Sistem Akaun dan Agen Jualan untuk Founder Produk
Klinik Grafik @ Klinik Grafik - Fri 30/Nov/2018 12:31pm [Last Comment]
Mesti ramai founder produk atau peniaga online yang pening untuk mengurus akaun duit keluar masuk dan memantau jualan agen-agen serta stokis?

Saya sediakan khas sistem akaun untuk mengurus akaun syarikat dan juga untuk setiap agen-agen anda. Laporan lengkap Income, Expenses dan Jualan Agen

Sistem ini memang memudahkan kerja seharian owner produk dan boleh meluangkan masa untuk fokus kepada pemasaran.

- Laporan Income Tahunan, Bulanan, mingguan dan boleh pilih tarikh
- Laporan perbelanjaan
- Laporan jualan keseluruhan agen
- Laporan jualan Setiap agen
- Laporan kos penghantaran
- Laporan Agen yang membuat jualan tertinggi (memudahkan untuk memberi reward)
- Setiap agen mempunyai akaun mereka sendiri
- Boleh masukkan pelbagai produk dan unlimited
- Unlimited agen ataupun stokis
- Setkan harga berlainan untuk level seperti stokis, agen dan dropship

Apa yang anda dapat dari pakej ini TIADA YURAN TAHUNAN ATAU BULANAN, SEKALI BAYAR SAHAJA

- Hosting dan domain percuma untuk setahun ( Renew hosting dan Domain RM250 peryear) atau
- Jika ada sudah ada website kami hanya integrate sistem dengan website sedia ada (Tiada kos renew hosting seperti di atas)
- Kami akan setup sistem secara percuma
- Percuma personal training untuk uruskan sistem dari wakil kami - 1 Hari
- Percuma Technical support selama setahun

KAMI AKAN BERIKAN AKAN ''DEMO'' CUBA SISTEM SEBELUM MEMBELI

Jika berminat hubungi kami melalui whatsapp atau email kepada kami

website :
www.klinikgrafik.com

email :
klinikgrafik @ gmail.com

Whatsapp:
017 626 9517

Niche: Web Design Malaysia | Pengedar Produk Kecantikan | Pengedar Produk Kesihatan | Perisian Komputer
 
1. Anuar 161 - Fri 30/Nov/2018, 12:55pm
sila emel details ke zams3313@gmail.com  
2. Klinik Grafik - Fri 30/Nov/2018, 6:45pm
okay nanti saya akan email detail  
3. Klinik Grafik - Thu 20/Dec/2018, 2:54pm
jika berminat untuk cuba akaun demo email kepada saya  
4. Mozai 2 - Tue 15/Jan/2019, 3:16am
Minta wasap @ email detail.
0173514626
mzab2712@,gmail.com  
5. Klinik Grafik - Wed 13/Feb/2019, 9:51pm
Maaf lambat reply. Saya akan pm tuan  

Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..