Sistem Mudah Urus Tempahan & Rekod Jualan
Hafizuddin Ruslan - Tue 16/Aug/2016 12:43pm
ANDA BERNIAGA ONLINE? ADA MASALAH NAK URUSKAN ORDER CUSTOMER YANG BERSEPAH DEKAT WHATSAPP & FB? HIDUP HURU-HARA SEBAB BANYAK SANGAT TEMPAHAN SAMPAI HP HANG?

Kami ada menyediakan sistem mudah yang anda boleh gunakan untuk urus tempahan & rekod jualan produk online anda.

Dengan sistem ini, kerja-kerja pengurusan database customer jadi lebih mudah. Tak perlu pening kepala asyik semak whatsapp nak check jika ada order terlepas pandang.

Jika customer nak order, anda boleh bagi je order link kepada mereka sama ada melalui whatsapp atau pm di fb. Customer hanya perlu klik order link, dan terus order dari situ. Customer boleh pilih samaada nak bayar manual atau online payment sebab sistem order ni dah diintegrate dengan sistem Billplz.

Lepas setel poskan produk, sistem akan automatik hantar notifikasi sms kepada customer. So, mereka akan tahu status order mereka samaada dah diposkan atau belum. Sistem ni jugak boleh update berapa stok produk yang available. Boleh terus print borang PosLaju. Boleh blast sms kepada customer.

Sejujurnya, kos upah nak buat sistem ni sahaja dah mencecah 4 angka. Tak percaya, try tanya mana-mana programmer dan minta quotation. Ada yang caj hingga puluh ribu.

Jadi, kami bercadang nak bantu sesiapa yang nak guna sistem order macam ni, dengan harga tak masuk akal.

RM100 SAHAJA untuk keseluruhan sistem ni. Yang bestnya, anda tak perlu beli domain atau hosting untuk install sendiri.

Dengan RM100 SAHAJA dan anda dah boleh terus guna sistem order ni.

Tapi.. Kami hanya buka harga offer ni untuk 100 orang terawal sahaja. Lepastu harga akan naik kepada harga asal.

Jika anda berminat untuk dapatkan sistem urus tempahan ni, tinggalkan email anda di bawah untuk kami follow up.

Ataupun

Terus email kepada hafizuddinruslan.biz@gmail.com atau whatsapp ke 0176733920

Niche: Perisian Komputer | Web Design Malaysia
     
  1. Mohd Ramli Bin Abdul Ghani - Tue 30/Aug/2016, 6:27pm
    salam ,nk tanya klu biness jualan sebgai pendegar roti bolehkah ? pm 0164414745  
  2. Syedmba - Sat 17/Dec/2016, 8:20am
    Asslam.
    Berminat. 0122229141  
Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Fort Supai Melaka & Restoran Ikan Bakar Terapung (Kuala Linggi)
Kami ke Kota Bukit Supai (Fort Supai) di Kuala Sungai Linggi, sempadan Melaka dan N9. Kota ini dibina pada 1757 oleh Belanda bersama Pihak Bugis. Juga terdapat sebuah Restoran Ikan Bakar Terapung dan boleh terus mendaki ke Fort Supai melalui jejantas atas laut.
Asam Pedas di Tepi Jeti Nelayan Sungai Siring Melaka
Melaka ada banyak jeti nelayan. Lokasi yang popular adalah Muara Sg Duyung, Alai, Umbai, Serkam dan banyak lagi. Saya ke jeti nelayan Pantai Siring Melaka dekat Umbai untuk menikmati Asam Pedas ikan segar yang baru ditangkap.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)