Skim Pinjaman Bank Khas untuk Pesara Pesara Berpencen Dari Bekas Tentera, Kakitangan Awam dan Polis Dari RM 5ribu Hingga RM 100ribu Tanpa Penjamin Tanpa Bayaran Pendahuluan. Blacklist Pun Boleh Mohon Kami Bantu Insyaallah
Azmiali12021982 - Fri 8/Nov/2013 10:10am
Kepada bekas2 tentera atau polis atau Kakitangan Awam Berpencen yang memerlukan bantuan kewangan , Blacklist Ctos/ccris boleh mohon, kami akan bantu insyaAllah.

SKIM BANTUAN KEWANGAN BANK BERBENTUK PINJAMAN KHAS UNTUK PESARA PESARA DARI BEKAS TENTERA , KAKITANGAN AWAM DAN POLIS DARI RM 5RIBU HINGGA RM 100RIBU TANPA PENJAMIN TANPA BAYARAN UPFRONT!

[ Untuk Kakitangan Awam Yang masih Berkhidmat , Boleh Memohon Untuk Pinjaman Koperasi Lulus 5 hari - RM5000 hingga RM 200,000 - hubungi no yang tertera dibawah]

Syarat syarat dan kelayakan ;

? pesara2 dari sektor kerajaan, tentera, Polis dan balu
? pencen kasar RM750 ke atas
? tempoh bayaran balik sehingga umur 70 tahun
? Tempoh pinjaman dari 3-15 tahun
? Pinjaman dari RM5,000-RM100,000
? Interest 5%
? Blacklist CCRIS CTOS boleh memohon

Boleh digunakan untuk ;
? Melangsaikan hutang kereta/rumah/credit card
? Membesarkan/memulakan perniagaan
? Mengerjakan umrah/melancung
? Membaiki/membesarkan rumah
? Dan lain lain

Bantuan akan di hulurkan sehingga berjaya, Insyaalah.

Harap dapat dipanjangkan kepada saudara mara atau sahabat handai yang mungkin memerlukan bantuan kewangan ini untuk menyelesaikan masalah kewangan mereka dengan cara yang selamat ini.

SEGERA ! Sebelum skim ini ditamatkan.

Hubungi : 013 2392990 Ab Rahim
Email : abrahim_my@yahoo.co.uk
http://pinjaman-pesara.blogspot.com/

NOTA : Untuk semak kelayakan : sms / email kan nama,jumlah pencen bersih bulanan , tarikh lahir, lokasi ada blacklist ke tidak.

http://pinjaman-pesara.blogspot.com/

Pakcik Said Pesara Kakitangan Awam dari Johor ; ?Terima kasihlah nak bantu pakcik dapatkan pinjaman kewangan ni dalam masa 1 bulan, pakcik dah selesaikan hutang hutang anak pakcik tu. Terima kasih nak ya.?

Kak G,Pesara Tentera dari Selayang ; ?akak nak ucapkan terima kasih sebab tolong akak dapatkan pinjaman ni. Nama akak pun dah clear dari CTOS dan blackist tu. Orang kutip hutang tu pun dah tak kacau akak lagi. Terima kasih banyak banyak.?

En Jalil Pesara Tentera dari Perak ; ?Patutlah asyik kena rejek je bila mohon pinjaman bank, rupanya no mykad pakcik ada dalam list CTOS , pakcik tak pernah pun pinjam dari syarikat tu, No mykad sama tapi nama lain, tapi sekarang dah settle dah, dan dah dapat pun pinjaman kewangan ni, terima kasih sangat tolong pakcik selesaikan masalah ni, tak perlu susah payah pakcik turun ke KL."

Makcik Faridah Balu Anggota Polis dari Rembau : ? Makcik ni balu,nama dah blacklist sebab pinjaman beli kereta tak berbayar, masalah juga kepada penjamin kena blacklist saudara pulak tu. Makcik ni asyik kena tipu je, ni pun mula mula takut juga kena tipu,anak2 takde yang boleh uruskan, tapi alhamdulillh terima kasih banyak2 tolong makcik bersihkan nama blacklist makcik tu dan dapatkan pinjaman ni,. Nama dah clear, hutang langsai, bakinya pun makcik dapat Alhamdulillah. Terima kasih kerana membantu?

Zaharah dari Hulu Selangor: "Akak ucapkan banyak-banyak terima kasih di atas segala bantuan En Ab Rahim. Kini, dengan wang yang ada, saya dapat membantu menyuntik modal perniagaan bagi anak saya. Alhamdulillah, perniagaan anak saya semakin berkembang sejak sebulan lalu. Bagi pihak saya dan anak, kami mendoakan semoga Allah murahkan rezeki En Abd Rahim."
Sekali lagi, terima kasih di atas bantuan Encik.

Hubungi : 013 2392990 Ab Rahim
Email : abrahim_my@yahoo.co.uk
http://pinjaman-pesara.blogspot.com/

Niche: Pinjaman Peribadi
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cendol Genius yang Anda Tidak Pernah Jumpa!
Kami mencuba cendol yang amat istimewa dan lain dari yang lain. Sesiapa yang tak minat cendol pun pasti akan makan sampai habis licin. Mari ikuti kami menyusuri Sungai Melaka yang cantik sambil menimba ilmu dari Gerai Cendol Kg Hulu ini.
Dua Asam Pedas Melaka yang Patut Anda Cuba
Kali ini saya ingin kongsikan 2 restoran asam pedas yg popular di melaka. Kedua-duanya mempunyai cara perniagaan yg berbeza. Yang pertama lebih fokus kepada asam pedas sahaja manakala yg kedua fokus kepada pelbagai masakan ala kampung. Kedua-duanya sama sedap dan sama menyelerakan.
Cara Berniaga Mee Goreng yang Paling Lumayan
Bagaimana nak berniaga di gerai makan sebenarnya. Adakah perlu kita membuat berpuluh-puluh menu. Atau cukup dengan hanya satu menu sahaja, tapi dibuat dengan begitu sedap? Kami ke Hameed Pata Mee Sotong di area Padang Kota Lama di Georgetown Penang. Ikuti episod menarik ini :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)