Siapa nak Duit?
Syhikin1703 - Wed 7/May/2014 9:09am [Last Comment]
Hi,

ACE PACK VENTURE SDN.BHD sedang mencari usahawan-usahawan muda yang berminat untuk menyertai pelaburan jangka pendek dan jangka panjang. Duit deposit pelaburan anda akan di salurkan terus kepada broker kami melaui bank GCM dan GBTRADE syarikat kami hanya memperkenalkan sofware trading dan mengajar cara-cara bagaiman untuk melakukan pelaburan berdasarkan harga emas dunia dan harga semasa.

Keuntungan 100% dari jumlah modal dan modal juga dikembalikan. Pelaburan yang sah dah dinamik, jaminan keuntungan dan selamat.

Kebaikan pelaburan dr syarikat kami :
1. boleh terminate account bila-bila masa sahaja sekiranya anda ingin berhenti melabur.
2. boleh mengeluarkan keuntungan pada bila-bila masa.
3. boleh mengawal transaksi jual beli pada masa yang sama.
4. boleh mengelakkan kerugian melalui konsep ''counter profit''
5. setiap urusan mengenai wang adalah terus kepada bank dan pelanggan. tiada org tengah atau pon syarikat.
6.. sesi pembelajaran mengenai urusan pelaburan diberikan secara percuma.

PROMOSI TERHAD SEHINGGA 9/5/2014

1. pembukaan account bernilai 5000usd akan dihadiahkan 1keping SYILING EMAS seberat 1gram.
2. pembukaan account bernilai 10000usd akan mendapat keuntungan 2 KALI GANDA bagi setiap transaksi jual atau pun beli

Program pelaburan ini bertujuan khas untuk membantu mengembangkan ekonomi kaum bumiputera. Kaum bumiputera sangat-sangat digalakkan menyertai.

Perjanjian pelaburan disertakan.

Ini bukan MLM, tiada product, tiada sales target, tidak perlu cari kawan atau networking.

Berminat untuk mengetahui lebih lanjut, sila hubungi :

1. syhikin 0172718785 (whatapps or msg)

Niche: Forex Malaysia
 
1. Zaki Aziz 2 - Wed 7/May/2014, 10:02am
mulakan bisnes dgn modal 7k. untg berganda2..  

Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..