Simkad 89gb
Hafiz Hafizuddin - Mon 8/Mar/2021 7:21am
SIMKAD VIRALL‼️TONEWOW 89GB UNLIMITED CALL💯JOMDAFTAR💯

Sebulan jer dah kena tolak beratus dari gaji untuk bayar internet dah habis, dah kena topup lagi.. pening😔pening😒

Ramai rakyat Malaysia mengalami masalah seperti ni👇

❌Baru tengah bulan data dah habis
❌Topup untuk beli interner jer, tak boleh nak call
❌Baru tengok movie, dah dapat mesej berapa percent kegunaan
❌Line sangkut2 bila dalam perjalanan di kereta
❌Kos untuk interner sahaja dalam sebulan dah beratus

✅Kini anda yang kaki movie, kaki media sosial, kakimembawang dah tak perlu spent beratus lagi sebulan. Sebab dengan topup RM50 jer sebulan anda dapat👇

🆕89GB DATA
🆕UNLIMITED CALL (ALL NETWORK)
🆕DAPAT RM2000 Khairat kematian
🆕DATA Tak habis boleh CARRY FORWARD
🆕FREE WOWCHER point setiap kali anda topup, kumpul dan tebus apa2 barang di lebih 1700 cawangan seluruh malaysia

♨️Simkad line DIGI. 4G LTE (mmg laju gilerr)
♨️menggunakan topup DIGI (boleh beli dimana mana kedai)
🌀boleh kekalkan no lama

Berminat boleh terus PM saya sekarang 🔥🔥❗️❗️

https://wa.me/601135181497

Niche: Bisnes Prepaid Dan Reload
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..