Siapa nak Website Dengan Bayaran Bulanan Serendah RM150?
Klinik Grafik @ Klinik Grafik - Wed 11/May/2016 10:57am
Hai Warga Majalah

Nak buat website tapi bajet kurang? Anda peniaga online dan sangat memerlukan website untuk melariskan jualan?

Jangan risau lah, saya sediakan servis membina laman web dengan kaedah bayaran bulanan.
Untuk website perniagaan seperti lazada,zalora atau butik yang terkenal.

Bayaran pendahuluan adalah RM400 dan bulanan serendah rm150 sebulan.

Pakej yang disediakan adalah
- Domain dan Hosting berkapasiti tinggi (setahun)
- Email akaun (official webmail)
- E-commerse dengan sistem pembayaran online (Paypal dan Manual transfer)
- Produk page (pihak kami akan masukan 10 sample produk)
- Contact page
- Contact Form
- Sehingga 5 Page tambahan (About us, services, dll)

Kunjungi laman web saya untuk lihat hasil2 kerja yang awesome

Untuk maklumat lanjut sila hubungi saya:

Whatsapp - 0176269517
Email : jururekaweb@gmail.com
laman web : www.klinikgrafik.my

Niche: Web Design Malaysia
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..