Site Income for Housewife
Rina 5 - Wed 3/Apr/2013 10:50am [Last Comment]
Akum warga majalah....

ingin minta pendapat apa yg small biz & small risk tok surirumah mcm sy ni wat site income???

TQ

Niche: Ingin Berniaga
 
1. Aslam 6 - Wed 3/Apr/2013, 11:01am
Mungkin Rina boleh cuba menjadi agen Insuran .. memang tiada wang pendahuluan, hanya yuran duduk periksa. Permulaanya kenalkan saudara mara dan keluarga kemudian boleh dimajukan kepada kawan kawan. Ingat bidang ini umpama anda penyelamat? Membantu pada yang memerlukan..  
2. Azzagirl - Wed 3/Apr/2013, 11:36am
kalau berminat boleh join saya jual produk2 gamat asli, produk2 anugerah, original perfume, dan mcm2 lg. x perlu beli barang pun dgn sy, cuma promote kan je, sy bg sampel dan stok barang pun sy sdiakan. puan tolong promote dan dapatkan customer je. sy akan byr komisen berdasarkan keuntungan. kalau minat boleh call sy d 0123532528.  
3. Ct 53 - Wed 3/Apr/2013, 12:06pm
mungkin juga boleh jual baju..saya ada koleksi peplum yang sedang hangat di pasaramn sekarang..serta tudung bawal..komisen menarik..untuk pertanyaan sis boleh kol atau mesej saya..0192975633
atau boleh klik page fb sy http//facebook.AmeaCollection..kalau nak katalog bg email sy boleh sendkan..sama2 mencari rezeki di bumi allah..  
4. Ann 17 - Wed 3/Apr/2013, 2:28pm
rina boleh tukar simkad ke tone excell..lps tu ajak kwn2 sedara mara untuk sama bertukar...kelebihan dapat PA insuran 100k, dpt point utk tukar kepada tiket air asia dan sambil tu dpt komisyen selagi org topup...bukan menjual topup tapi income pasif...rina tgk link ini ye :
http://prepaid.gotunetalk.com/narissya84  
5. Mdanish 2 - Wed 3/Apr/2013, 4:20pm
Peluang jana pendapatan dari rumah yg bagus dan terbaik saya kira. Sistem yg hebat, telus dan terbukti.

Bisnes di internet yg sedang hangat
dan berkembang pesat sekarang ini.

Berkonsepkan perkongsian keuntungan
syarikat. Risiko yg rendah dan duit boleh dijana hari2. Memang terhebat dan terkini.

http://goo.gl/J3Qhe  
6. Tz - Thu 4/Apr/2013, 10:34am
Tumpang Iklan...

Daftar Percuma.... Sila Lawat :- www.bio-asli.com/daftar.asp?id=Fieza01  
7. Eyda 20 - Thu 4/Apr/2013, 9:33pm
Salam smua..
Join sya sekarang dan jana income lumayan setiap bulan. MODAL CUMA RM 5100, anda berpeluang menjadi franchisee dgn mmiliki farmasi/kdai serbaneka scara PERCUMA, atau buat duit scara pasif sebagai franchisor.. Tiada sbarang risiko, persaingan dan kerugian. Tidak mmmrlukan pengalamn krn latihan diberikan. Cepat hubungi sya skarang untuk kterangan lanjut. 019-5761445 (waheda).  
8. Wahid Abdul Hamid - Fri 5/Apr/2013, 8:36am
Puan Rina, boleh coba jual Minyak Angin Aromaterapi berbagai jenama dan wangian. Disamping sebagai minyak angin, ianya juga mempunyai aroma yang memang harum. Sekarang tengah meletop dan permintaan tinggi. Boleh try sikit dulu..
lawati www.aromalam.blogspot.com
call/sms 0198620400  
9. Vrp - Fri 5/Apr/2013, 3:22pm
salam puan rina area mana?

saya ada bisnes mungkin sesuai dengan puan.saya tak tahu kalau bagus untuk Puan Rina

detail bisnes : boleh buat di rumah , xperlu keluar2 cari customer , ada Group Support untuk support org yang tidak pandai berniaga ,modal xsampai rm5k pon.

sms saya 0122428126 untuk lebih detail  
10. Liana 79 - Fri 5/Apr/2013, 3:39pm
boleh jual produk kesihatan secara online
hubungi saya 019-3564772  
11. Annis 2 - Fri 5/Apr/2013, 6:33pm
wasalam,

jika bemrinat kami sedang mencari 100 agen/dropship untuk semua produk kami, boleh add di FB Miera Lens Booth atau sms 0122575527  
12. Steadylah Sikit 786 - Sat 6/Apr/2013, 3:16am
AsSalam... wbr

... 100% /bulanan konsisten kak oooiii!

Klik sy > S........ S.... 786
tq :) @ mrsolo_88@yahoo.com.sg  
13. Puteri Effa - Sat 6/Apr/2013, 2:53pm
Salam..jom join biz sy..

Jadi pengedar alpha lipid...

Bole cecah 5 angka sebulan..alhamdulilah...

Asal sy pun seorg surirumah...

Skg alhamdulilah sy da ade biz sendiri....

Insyaallah bole cecah 5 angka...

Call sy 0193707778  
14. Viva 4 - Sat 6/Apr/2013, 3:43pm
Produk: http://sophieparisclub.com/products.php?id=Doris87
Layari: http://www.sophieparisclub.com/Doris87
Facebook: https://www.facebook.com/HelloMySophieParis

Sesuai untuk para surirumah atau sesiapa sahaja yang ingin berniaga.
Jadilah member Sophie Paris Malaysia, boleh berniaga barangan berjenama Sophie Paris secara offline (guna katalog) atau online. Boleh layari website www.sophieparis.com.my untuk maklumat lanjut.
Jadi ahli dgn bayaran RM15 sahaja untuk keahlian seumur hidup. (RM15 adalah harga starter kit untuk ahli menjual produk Sophie Paris-katalog,buku manual,membership card, member&customer order form, magenta bag)

Selamat berniaga dan good luck!  
15. Samamsa Maju - Mon 8/Apr/2013, 12:20pm
Puan Rina...

I ada product nak introduce nie... I sure la u akan suka punya! Yang penting anda x akan rugi join program nie...

Kalau nak maklumat lanjut sms/whatsapp : Optiberry ker 012-6161701 Ok...  
16. Umi 57 - Mon 8/Apr/2013, 12:30pm
Minat menjadi ajen dropship cadar kartun, cadar bola & tikar evamatik?
email saya-
nieka83@yahoo.com

page- hanees cadar kartun murah  
17. Hadi 44 - Mon 8/Apr/2013, 12:40pm
salam, spanjang pengalaman sya berniaga, tak kira cik suri rumah @ apa, klau cik nk berniaga, cik msti kene kluar mncari market, ssh klau cik skadar nk marketnya hnya melalui dari rumah shja, tp klau kene cara nya, berniaga dari rmh lg mnguntungkan..

apa kata cik buat perniagaan serunding, hnya pandangan sya la, walupn sya ni peniaga minyak wangi, tp sya rsa serunding blh mnguntungkan sbb tahan lama, dan blh dikatakan makanan popular jgk..

Klau sya tak jual minyak wangi, mgkin sya akan jual serunding, untung 100%, ambik kat pmbekal dn rebranding smula.

semoga berjaya.  
18. Extra Fresh Malaysia - Wed 10/Apr/2013, 4:52pm
Produk Hebat dari Spain.

Extra Fresh! Mengekalkan Kesegaran sayuran dan buahan anda supaya tahan lebih lama.

http://extrafresh.com.my/?page_id=59

Sila layari laman web berkenaan utk peluang perniagaan anda  
19. Mienmus - Sat 13/Apr/2013, 2:43am
salam.. pn boleh terus msg atau whatsapp sy.. sy ada biz.. jd agen. x perlu byr yuran.. FREE seumur hidup..

kalau berminat. ni no sy. 0177618411  
20. Jue 27 - Sun 14/Apr/2013, 11:06pm
Goreng bihun, nasi lemak ke pastu hantar kat kedai2 or lantik agen kat kilang2 pun ok gak. Kakak ipar saya buat n boleh dapat sehari rm40. Ok jugak utk buat side income  
21. Azie Suhaimi - Mon 15/Apr/2013, 11:17am
saya boleh bantu puan..emel azie_biz@yahoo.com.my :)  
22. Zarul 33 - Tue 23/Apr/2013, 9:46am
Updated!!

Ade sesape nk details info @ daftar join bisnes dengan modal RM5100 boleh jumpa kami tuk face to face info.

Tempat : Cosway Farmasi taman bukit serdang,Seri kembangan, Selangor, Selangor
Masa : 9mlm
Hubungi Pn. Nik :011-29089896 untuk temujanji segera.
"Fast Action Fast Result" !!  
23. Que 13 - Wed 24/Apr/2013, 2:40am
Hai, sy Sha dari syarikat Ched Beauty Solutions mengalu-alukan anda untuk memulakan perniagaan dengan produk kami. Tanpa mengeluarkan modal juga anda masih boleh teruskan berniaga secara online. Anda boleh layari www.chedbeauty.com untuk melihat produk kami.


Kami mempunyai sistem yang terbaru di panggil Referral Marketing Program(RMP). Melalui sistem ini, anda akan menjana pendapatan bukan hanya dari perniagaan langsung tetapi dalam masa yang sama anda dapat mengaut keuntungan dari hasil penjualaan anda sendiri. Anda boleh lihat aturan sistem kami di http://www.youtube.com/watch?v=VOiCJ7Ao_bs&list=PLYdE969b8bQMzVRwXlKS_lqHwaHavanNK. Kami bukanlah program MLM yang akan mengaut untung semata-mata tetapi sistem kami lengkap dengan share yang sama rata, adil dan saksama dengan pelanggan kami. Walaupun masih baru, kami telah mempunyai agent di seluruh Malaysia.

Jika anda masih kurang jelas dan ingin mengetahui lebih lanjut, sila hubungi sy di 011-15742257 atau email kembali. Terima kasih.

?HELP OTHERS TO BE SUCCESS?  
24. Aiennassir - Wed 24/Apr/2013, 8:29pm
bole ke page FB Pelangi House..kami ada menyediakan perkhidmatan jualan baju secara borong.minimum hanya 6pcs sahaja..harga boleh runding:)
01128844052  
25. Keyrin - Fri 26/Apr/2013, 3:48pm
Bisnes bersama KEYS GROUP ONLINE...modal rm250 sahaja...hubungi 0139938165...keuntungan minima rm700 sebulan...  
26. Azzahra 5 - Sun 28/Apr/2013, 2:27am
Salam anda mampu membuka butik hanya di rumah melalui internet jika berminat kami adalah pembekal jubah dri egypt negara Arab juga Brgn ya sedang hangat dipasaran bedak Arab korkuyu dgn modal yang murah anda akan dapat keuntungan dgn cepat...hubungi kami di azzahra.boutique@yahoo.com  
27. Zaira 12 - Wed 1/May/2013, 6:13am
Salam.
Semoga berjaya, puan. Saya juga seorang surirumah dan menjalankan perniagaan secara online sepenuhnya. alhamdulillah, dah masuk tahun ke-7.
Jika puan berminat utk berniaga sampul raya di bulan Ramadhan ni, boleh terus contact sy sws2111@yahoo.com utk maklumat lanjut.
terima kasih. :)  
28. Kyra 14 - Thu 2/May/2013, 7:18pm
Assalamualaikum & Salam Sejahtera...
Peluang Perniagaan yang Luar Biasa... SOPHIE PARIS... klik www.sophieparisclub.com/kyra84
Syarikat Fesyen Pertama di Asia dengan yuran keahlian RM15 seumur hidup... Jangan lepaskan PELUANG...  
29. Nik Khairul Asraf Bin Nik Mohamed - Mon 6/May/2013, 8:36pm
salam...leh try check website ni

http://t.co/nyeQNgdd2Q

free tour...  
30. Own Rin - Tue 7/May/2013, 1:25am
business topup YURAN RM100
SEKALI SEUMO HIDUP BAKAL DAPAT UNTUNG RM300- RM900 seminggu... :)
minat sms 0134343503  
31. Cik Puan Yaya - Thu 9/May/2013, 5:40pm
sesuai sangat untuk wanita..handbag, baju, semua ada..
offline atau online

http://www.sophieparisclub.com/yayamurshidi

0177287807  
32. Safinah Jahya - Mon 13/May/2013, 11:50am
menjual produk kesihatan yang sesuai untuk semua. call saya 012-2527189  
33. Allysya 2 - Mon 13/May/2013, 1:21pm
Mahu tambah kan pendapatan anda walaupun anda mempunyai pekerjaan tetap..?

kami akan pastikan anda memiliki gaji yang lebih besar dari pekerjaan anda sekarang...
walaupun product yang anda jual hanya rm10.00...

Saya pembekal product kecantikkan untuk wanita..saya memerlukan agent/dropship untuk semua product...

contoh product yang ada :-
*perfume wanita/lelaki
*jam tangan wanita/lelaki
*dll

jika minat call 0178484654 (allysya)  
34. Kupang Laut - Mon 20/May/2013, 9:28pm
http://sophieparisclub.com/shoplex

Tq  
35. Julia 83 - Sun 26/May/2013, 10:23pm
Boleh call/sms saya.. 013-431 7753...  
36. Sofealisya - Sat 15/Jun/2013, 9:00am
sila layari sofealisya.blogspot.com  
37. Mohd Ezri Maula Haron - Mon 17/Jun/2013, 2:15am
Salam akak rina..just nak share info,saya ada bisnes link dgn Mdec n MSC..klau b'mnt nak tau bleh contact 0136839043(ezri)  
38. Hasni 2 - Sat 20/Jul/2013, 11:16pm
asslmkm rina, saya ade biz hebat! emel saya hasnidahms@yahoo.com.my for info.  
39. Aslamanira - Thu 25/Jul/2013, 2:19pm
sila layari www.1network.my/Myra06

untuk details sila email ke
myrasaffee@gmail.com

bisness tulin dan terjamin
modal serendah rm150 sekali shj
halal dan berdaftar
pendapatan yg boleh diwarisi
Pulangan sehingga rm40k-rm80k setahun  

Page 1   (Total 39 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..