk celcom saja?
telco lain camna nak bagi jadi 1sen gak? bleh ker?

pls email info: mzniaga@gmail.com

TQ  
6. Manlanggaq - Tue 17/Dec/2013, 3:33pm
MINAT.SILA BERI DETAIL. TQ.
manrixeo25@yahoo.com .tqvm  
7. Usahawankini - Sun 22/Dec/2013, 4:49am
emailkan ke usahawankini@yahoo.com  
8. Hamdan 26 - Tue 31/Dec/2013, 2:58pm
shaifulbiz2u@gmail.com  
9. Nor Safwan - Sun 5/Jan/2014, 5:23pm
sy berminat tolong email.....
safwan90.sm@gmail.com ..tq  
10. Abdul Aziz 39 - Wed 8/Jan/2014, 8:18pm
sya minat.email sya azfa1962@gmail.com  
11. Mohamad Rizuan Abdullah - Fri 10/Jan/2014, 5:07pm
tlg email kat saya detail
mohamadrizuan1986@gmail.com
wechat id:rizmie861018  
12. Noor Azlan Bin Kamaruddin - Thu 16/Jan/2014, 4:39am
Detail juga dan berminat ke Lanz2579@yahoo.com  
13. Nzaimee 2 - Sat 18/Jan/2014, 1:54am
email ke mnpdigi@gmail.com  
14. Syamsul Oreintal Realty - Sat 18/Jan/2014, 10:48pm
Mohon ambil maklum, Plan Prepaid X2 kini bertukar ke X3 secara automatik kepada pengguna sedia ada (info dari Cust. Serv Celcom).

Sehubungan itu, kadar 1 sen sms ke mana mana no Celcom kini adalah sebanyak 2 sen setiap sms.  
15. Nally 2 - Sun 19/Jan/2014, 8:05am
Hubungi saya
nalizan73@gmail.com

Tq  
16. Matt 3 - Tue 21/Jan/2014, 12:55am
Saya berminat.... hantar info ke ( dcilis@gmail.com )  
17. Nurul 1492 - Sat 8/Feb/2014, 10:41pm
berminat. nurady10@yahoo.com  
18. Qabubiz Concept - Sun 9/Feb/2014, 4:55pm
berminat la.. send ke email sy gerbangniaga85@gmail.com  
19. Gigahertz - Tue 11/Feb/2014, 1:17am
Saya berminat. Email ke gigahertzcs@gnail.com  
20. Muhammad Naim 2 - Thu 13/Feb/2014, 12:25pm
emel plz szq_md87@yahoo.com  
21. Ir Mohd Khairil - Mon 17/Feb/2014, 7:05pm
minat ...tolong email ke juruteramalaysia@gmail.com  
22. Mohd Fuad Ahmad - Tue 18/Feb/2014, 1:55am
berminat olong email kan kepada sy

mohdfuadahmad86@gmail.com  
23. Intan 349 - Thu 20/Feb/2014, 10:33am
Peluang perniagaan untuk memiliki kedai serbaneka sendiri!

- Khusus untuk anda yang serius ingin berniaga dan SERIUS nak BERJAYA.
- Yang ada modal RM2+++ sahaja.
- Yang pernah gagal dalam perniagaan sebelum ini.
- Yang nak berniaga tapi tak tahu nak bermula macam mana. (KURSUS & BIMBINGAN diberikan)
- Yang tidak ada kerja tetapi ada modal RM2,+++
- Yang berminat menguruskan kedai sendiri.
- Untuk anda yang ingin mengubah taraf ekonomi hidup.

SEMUANYA PERCUMA!!!
# Kos ubah suai/renovasi kedai.
# Kos stok barangan dalam kedai (anggaran RM600K - RM800K)
# Kos sewa bulanan kedai.
# Kos operasi.
# Tak perlu pikir/ tiada risiko.
# Boleh DIWARISI.

SEBUAH KEDAI DAN SEMUA KOS OPERASI PERCUMA (FREE) !!!!!!
(Syarikat Malaysia Bertaraf Antarabangsa)
Sila LIKE dan SHARE page www.facebook.com/PeluangMembukaPerniagaanSeluruhMalaysia
Jangan lepaskan peluang terhidang. Untuk yang betul-betul berminat, BERTINDAK SEGERA dengan menghubungi/sms/whatsap pon bole :INTAN 016 215 2237 untuk keterangan lanjut.  
24. Zero Carbon 2 - Thu 20/Feb/2014, 12:10pm
mohon hanta detail ke kingzerocarbon@yahoo.com  
25. Syamsul Oreintal Realty - Mon 24/Feb/2014, 4:36pm
Salam.

Saya telah emailkan kepada semua tentang application ini.  
26. Amen 87 - Sun 2/Mar/2014, 1:57am
Mari pakat ramai2 join bisnes 1whp.net.
Modal serendah rm55.
Xpyah cari org sbb org akn cri kite.
Bisnes yg halal.
Drpd anda join net 0-0 je.
Lebih baik join kami di 1whp.net.
Sambil enjoy duit bertubi2 masuk! wechat ke 0123277566  
27. Sharin 83 2 - Sat 8/Mar/2014, 5:31pm
saya berminat

terima kasih  
28. Idham 28 - Wed 12/Mar/2014, 11:05pm
PAKEJ DEALER
PROMOSI!!!...
RM1000 :MODAL NIAGA DIBERI RM600

? Komisyen:
(5.00% Celcom), (4.00% Maxis), (3.00% DiGi), (5.00% TuneTalk),
(5.00% Umobile), (6.00% XOX)

? Dapat control panel
? Menerima laporan dan transaksi jualan.SMS/WEB
? Boleh mendaftarkan AGENT sebagai downline anda.
? Komisyen diberi bila mendaftar agent.
? Mendapat komisyen hasil jualan downline.
? Boleh melakukan transaksi topup melalui Website/Telefon Bimbit
PAKEJ AGENT
? Komisyen:
(4.50% Celcom), (3.50% Maxis), (2.50% DiGi), (4.50% TuneTalk),
(4.50% Umobile), (5.50% XOX)
? Dapat control panel
? Menerima laporan dan transaksi jualan.SMS/WEB
? Boleh melakukan transaksi topup melalui Website/telefon Bimbit

? Bantuan Khidmat Pelanggan (9.00am - 6.00pm)
? Perkhidmatan topup pada bila-bila masa.

? Keterangan Lanjut Hubungi 0192806791(IDHAM SHAH) 0192980036(KASSIM  
29. Abdul Aziz Shan Associates - Fri 21/Mar/2014, 12:11pm
Salam,

Saya berminat dengan tawaran di atas. Boleh sertakan no untuk dihubungi? TK  
30. Sufian 36 - Thu 3/Apr/2014, 11:59am
Email detail ke tga81network@gmail.com  
31. Psk - Thu 3/Apr/2014, 6:37pm
email detail shobanent@gmail.com. TNX  
32. Ahmad Sayuti Bin Ab Rahman - Fri 4/Apr/2014, 5:42pm
SIM KAD TUNE TALK TONE EXCEL ini adalah produk CELCOM dgn ToneExcel. Walaupun kita tak buat bisnes yg dicadangkan, kita masih boleh dapat kelebihannya.
1. Percuma PA RM100,000
2. Dapat free tiket AirAsia
3. Dapat diskaun 30% ke atas Tune Hotel
4. Boleh kekalkan nombor HP lama.
5. Call rate 28 sen ke semua distinasi di Malaysia dan semua telco lain.
6. Boleh kumpul point tanpa luput dan tukar kepada tiket flight Air Asia, Smartphone dan lain-lain.
7. Free RM10 bila topup RM30
8. Free RM20 bila topup RM50
Tapi kalau kita buat bisnes ni, lebih bagus. Kita di beri komisen RM20 fast track bonus di L1 setiap kali kita kenalkan SIM KAD TONE EXCEL ni pada kawan. Bila mereka top-up kat mana-mana seperti stesen minyak, ATM mesin, 7E dan lain-lain tempat kita dapat lagi komisen 26%... sedangkan kita tak jual top-up, kita hanya jual SIMKAD sahaja...Kesimpulanya, sekali jual, komisen berkali-kali selagi mereka top-up.
Agihan komisen Top-uP
1. Jika kita Top-up RM20 hingga RM59.99 pada bulan tersebut, maka komisen Top-up yang kita perolehi adalah seperti berikut;
LEVEL 1 : 6%
LEVEL 2 : 3%
LEVEL 3 : 10%
Atau
2. Jika kita Top-up RM60 keatas pada bulan tersebut, maka komisen Top-up yang kita perolehi adalah seperti berikut;
LEVEL 1 : 10%
LEVEL 2 : 3%
LEVEL 3 : 13%
Maklumat lanjut call/sms/whatsapp
0172199214  
33. Hijjaz Kasturi - Mon 21/Apr/2014, 12:24pm
saya berminat.. aisymarzuq@gmail . com  
34. Jutawan Kaya - Thu 24/Apr/2014, 12:25pm
Boleh email kepada saya juga?
jutawankaya@hotmail.com  
35. Pa Per Jamz All Design And Printing Supplies - Mon 5/May/2014, 5:50pm
Boleh email kepada saya juga?
paperjamzent@gmail.com  
36. Mr Bom - Fri 9/May/2014, 1:45am
saya berminat SMS blaster.. sila emailkn detail pada saya.. dan cara pembayaran nya.. sekali gan no tel anda.. dacknesszie@yahoo.com..  
37. Alex Chew - Mon 12/May/2014, 3:31pm
Saya berminat SMS Blaster....Pls call saya 0122094588 atau emel : paregrine@gmail.com  
38. Khairul Azzam - Sun 18/May/2014, 9:52pm
berminat. Mohon email detail. siddiqqalbu@hotmail.com
tqvm  
39. Badr 2 - Sun 6/Jul/2014, 6:42pm
Hantar detail badar313kubro@gmail.com  
40. Al Haqiem - Sat 26/Jul/2014, 3:14am
saya berminat dgn sms blaster.tlg berikan info lanjut  
41. Azim 109 - Tue 9/Sep/2014, 9:45pm
saya berminat dgn sms blaster.tlg berikan info lanjut...email ke azim_azmi88@yahoo.com  
42. Ahmad 515 - Sun 18/Jan/2015, 8:58pm
berminat..sila email d sini rahsiasuamiisteri@yahoo.com.my

pemborong,dropship dan peruncit ubat kuat
www.rahsiasuamiisteri.my
0192694432  
43. Asrul Basri - Wed 11/Mar/2015, 1:03pm
saya berminat dgn sms blaster.tlg berikan info lanjut...email ke item.dreamhouz@gmail.com..secepat mungkin yea  
44. Ir Mohd Khairil - Fri 19/Jun/2015, 8:02am
Minat bole email kepada saya juruteramalaysia@gmail.com  
45. Fadzleena - Sun 5/Jul/2015, 6:23pm
sy brminat.blh email kpd e.fadzleena@rocketmail.com / wasap 010-9083024  
46. Zainal 96 - Wed 27/Jan/2016, 8:52am
A..AGEN UNTUK JUAL TOPUP DI PERLUKAN..

UNTUK MENJUAL SEMUA JENIS TOPUP DI PUSAT PENGAJIAN TINGGI,KILANG,PEJABAT,KEDAI DSBNYA.

**KEUNTUNGAN TINGGI
**MODAL RENDAH
**DAFTAR PERCUMA

TOPUP MELALUI:-

1.SMS
2.WEB SERVE
3.APPS SERVE

B..SIMKAD POWER UNTUK DI JUAL

TUGAS ANDA MUDAH HANYA JUAL SIMKAD PADA KENALAN2,PELANGGAN2..ANDA AKAN TERIMA INSENTIF.

WASAP SAYA +60195185050  
47. Fahdly 4 - Sun 7/Aug/2016, 9:46am
wasup 019-2552938 hither  
48. Fathi Yaqan Sharolmuni - Sun 21/Aug/2016, 4:22am
?T5ARC start beroperasi pada 28 mei 2016.. Sehingga kini Ahli sudah hampir mencecah *3000++ Ahli*


?Konsep *T5ARC* bukan skim cepat kaya.. Bukan investment.. Bukan bukan bukan..

?Konsep *T5ARC* mcm main kutu.. Modal sekali je.. Beza kutu dpt income sekali je.. *T5ARC* dpt berkali2 dan income berterusan..

????Setiap Kali payment di buat terus masuk Ke Acc kita. Xde lencong2

???? Cuma join *rm70* utk seumur hidup.
(*dapat Pasif income dan dapat jadi ejen topup*)

???? pakej agent Topup harga *RM140* (* Tak perlu Bayar*)

????*RM10* dimasukkan semula ke akaun *Ejen Top Up* anda.

????*tak perlu cari orang atau downline* (*auto downline*)


???? Tak perlu keluar modal utk upgrade stage atau lavel anda

????Auto *REJOIN* dan *REENTRY*

???? Tunggu je income masuk Akaun...Ikut giliran masing2...
#hanya RM 70 DAPAT MENGUBAH HIDUP ANDA.
#cepat parking nama anda..
#join cepat, dapat cepat..
#whtsap sy..01124287551  

Page 1   (Total 48 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..