Siapa Ada Berurusan Dengan Pemilik No. Tel 0169641769
Sharina8 2 - Tue 19/Nov/2019 8:58am [Last Comment]
Siapa Ada Berurusan Dengan Pemilik No. Tel 0169641769

Buat perkhidmatan data unlimited

Ada yang dah sukses ke dapat data unlimited

Jika ada maklum kan kat ruangan komen

Niche: Iklan Terbuka | Diskusi Tuntutan Dan Tribunal
     
  1. Simkadmurah - Tue 19/Nov/2019, 6:23pm
    aku tak dapat..rasanya penipulah tu  
  2. Forum Moderator - Wed 20/Nov/2019, 3:40pm
    Adakah yang ini?

    https://www.majalah.com/?profile.bie-45.GBL1MH74QF

    Iklan beliau:
    Unlimited Internet RM70 Sekali Byr Guna Sampai Lebam Sehingga 9bulan!  
  3. Sharina8 2 - Thu 21/Nov/2019, 4:59pm
    ya tuan moderator  
  4. Hazrul Nizam - Thu 21/Nov/2019, 7:07pm
    ''if it is too good to be true then it probably is''

    masa zaman streamyx ada sorang technician buat kerja haram offer saya speed 4 kali ganda laju tapi bayar dia rm 150 sekali sahaja. dia akan alter di streamyx server akaun saya.

    memang laju tapi selang beberapa bulan sahaja balik ke asal.

    hangus duit saya. nak report macamana? resit tak ada.
    patutnya saya report kerja jahat dia ke SPRM atau ke telekom  
  5. Sharina8 2 - Thu 21/Nov/2019, 9:30pm
    harap bertaubat lah mengambil duit orang , akhirat kelak akan ditanya. jangan main2 makan duit orang. bayangkanlah rm70 darab 20 orang. senang2 dia dapat duit tersebut. untuk jadi agent rm250 kiranya 10 orang jadi agent dah berapa.

    didunia boleh lah lari tapi akhirat kelak...jawaplah..  
  6. Hazrul Nizam - Mon 25/Nov/2019, 6:28pm
    Mohon Cik/Puan pergi ke topik beliau dan maklumkan kepada ahli forum taktik penipuan di topik tersebut.

    Lagi mudah admin forum nak masukkan iklan beliau ke dalam diskusi tuntutan tribunal. dalam kes yg lepas, bila saya bongkar penipuan di mana mana topik, admin forum akan terus kelaskan sebagai topik penipu dan halang pemilik topik dari delete iklan tersebut.

    iklan tersebut akan kekal dan menjadi tatapan amaran untuk kita semua. Setiap kali si penipu membuat iklan di tempat lain di internet (di Instagram, facebook, mudah atau lain2), bila bakal mangsa search internet, nombor si penipu akan keluar.  
Page 1   (Total 6 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Umrah Ku 2019 - Enam Hari di Kota Mekah dan..
Umrah di Tanah Suci serta menjejaki tempat-tempat bersejarah di Kota Mekah & Kota Madinah. Semoga perkongsian ini memberi manfaat kepada semua.
Ayam Bakar Station di Blue Lagoon Port Dickson dan Rumah Api Cape Rachado
Kami ke Pantai Tanjung Tuan di Port Dickson untuk menikmati Ayam Bakar Station yang terkenal dengan set ayam bakar madu. Apakah yang membuatkan gerai ini mendapat ulasan paling tinggi dari pengunjung? Mari kita lihat. Kami juga meredah ombak di Pantai Blue Lagoon dan mendaki bukit Rumah Api Cape Rachado.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)