Siapa Mahu Ikut Saya Memborong ke Yiwu China?
Safiya 3 - Tue 7/Jan/2014 2:43pm [Last Comment]
Jom Ikut Saya memborong di YIWU China 2014!

Yiwu adalah pusat dagangan terbesar di China, ia menjadi tumpuan semua pemborong di serata dunia. Peniaga barangan dari Guangzhou juga memborong barang dagangan mereka di Yiwu, jadi tunggu ape lagi. Jom ikut saya memborong di Yiwu.

Sebelum ini saya juga turut memborong di Guangzhou. TETAPI setelah meneroka pasaran Yiwu maka dapatlah saya simpulkan Guangzhou bukanlah syurga borong yang sebenar & bukan juga jaminan harga yang terbaik.

Saya bukan Dari travel agent, tetapi saya adalah antara pemborong barangan China untuk pasaran Malaysia. So apa salahnya untuk saya berkongsi tempat yg terbaik untuk rakyat Malaysia memulakan perniagaan.

Saya akan tunjukkan anda pusat borong & bantu anda untuk menghantar barang dari China ke Malaysia.

RM1600/person: flight + hotel + Visa shj.

Pengangkutan menggunakan taxi & Metro (tidak termasuk pakej) walaubagaimanapun Hotel pengeinapan yg di sediakan adalah bersebelahan dengan Futian International City. So hanya boleh jalan kaki je. xperlu naik taxi pun.

Satu Taklimat ringkas & sebuah buku panduan akan diberikan secara percuma kepada mereka yg menyertai Trip kami. Panduan yg akan di berikan akan membantu anda untuk dating pada lain masa secara sendiri tanpa perlu bantuan saya lg.

Tawaran ini sah sehingga : 30 Jan 2014.

Hubungi - 019-3353616

Niche: Pakej Pelancongan | Produk Dari China
 
1. Din Ans - Tue 7/Jan/2014, 2:50pm
bolih email detail ke?barang apa?berapa hari?bila?sheikmaiddin@yahoo.com  
2. Pelangi 5 - Tue 7/Jan/2014, 2:59pm
details, tarikh trip pjc.majalah@yahoo.com  
3. Safiya 3 - Tue 7/Jan/2014, 3:48pm
Tempoh Trip 5D4N. Tarikh yang di Cadangkan adalah pada 30 April 2014 - 4 May 2014. maksimum ahli rombongan adalah 12 org shj. 1st come, 1st serve.  
4. Najib 86 - Tue 7/Jan/2014, 5:48pm
Pembiayaan untk swasta terpilih-Degree Holder
Emailkan butir2 pendapatan & majikan
nazid414@gmail.com  
5. Syuhada 79 - Tue 7/Jan/2014, 11:01pm
Harga semua dah NAIK.. Barang NAIK.. Tol NAIK.. Minyak Naik.. POKET KITA? Naik x? Makin TEBAL ke NIPIS? JOM jana poket anda. Tiada modal.. FREE sahaja ..REGISTER di http://www.theweeklypay.com/index.php?share=248465 SEKARANG!!!  
6. Yahya Samsuddin 2 - Thu 9/Jan/2014, 1:16pm
Peluang menjana 10k sebulan.sykt baru 5 bulan.100% patuhi syariah.nak tahu whatsaaps nama, lokasi ke 0129496879  
7. Safiya 3 - Thu 9/Jan/2014, 3:07pm
Tidak di benarkn untuk membuat iklan di page ini. Please create your own advertisement.. tq  
8. Safiya 3 - Wed 15/Jan/2014, 9:49pm
Utk yg berminat sila whatsapp terus ke no. Hp 0193353616 bg memudahkn Perbincangan ringkas. Pastikn anda tidak terlepas peluang keemasan ini...  
9. Safiya 3 - Wed 5/Feb/2014, 4:21pm
Up thread memborong ke Yiwu China pada 30 April 2014 - 4 May 2014. hanya tinggal beberapa tempat lagi untuk di isi. jom daftar segera... !!

whasapp / call : 019-3353616

Gandakan 1000% keuntungan anda !  
10. Dean 59 - Tue 18/Feb/2014, 4:13pm
Jom pi beijing 6h5m.
Rm600 jerrr
watsap 011-1281 9094  
11. Sahardi 2 - Tue 4/Mar/2014, 5:37pm
Email me s.sidek2014@gmail.com
Kain cotton utk buat cadar n comforter byk ker kat sana.  

Page 1   (Total 11 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..