Siapa Sini nak Sewakan Ruang Rooftop/Bumbung. Saya nak Sewa
Bboxosem - Tue 23/Aug/2016 12:38pm [Last Comment]
Salam saya mencari ruang rooftop untuk dijadikan mini cafe.. kalau ade info kat whtsapp saya +60102133099... nak cari space kat atas tanah ni mahal sekarang saya nak cari yg atas bumbung.. kehkhekhekhe

Niche: Bisnes Restoran | Expo Karnival Tapak Niaga | Kedai Sewa
 
1. Wahmarketings Com - Wed 24/Aug/2016, 11:11am
biasanya cafe orang tak suka berjalan naik atas melainkan kat atas tu ada giant ke tesco ke(sebab lain orang perlu naik) kalau semata mata nak naik atas utk cafe. ini tidak digalakkan.

kalau nak buat atas pokok atau terapung atas laut boleh. kalau yang dtg tu minta lauk tu jerung atau orang utan ni maafkanlah mereka ya.  
2. Duta Mesra Enterprise - Wed 24/Aug/2016, 5:12pm
Tapak car wash dgn lot kedai makan utk Di sewa 1200 ke bawah .

BERMINAT PM 01133330633  
3. Accure 2 - Wed 24/Aug/2016, 10:54pm
Pada sya xde masalah, atas rooftop..bwh tanah..nk buat cafe asalkan ade pemandangan cantik, interior menarik, sedap, harga berpatutan..org still akan dtg.  
4. Bboxosem - Sat 27/Aug/2016, 6:10pm
terima kasih kerana komen..saya mencari tapak utk bniaga dan saya ada suatu projek yg nak dijalankan di ruang rooftop tu..apa yang saya nak buat, laku atau tidak, menarik atau tak itu urusan saya..jika ada, info saya, jika takde, senyap je.jatuh bangun saya pun, saya tak usik sape n pakai modal sape2..so better mind ur own business..I dont need such kind of comment...peace..apa2 nak cakap direct whatsapp pd nombor di atas..  
5. Bboxosem - Sat 27/Aug/2016, 6:15pm
Accure 2 : kan....tq sebab respon +ve..:)  
6. Bboxosem - Sat 27/Aug/2016, 6:20pm
pd saya marketing tu onting marketing kalau power n ada point yg bole buat org trtarik utk pegi, takde yg mustahil..be positive..  
7. Johari Mohammed - Sun 28/Aug/2016, 7:13pm
Salam, Kami Ada Restoran 24jam, Atas ROOFTOP KOSONG. Kami na sewakan Rooftop Atas Restoran saiz 2000kaki persegi. Klu na niaga Nasi Arab, KEBAB atau apa2 Bole WASUP 0194702970 Johari  
8. Zuren Mohd Ali - Tue 30/Aug/2016, 2:49am
Setuju pendapat Accure 2 tetapi kalau en Bboxosem nk ground floor bole hubungi sy 0146067824, lokasi uk ampang, tq.  
9. Anim Elween - Thu 1/Sep/2016, 11:08am
Setuju...org sekarang ni kalo tmpat tu berangin...luas...memang swronok nak lepak mkn2...kalo perlukan kiosk niaga sate atau meatball boleh wasap sya hanim 0172211057  

Page 1   (Total 9 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..