Share Booth. Selangor dan KL
The Ladyy Sisters @ The Ladyy Sisters - Sat 13/Nov/2010 4:36pm [Last Comment]
Saya nak cari orang yang nak share booth dengan saya.

Booth selalunya di area Selangor dan KL .
contoh di Ara damansara @ Tropicana Mall City Area *ada bazaar baru di area tu, start bulan dec .

Saya nak peniaga yang menjual barangan selain daripada bags, purse dan brooch .

Apa-apa boleh email saya : ladyysistersboutique@gmail.com

Niche: Expo Karnival Tapak Niaga
     
  1. Fira 3 - Sat 13/Nov/2010, 4:38pm
    brapa harga dan sewa tapak berapa?kalau kita share..???tak de pon....lagi satu berapa kaki persegi?saya menjual tudung dan aksesori...berminat jugak...sila sms saya ur nombor...tq email saya ur number ok...tq zafirazainulabidin@hotmail.com  
  2. The Ladyy Sisters - Sat 13/Nov/2010, 5:49pm
    Fira 3 : sewa tapak RM 90 sehari, weekend shj . sabtu ahad . 6X8 ft .  
  3. Burn 2 - Sat 13/Nov/2010, 9:58pm
    saya menjual jersi dan barangan bola sepak. free je bile2 weekend. email saya kat safwanisa86@gmail.com kalu ade ruang.  
  4. Kak Yati 2 - Sat 13/Nov/2010, 9:59pm
    blh bniaga pe....sya nk bniaga waffle,kayaball....blh x,013-3111556  
  5. Msbelanis - Sun 14/Nov/2010, 12:28am
    masih available ke?  
  6. The Ladyy Sisters - Sun 14/Nov/2010, 12:51am
    Burn 2 : nt apa apa saya beritahu ye :)

    Kak yati : ni bazaar more kpd pakaian, aksesori dan sbg nya :)

    Msbelanis : bg email dulu ye :)  
  7. Hisham Samad - Sun 14/Nov/2010, 4:01am
    klu masih kosong saya berminat...saya jual produk kesihatan.
    bagi saya T&C

    email:5zulsham@gmail.com  
  8. Azwa Sha - Sun 14/Nov/2010, 5:21pm
    saya berminat ... kalau weekend.. saya jual brooch (kerongsang)... kalau ada leh email saya

    azwa_sha@yahoo.com  
  9. Zzdila - Sun 14/Nov/2010, 11:30pm
    kepada peniaga yg berminat join jomheboh bukit jalil pd 11&12 disember (selepas maha) sila sms 0103132590 azizi.bg mereka yg nak cari partner utk kongsi lot boleh la mula cari dari skrg.  
  10. Ajmal - Mon 15/Nov/2010, 12:40am
    salam..zzdila,lot yang paling murah untuk dikongsi,brp harga?  
  11. Zzdila - Mon 15/Nov/2010, 12:50am
    ajmal,sms saya  
  12. Azlinda 4 - Mon 15/Nov/2010, 9:15am
    saya berminat.. masih kosong ke? saya jual pakaian. leh emel saya lin_faiqa@yahoo.com  
  13. Emy 6 - Mon 15/Nov/2010, 5:05pm
    saya berminat nak perkenalkan rekaan saya...saya membuat aksesori sendiri dan juga tudung design sendiri...email saya s_emily@yahoo.com  
  14. Linda 39 - Mon 15/Nov/2010, 7:22pm
    sapa nk share ngan saya kt jom heboh saya nk jual burger
    no tel 0162543065
    email : linda_one86@yahoo.com.my  
  15. Roszita - Wed 17/Nov/2010, 9:07pm
    saya meniaga kain cotton dan beberapa jenis yang lain....dan saya berminat nak join...leh email saya di bonita7879@yahoo.com.sg  
  16. Norsha 2 - Thu 18/Nov/2010, 3:52pm
    Email detail kat saya juga. saya jual tudung & homemade coklat. TQ  
Page 1   (Total 16 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Fort Supai Melaka & Restoran Ikan Bakar Terapung (Kuala Linggi)
Kami ke Kota Bukit Supai (Fort Supai) di Kuala Sungai Linggi, sempadan Melaka dan N9. Kota ini dibina pada 1757 oleh Belanda bersama Pihak Bugis. Juga terdapat sebuah Restoran Ikan Bakar Terapung dan boleh terus mendaki ke Fort Supai melalui jejantas atas laut.
Asam Pedas di Tepi Jeti Nelayan Sungai Siring Melaka
Melaka ada banyak jeti nelayan. Lokasi yang popular adalah Muara Sg Duyung, Alai, Umbai, Serkam dan banyak lagi. Saya ke jeti nelayan Pantai Siring Melaka dekat Umbai untuk menikmati Asam Pedas ikan segar yang baru ditangkap.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)