Siapa nak Income RM10,000 Setiap Bulan?
Power Impian Network @ 1worldbiz.com - Sat 25/Jan/2014 10:28pm [Last Comment]
Projek RM10K ? untuk mereka yang Berani Bertindak.
Menuju Transformasi Kehidupan dari biasa kepada yang LuarBiasa!

Misi

Memandangkan situasi iklim ekonomi yang semakin menekan rakyat Malaysia pada masa kini, ramai masyarakat hari ini ?terpaksa? untuk mencari pendapatan tambahan dengan melakukan 2 atau 3 pekerjaan dalam sehari demi untuk menampung kos sara hidup yang semakin hari semakin tinggi.

Ramai di luar sana yang mencari-cari peluang untuk diceburi supaya dapat keluar dari kemelut ekonomi yang melanda. Oleh yang demikian, kami mengorak langkah menyempurnakan hasrat murni masyarakat untuk transformasi kehidupan dari biasa kepada yang lebih mewah, meningkatkan taraf dan kualiti dengan Projek RM10K ini.

Syarat Penyertaan
Anda harus mempunyai cita-cita dan impian yang tinggi.
Ingin memberikan kehidupan yang luar biasa kepada keluarga.
Memiliki keinginan untuk menuntut ilmu demi memajukan diri dan perniagaan.
Inginkan kebebasan masa dan kewangan.

Melalui Projek RM10K
> Anda mampu menjana RM3K hingga RM10K sebulan.
> Sistem dan Strategi telah disediakan.
> Sesi latihan diadakan untuk kejayaan.
> Diberi masa kerja yang fleksible.
> Boleh dilakukan secara sepenuh masa/separa masa.
> Terbuka kepada umur 18 ke atas.
> Sesuai untuk semua kategori
> Khas untuk 100 orang terawal sahaja.

MINAT SILA TELEFON ATAU WHATSAPP:

< Nama Penuh, Umur, Lokasi ke 017.2222.484>

Atau daftar Sekarang di www.1worldbiz.com

Niche: Buat Duit
     
  1. En Zul 6 - Sat 25/Jan/2014, 10:50pm
    1wreg 6019629622901 namaandanegeri kemudian hantar ke +0146367111
    Wasap jer 0196296229
    10K selamber jer  
  2. Mohd Fadzil Kasbola - Sat 25/Jan/2014, 11:14pm
    Disini saya ingin menawarkan satu peluang yang hebat,
    dengan hanya mengklik iklan sahaja anda akan dibayar...tiada modal diperlukan hanya luangkan sedikit masa antara 5 ke 10 minit,berminat klik saja link ini..http://bit.ly/1euMmf3  
  3. Aril 33 - Sun 26/Jan/2014, 12:39am
    jana income rm400-rm900 sehari tanpa perlu cari org, tanpa perlu jual barang dan tanpa modal.

    TAK PERCAYA ke bro???

    Tgk sini>>http://stayreward.com/index.php?share=65922  
  4. Biglaunch - Sun 26/Jan/2014, 12:50am
    Anda berminat dengan bisnes??
    Modal hanya rm75 shj..

    Siapa2 pun ble join..kalau ingin tambah income meh cepat2 daftar ok..


    www.jutawanshaklee.biz/admin  
  5. Fis 3 - Sun 26/Jan/2014, 1:12am
    sapa..nak income beribu2...hanya menjual atau mencari pembeli...menjual cemera *GOPRO 3 LIMITED EDITION..kami tolak harga kepada anda dengan harga rm1500 dan tmbahan Lcd skrin rm200....HARGA PASARAN sekarang camera sahaja RM1900 dan Lcd skrin RM700..untung bnyak kann,,,kami hnya tolak kepasa anda murah,,,dan sapa2 yg ingin mencari kerja sampingn tnpa keluarkan modal...dengn mencari pelanggn ....setiap SATU,,,dijual komisen sebnyak RM100 kepada anda cepat2...terbuka kepada.semua.....cepat!!!!! UNTUK MAKLUMAT SILA CALL 011-12569269 ATAU 017-4873006  
  6. Raja Ariff - Sun 26/Jan/2014, 2:34am
    Nak duit cepat msj saya..ada jln dia...0183619266  
  7. Rijal 3 - Sun 26/Jan/2014, 6:37am
    kami bantu promosi perniagaan dan produk anda. percuma.

    www.negonego.com

    www.pakejhomestay.com (homestay saja)  
  8. Cbiznes - Sun 26/Jan/2014, 7:34am
    Assalamualaikum,..

    Tak mahu cari orang?
    Tapi mahu wang cepat?

    Siapa Nak Duit Banyak Nanti RAYA 2014 Banyak dari ASB. Nok Cari mano lagi weyyyy!!!
    Penerangan secara ringkas apa itu BOSSVENTURE??

    BOSSVENTURE ada satu program berkonsepkan reseller program belian atas talian.. Yg menyediakan income PASIF dan juga income AKTIF bagi yang rajin menaja..

    Modal Permulaan USD250 (RM825) dan pecahan dari usd250
    USD150 sbg Lesen Franchise utk BossVenture sekali bayaran shj utk setiap akaun baru.
    USD100 pula masuk sebagai credit pembelian produk yg terpaksa terima profit sehingga 1.5% bergantung keuntungan syarikat setiap hari.

    Simpanan USD100 walaupun tak aktif menaja yg di compound 100% akan jadi macam ni selepas
    90hari = USD235
    180hari = USD602
    270hari = USD1361
    360hari = USD2784

    Jika anda x minat menaja @ malas menaja anda tetap akan dapat amount seperti di atas...

    Anda bole topup akaun sehingga maksima USD10,000 (RM33,000) setiap akaun.

    ~ USD10,000 lepas setahun jadi USD278,400
    DAFTAR FREE DULU DISINI ---> http://bit.ly/1guojOh
    Maklumat:- http://bit.ly/1gCQIS8  
  9. Nazman 7 - Sun 26/Jan/2014, 9:18am
    pendapatan tambahan 20% setiap bulan menjadi rakan kongsi niaga secara pasif minat wasap 0196215358  
  10. Saravanan 7 - Sun 26/Jan/2014, 9:19am
    jana income rm400-rm900 sehari tanpa perlu cari org, tanpa perlu jual barang dan tanpa modal.

    TAK PERCAYA ke bro???

    Tgk sini>>http://stayreward.com/index.php?share=68807  
  11. Freeforall - Sun 26/Jan/2014, 11:32am
    long term income without modal pun... potensi yang di luar jangkaan... free sahaja dan sgt mudah... sila ke link dibawah utk mendaftar secara percuma dan mula membuat perniagaan tanpa modal

    http://dft.ba/-7IhX
    http://dft.ba/-7IhX
    http://dft.ba/-7IhX  
  12. Zaherohafiz - Sun 26/Jan/2014, 12:48pm
    Berforex dengan account real tanpa ada risiko! Modal hanya USD500 (RM1850) Tidak perlu modal yang besar. Dengan hanya bermodalkan USD500, Broker akan bg anda Insuran Bonus sebanyak USD50 000 ! (RM175 000). Kami akan tunjukkan cara berforex seperti percuma. Hadir dan dengar preview kami di WismaKLFXU, Berdekatan Tesco Ampang.
    Untuk Maklumat lanjut sila Email : Fxunitedteam@gmail.com Terima Kasih.  
  13. Melbizzs - Sun 26/Jan/2014, 2:23pm
    try this, you'll will shock..

    http://melbizzs.553.clicksurecpa.com  
  14. Mariana 25 - Sun 26/Jan/2014, 3:01pm
    InsyaAllah sy jamin anda mampu menjana pendapatan RM12000/bulan dengan mengunakan teknik ni. Diajar oleh yang berpengalaman. Pakej yang mudah. Bagaimana??

    http://www.pendapatanpanas.com/?id=senyumsokmo  
  15. Kamarulnizam1234 - Sun 26/Jan/2014, 4:10pm
    salam...kami adalh pemborong set jenazah..tuan blh hububgi kami di talian 0194793445 (nizam)...sebarang pertanyaan akan dijawab  
  16. Husna 82 - Sun 26/Jan/2014, 4:10pm
    NAK TAMBAH INCOME MIN RM500 SEHARI ATAU LEBIH?? MUSTAHIL..?? TAK MUSTAHIL! NAK TAU BAGAIMANA? SILA PM NAMA & LOKASI ANDA KE 014-3388521 (HANA) * Kepada sesiapa yg serius shj  
  17. Doubled - Sun 26/Jan/2014, 4:12pm
    RUANG SEMINAR/LATIHAN UTK DISEWA DI JB!

    HARGA SERENDAH RM35/JAM*

    HUBUNGI
    012 7494928  
  18. Aril 33 - Sun 26/Jan/2014, 4:18pm
    Alamak!!! DUIT MASYUKKK SETIAP MINIT!!

    Jom jadi yg terawal menjana RM500-900 sehari tanpa perlu menaja, xperlu cari org dan '0'' risiko

    Tgk sini>>http://stayreward.com/index.php?share=65922  
  19. Fis 3 - Sun 26/Jan/2014, 5:26pm
    buat duit dengan camera gopro 3 black edition kami hanya tolak kepada anda RM1500 harga pasaran sekarang rm1900..dan sapa nak buat duit dengan mencari pembeli sahaja...akan diberi RM100 setiap unit dijual...tak perlu daftar hnya cari pembeli call or mesej kami dan anda akn dpt komisen RM100..untung2,,,,!!!cepat!!edisi 2014...!!! call/msj 011-12569269  
  20. Stewardesshaslina - Sun 26/Jan/2014, 6:09pm
    Jom jadi agen ubat demam denggi dengan daftar di laman web www.demamdenggi.com dan dapatkan pendapatan 6 angka .

    www.DemamDenggi.com
    Hotline: 019-2994577  
  21. Suria Sufian - Sun 26/Jan/2014, 6:15pm
    seorang driver jabatan awam mempunyai masalah kencing manis. apabila dia diperkenalkan dengan catuaba, kadar kandungan gula dalam darahnya menurun. dapatkan catuaba anda sekarang. call/sms saya 0134730024(sufian). dapatkan sepeket catuaba PERCUMA dengan setiap pembelian catuaba original dari saya. cod area penang, seberang prai, butterworth, kepala batas, sg petani,kulim dan kwsan sekitarnya.  
  22. Ash 38 - Sun 26/Jan/2014, 6:51pm
    Ingin mencari pendapatan di rumah dengan yuran rm 10 sahaja.
    - Jika rajin dan kreatif anda memperolehi pendapatn yg luar biasa .
    - Kami akan memperkenal syarikat2 yg inginkan anda bekerja dgn mereka.
    Berminat sila email kepada kami : jitudata_data@yahoo.com.  
  23. Nazmie 9 - Sun 26/Jan/2014, 8:42pm
    MILIKI PELUANG PERNIAGAAN DALAM BIDANG FARMASI DENGAN KOS TERENDAH & MAMPU MILIK!!!!!

    UNTUK USAHAWAN YANG BERMINAT MEMBUKA STOKIS JENIS MINIMART & FARMASI. MODAL ANDA CUMA DI BAWAH RM2600 SAHAJA.
    ? Percuma untuk anda:
    > Deposit sewa kedai
    > Sewa bulanan kedai
    > Renovation ( Bil - bil Utiliti ( Elektrik , telefon , internet , dll )
    > CCTV
    > Insurans
    > Stok barangan bernilai RM200,000.00 hingga RM500,000.00 untuk setiap bulan dan banyak lagi!

    # HUBUNGI KAMI DENGAN SEGERA...PELUANG ADALAH TERHAD..
    LIANA 011 - 1228 3495
    NAZMIE 016 - 368 5542
    IRENE 012 - 434 5514  
  24. Mageswaran - Sun 26/Jan/2014, 10:53pm
    Ingin menambah pendapatan dari rumah secara part time?Tiada modal,tiada stok untuk dibeli.

    Surirumah,student,pencen,penggangur,mereka yang berkerja tapi nak tambah pendapatan boleh join percuma.Training online,support dan platform ecommerce disediakan percuma.Anda hanya perlu join dan mulakan perniagaan sambilan dari rumah dengan komputer,itu sahaja.

    Bisnes ini bukan scam kerana sudah wujud sejak tahun 1998 dan mempunyai perakuan LLC serta BBB.

    Anda gerenti tak akan menyesal!

    http://goo.gl/CQfxVA  
  25. Razali Bin Osman - Sun 26/Jan/2014, 11:58pm
    projek....wang besar2014....modal rm100 menjana pendapatan rm45k sebulan...www.nsrpure4u.com @ hubungi cikgu sam..0111 66 31113  
  26. Zaharibj - Sun 26/Jan/2014, 11:59pm
    Program dropship yang memberi pulangan memuaskan jika anda bersama saya....daftar percuma tanpa apa bayaran dan modal.
    Layari di http://jimatbiz.blogspot.com/  
  27. Rahman 119 - Mon 27/Jan/2014, 12:21am
    SAYA MEMERLUKAN PENGEMAS RUMAH WARGA TEMPATAN UNTUK MENGEMAS RUMAH PADA HUJUNG MINGGU DI ALOR SETAR.
    Jika berminat hubungi 0105385072  
  28. Bina Money - Mon 27/Jan/2014, 12:35am
    Tumpang lalu jap tuan tanah..
    Yang ni xpayah gerak g mana2, duk je depan komputer or smartphone pastu buka link ni http://www.theweeklypay.com/index.php?share=357667http://bit.ly/1jzmalA dan daftar PERCUMA dah dapat duit. Baca je xguna kalau xtry. Anda berani anda memang seorang usahawan!!!!!  
  29. Kamarul 50 - Mon 27/Jan/2014, 12:37am
    Welcome to the world of the future Internet-society

    Come and get familiar with the world of social networking websites of the future, where exist no restrictions, you can easily get in touch whoever you wish, you can get the most popular services and you may also become an owner.

    https://www.globallshare.com/en/1695001.html  
Page 1   (Total 29 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.