Simkad Ni Memang Jimat, Belum Cuba Belum Tahu.
Sifutopup @ Vendor topup reload
Sat 14/Mar/2015 2:58pm [Last Comment]
Sebelum ni saya guna Telco M utk internet, leceh betul nak buat kerja online sebab kalau datang perangai lembab dia punya line memang tension nak online...lembab mcm siput..

Bila tak tau atau lupa kouta data internet rupanya dah habis, ranap credit yang ada semua kena telan...cehh..kena topup balik...

Tu pun kalau credit ada banyak lagi tapi dah tak boleh juga guna utk call atau sms sebab dah tamat tempoh, kena topup lagi...

Pandai telco ni minta duit, sedar2 beratus sebulan sebab credit kena telan dan tamat tempoh awal sangat...
Nasib Baik Ada Telco syarikat bumiputera ni lawan balik sistem telco M ni...

Bila saya guna Telco ni, internet punya la laju,download high speed walaupun saya di kawasan pendalaman line tetap full..bila kouta data habis terus dia blok dan tak makan credit walau 1 sen, selamat credit aku...tak payah topup dah..

Masa beli sim kad Rm10 yang baru, dapat credit percuma Rm5 tempoh pulak 30hari...bila saya topup Rm30 untuk internet sebulan rupanya tempoh ditambah dari tarikh akhir tamat tempoh, terus jadi 60hari, saya pun topup la lagi Rm20 utk call dan sms,tamat tempoh ditambah lagi jadi 80hari...

Tapi rakan saya dia buat MNP iaitu kekalkan nombor tapi tukar line xox, bila dia topup Rm50, seminggu lepas tu dia check tamat tempoh sampai tahun 2017..
2 tahun lebih tak risau tamat tempoh..

Selalunya call memang masuk mailbox, macam biasa terus tekan batal, kalau dulu kena telan 30sen, tapi sekarang guna telco ni 5sen je kena telan..pehh..jimat giler....tiap2 bulan telco ni bagi lagi 150 sms percuma..dah tak risau walau tak topup 2-3 bulan...

Siapa nak berjimat dan ada masalah seperti saya bertukarlah kepada OneXoX

p/s : Selagi anda tidak merasainya,anda tidak akan faham kelebihannya, seperti anda melihat durian yang kelihatan spt membahayakan dan tiada manfaat, tetapi bila anda membuka dan memakannya barulah anda faham akan nikmatnya durian...

------------------------------------------------------
Maklumat Sim kad ----> http://xox.sifutopup.com

cara pembelian -----> xox.sifutopup.com/pembelian.html

senarai nombor ----> http://xox.sifutopup.com/book/nobaruxox.txt

Sebarang pertanyaan boleh hubungi 0111-3359953

Niche: Ejen Topup
 
1. Hatta Tahar - Sat 14/Mar/2015, 4:36pm
Whats app plzz 017-6428573 ata  
2. Ahmad Fuad 9 - Sun 15/Mar/2015, 12:01am
Assalamulaikum,tumpang lalu..ingin berniaga modal takde,jgn risau dgn rm49..anda blh jana income pasif..unlimit..contact fuadj10@gmail.com  
3. Amin5391 - Sun 15/Mar/2015, 6:50am
Tumpang iklan..

kalau berminat berniaga modal rm20 sahaja boleh contact saya. 019-9670809

Daftar dan anda sudah memiliki website sendiri.  
4. Hafizz 4 - Sun 15/Mar/2015, 5:20pm
Projek Terkini !
Plan Terhebat & Adil
Biz Simple & Lumayan

Tak Menaja Pun Dapat Income , Kalau Menaja Dapat Super Income ! Tak Percaya Tak Mengapa .

Saya mencari mereka yang berminat berniaga bersama saya untuk membina empayar di MALAYSIA , BRUNEI dan terkini saya dah memasuki INDONESIA !

Kepada yang berminat collect 5-6 angka keuntungan boleh PM Nama , Lokasi & No Telefon

Nak tgk jer ker . selama ni keje penat n selalu gagal tapi di sini anda tak berapa aktif pun dapat merasa keuntungan

Boleh layari ----> http://goo.gl/ZUKOb4

01123718588  
5. Riyamiemarketing - Sun 15/Mar/2015, 8:06pm
tumpang
TAWARAN PERCUMA!!!!!
Tawaran PROJEK FUNGSI KE-50 MYKAD yang melibatkan 30.8juta rakyat MALAYSIA. Rakan kongsi diperlukan SEGERA!!! sama ada FULLTIME/PARTIME
1) Terhad kepada 3 orang terawal sahaja setiap hari bagi sesi penerangan PERCUMA.
2) Potensi pendapatan: min RM100-RM7700 **bergantung kepada kerajinan anda.
3) Latihan PERCUMA Selama 1 bulan yang bernilai RM6,000.
Perlukan mereka yang betul-betul komited untuk berubah.
Pm pada wssp saya-0149607713  
6. Ahmad Fuad 9 - Sun 15/Mar/2015, 10:58pm
Assalamulaikum..anda ingin lebih jimat..lebih imbuhan..lebih baik..lebih dihargai..lebih BEST..??cntct:0173519715  

Page 1   (Total 6 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..