Sewaan Kanopi & Pelamin Murah
Pn Hayati @ Cemarasona Bridal - Sun 10/Feb/2013 8:56am [Last Comment]
Kanopi Arabian fesyen terkini
Dihiasi scallop warna tema anda dengan design yang akan menyerlahkan hari bahagia anda

Hanya RM350.00 / set khemah makan tetamu
RM450.00 / set khemah makan pengantin
Pelbagai pakej yang kami sediakan
Anda boleh memilih mengikut kemampuan dan citarasa anda

Sewaan pakaian pengantin
Set songket design terkini Lelaki & Perempuan
Hanya RM500.00
(Tidak termasuk aksesori)

Set Jubah Manik Jawa Perempuan & Baju Lelaki
Hanya RM450.00
(Tidak termasuk aksesori)

Sewaan Pelamin
Set Mini pelamin dalam rumah
Hanya RM550.00

Set pelamin Roman Pillar 18 kaki
Hanya RM850.00
(Sesuai untuk dewan dan Outdoor)

Untuk keterangan lanjut sila hubungi
Pn hayati 012-3207702
Email : cemarasona@gmail.com
Blog : cemarasonabridal.blogspot.com
Facebook : Cemarasona Bridal

Niche: Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi | Pakej Perkahwinan | Bisnes Pengantin
     
  1. Prelove Jual Murah - Sun 10/Feb/2013, 11:17am
    Salam.. bagus servis Pn Hayati sediakan ni.. Semoga bertambah maju..

    Kami juga ada menjual pelbagai pakaian terpakai dengan harga murah.. Pelbagai jenama dan gaya!

    http://ll.my/prelovejualmurah  
  2. Ajmain 3 - Sun 10/Feb/2013, 11:45am
    SKYeTV Platform Affiliate yg hebat tbukti mampu menjana pdapatn bertali arus tanpa henti dgn modal yang serendah RM50.00, semua org MAMPU. Berminat sila hubungi matt6747@gmail.com utk maklumat lanjut. Ayuh jadilah yg terawal. Bakal meletup ni!  
  3. Nazman 7 - Sun 10/Feb/2013, 12:29pm
    pembekal rumpai laut PMC dengan harga yang murah dan inginb mencari ejen dropship tanpa modal diperlukan komisen tinggi. Harga jualan ialah 100gm rm10 sahaja harga 1kg ialah rm30 sahaja berminat hubungi 0196215358 atau add fb nazt trading  
  4. O neil Samara - Sun 10/Feb/2013, 12:44pm
    Panduan Dekorasi Untuk Kediaman Kecil  
  5. O neil Samara - Sun 10/Feb/2013, 12:46pm
    Panduan Dekorasi Untuk Kediaman Kecil  
  6. O neil Samara - Sun 10/Feb/2013, 12:47pm
    Panduan Dekorasi Untuk Kediaman Kecil  
  7. Tempahblogniaga - Sun 10/Feb/2013, 1:52pm
    http://www.jomiklan.my/  
  8. Mohamed Shariff Mat Jam - Sun 10/Feb/2013, 2:25pm
    Maaf tpg lalu kami dri smj catering membuka tempahan makanan kepada sesiapa yang berhajat menyambut menantu,kenduri kahwin dll, menu utama kami nasi mandy alamalaysia dengan ayam pangang dan berbagai lagi menu sila layari web kami www.worldchickenrice.com.my Email aliffparona@gmail.com tel 0196600012 sk tk  
  9. Diana 43 - Sun 10/Feb/2013, 7:38pm
    Sofiya-Cuppy-Cake-Cup
    - wedding cake, Red velvet, Carrot-walnut, Rainbow, fruit cake
    - home made by muslim
    - call :019-3110545 (azrina)
    - page :http://www.facebook.com/pages/Sofiyacuppycakecup/100158613492956  
  10. Pn Hayati - Sun 10/Feb/2013, 9:23pm
    Kami di cemarasona bridal juga ada menerima tempahan gubahan bunga..jahit manik tudung, selendang, menjual pelbagai cadar pengantin, pakaian wanita dan banyak lagi..semuanya dengan harga murah..kunjungi blog kami di cemarasonabridal.blogspot.com untuk maklumat lanjut

    Mohon maaf bagi anda yang ramai menghubungi saya dan berniat untuk bekerjasama dan juga me.buat tempahan kerana saya terlupa memberitahu yang perniagaan kami di kawasan ipoh perak. Daerah daerah berdekatan juga boleh mendapatkan khidmat kami seperti taiping, manjung, batu gajah dan sebagainya

    Perkhidmatan melebihi 50km dari ipoh akan dicas kos penghantaran

    Bagi mereka yang ingin membuat sewaan bertemakan warna purple bagi mac hingga jun akan mendapat diskaun 10% dari harga yang telah ditawarkan  
  11. M Reen s Curtain - Mon 11/Feb/2013, 2:25am
    salam puan hayati semoga sukses saya menerima tempahan jahitan untuk skirting meja makan beradap dan langsir berbagai paten sesuai untuk sebarang majlis sesiapa dialu alukan menempah.. terima kasih  
  12. Fatburnerextreme 2 - Mon 11/Feb/2013, 3:18am
    http://www.facebook.com/FatBurnerExtremeTerbaik
    FAT BURNER EXTREME!!!

    DOUBLE TROUBLE!!!
    PRE WORKOUT + FAT BURNER! RM170 !!
    (PERCUMA PENGHANTARAN)

    LULUS KKM

    SIJIL HALAL

    PERASA LIME MMG CONFIRM SEDAP RASANYA!!

    SMS 013-4566593 UTK ORDER!!  
  13. Suzie 45 - Mon 11/Feb/2013, 10:12am
    Anda serius utk berniaga, kami ingin memberi peluang utk anda miliki kedai serbaneka farmasi seperti watson mengikut lokasi pilihan anda. Kedai percuma, sewa kedai dan bil elektrik ditaja. Modal hanya RM 5200 anda semua. Contact saya untuk taklimat segera pnsuzi 0162020370 sementara kuota ada lagi  
  14. Mcm Entertainment Pa System 2 - Mon 11/Feb/2013, 11:51pm
    Salam...

    Sewa Pa System

    Utk Keterangan Lanjut, Sila Layari :

    http://www.kahwinmall.com/index.php?ref=detail&ad_name_url=Mcm_Entertainment&ad_id=6928

    *Kami Boleh Sediakan Aturcara Majlis Kahwin/Nikah Anda  
  15. Cindy 8 - Tue 12/Feb/2013, 12:36am
    salam..
    sapa sini berminat saya promosi kan perniagaan mereka tu sila whatsapp atau sms saya 0132106959

    promosi secara PERCUMA.... Sume kos akan ditanggung.. tq :-)  
  16. Hasan Alwi - Tue 12/Feb/2013, 12:52am
    pinjam... dalam masa 12 bulan jadi jutawan hanya dengan rm250.00. RM1500 percuma utk setiap peserta yg layak. sms 0193540812  
  17. Hirman 7 - Tue 12/Feb/2013, 11:50am
    saya ada mebuat servis pemasaran secara online untuk pengusaha perkahwinan.memang targetted untuk carian dari bakal pengantin.

    konsep kami adalaha 1 vendor bagi setiap negeri supaya lebih fokus.  
  18. Muhamad Fazli Bin Mahat - Wed 13/Feb/2013, 12:56pm
    Khidmat katering semua majlis bermula serendah RM5.50 per pax dari KATERING CITARASA BONDA.
    Hubungi En. Fazli 017-7300874 / Pn. Fazliana 017-2851068  
  19. Azian Hairi - Wed 13/Feb/2013, 4:18pm
    Sy ada sediakan khidmat perakaunan jika berminat.... :) hubungi saya 016-5190751  
  20. Ana Azman - Wed 13/Feb/2013, 4:23pm
    berminat menghiasi dinding rumah anda dengan wall paper email iwan5151@yahoo.com. kaw Perak shj.  
  21. Mastura Tajri - Thu 14/Feb/2013, 1:29pm
    pakej photografer serendah rm399

    berminat sms or cl 017-6246592
    fb:d'zall photoshot's
    blog:dzallphotoshot.blospot.com  
  22. Nazman 7 - Thu 14/Feb/2013, 9:30pm
    cari ejen jualan rumpai laut pmc degn komisen tinggi atau tanpa modal.jualan murah 100gm rm10 atau 1kg rm30 asahaja minat hubungi 0196215358 atau add fb nazt trading  
  23. Aqasha - Sun 17/Feb/2013, 1:44am
    ALPHA LIPID LIFELINE DAN ALPHA LIPID SDII TERNYATA MEMANG PILIHAN ORANG RAMAI!! JADI APE TNGU LAGI??

    INGIN KURUS SEBELUM KAWIN?

    INGIN BADAN SIHAT?

    HARGANYA MEMANG BERBALOI DI JAMIN TIDAK AKAN KECEWA..

    APA ITU ALPHA LIPID?
    SILA BACA DI BAWAH.

    Kolostrum Alpha Lipid? Lifeline? adalah berbeza dengan kolostrum-kolostrum yang lain kerana ia adalah yang terbaik di dunia (Gred 10), mempunyai kadar IgG 41% (Immunoglobulin) berbanding kolostrum yang lain, kandungan probiotik, kandungan Complex Lipid, dan mempunyai semua vitamin serta mineral yang diperlukan oleh tubuh.


    K-29 dicipta untuk memberi semua vitamin penting, mineral, dan asid amino dalam keseimbangan sempurna dan kuantiti untuk memberi badan anda tenaga tambahan yang anda perlukan seharian.

    =======================================


    ✔ sila SMS/Wassap: 014-5453479 '_' utk dapatkan produk original.

    ✔ sila email saya
    fuzzaw@gmail.com

    ✔ atau add fB n PM inbox
    http://www.facebook.com/fuzzynsuzy  
  24. Pn Hayati - Sat 23/Feb/2013, 9:22am
    Whatsapp kami 012-3207702
    Terdapat pelbagai perkhidmatan perkahwinan yang kami sediakan  
  25. Hijauoren - Sun 24/Feb/2013, 2:14am
    pening nak buat apa sbg doorgift? apa kata cuba konsep waffle sbg doorgift.. =) jom jenguk blogspot Ananaifa di waffle-comel-ananaifa.blogspot.com  
  26. Gee 17 - Fri 15/Mar/2013, 12:30pm
    Tempahan sarung kerusi plastik & banquet/alas meja/skirting/dgn harga yg berpatutan di area semenyih kajang,sila hubungi kak gee 0132196888 & layari -blog-geecollection.blogspot.com  
Page 1   (Total 26 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Umrah Ku 2019 - Enam Hari di Kota Mekah dan..
Umrah di Tanah Suci serta menjejaki tempat-tempat bersejarah di Kota Mekah & Kota Madinah. Semoga perkongsian ini memberi manfaat kepada semua.
Ayam Bakar Station di Blue Lagoon Port Dickson dan Rumah Api Cape Rachado
Kami ke Pantai Tanjung Tuan di Port Dickson untuk menikmati Ayam Bakar Station yang terkenal dengan set ayam bakar madu. Apakah yang membuatkan gerai ini mendapat ulasan paling tinggi dari pengunjung? Mari kita lihat. Kami juga meredah ombak di Pantai Blue Lagoon dan mendaki bukit Rumah Api Cape Rachado.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)