Signboard Murah Harga Kilang
Hazelpact @ Hazelpact Global
Tue 29/Dec/2020 12:57pm [Last Comment]
SIGNBOARD HARGA KILANG

Hazelpact Global menyediakan perkhidmatan membuat dan memasang pelbagai jenis signboard.
Kami akan memberikan hasil yang terbaik untuk signboard anda ☺️☺️

https://signboardmurah2020.wasap.my

KELEBIHAN KAMI ?
✔ Membantu anda memilih signboard yang sesuai dan
Menepati bajet.
✔ Harga kilang yang berbaloi.
✔ Up to date dengan design dan signboard yang terbaru.
✔ Servis terbaik dengan pembuatan yang kemas dan installer yang
Berpengalaman.
✔ Menggunakan material yang berkualiti supaya signboard boleh
Dipakai lama.
✔ Siap pantas mengikut masa ditetapkan.

🔴 DESIGN 🔴 SUPPLY 🔴 DISMANTLE 🔴 INSTALLATION
Kami membantu anda dari A to Z. Tiada design ? Jangan risau sebab kami ada designer yang berpengalaman.

Signboard bukan saja untuk memudahkan pelanggan mencari kedai, tetapi juga sebagai identiti dan marketing kerana menarik perhatian pelanggan baru.

Hubungi kami untuk consultation dan quotation secara percuma!
📞 016-9524077

KLIK LINK Whatsapp SEKARANG UNTUK PERTANYAAN DAN TEMPAHAN!!
https://wa.link/q3swui
https://wa.link/q3swui

Niche: Pembuat Papan Tanda Iklan
 
1. Hazelpact - Thu 18/Mar/2021, 10:34am
kami bantu anda untuk mendapatkan signboard yang di idamkan.  
2. Hazelpact - Tue 7/Dec/2021, 11:47am
Kami membantu anda dari A to Z. Tiada design ? Jangan risau sebab kami ada designer yang berpengalaman.

Signboard bukan saja untuk memudahkan pelanggan mencari kedai, tetapi juga sebagai identiti dan marketing kerana menarik perhatian pelanggan baru.

Hubungi kami untuk consultation dan quotation secara percuma!
📞 016-9524077

KLIK LINK Whatsapp SEKARANG UNTUK PERTANYAAN DAN TEMPAHAN!!
https://wa.link/q3swui  

Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..