Sewa Mesin Buat Kopi Seringgit Sebulan!
Zahn 3 - Tue 12/Feb/2019 10:49am
Macam tak logik tawaran ini. Tapi ya, ini benar dan bukan scam tuan-tuan. Baru sahaja masuk pasaran kita, sewa mesin kopi hanya RM1 SEBULAN.

Mesin Arissto ni aku sendiri dah cuba. Fuh, secawan kopi pekat Amico (aku suka yang ni) macam kualiti Stabak weh. Yang harga belas ringgit di Stabak tu kini kita boleh buat sendiri dengan harga kurang RM2 secawan guna kopi Arissto ini.

Senang yakmat nak sediakan. Lebih mudah dari hafal sifir lima tahu tak?

Tak perlu ic, tak perlu bil api air nak apply tau. Paling penting, tiada kontrak. Diulang, TIADA KONTRAK.

Kau sewa bulan ni, bulan depan rasa tak best guna boleh terus tamatkan perkhidmatan. Tapi aku rasa, kau akan teruskan weh. Sebab murah sangat sewanya dan kopinya, fuhhh, mabelesss.

Sesuai diletak di rumah, rumah mak kau, rumah mertua, pejabat dan tempat kau orang suka lepak. Harga murah namatey, rasa sedap nak mati. Seluruh Malaysia boleh order.

Macam mana nak order?

https://hi.jomwasap.my/kopipremium
https://hi.jomwasap.my/kopipremium
https://hi.jomwasap.my/kopipremium

Niche: Bisnes Minuman | Vending Machine
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Nasi Beriani Gam dari Baghdad ke Putrajaya
Nasi Biryani Gam adalah diantara makanan yang paling sedap di Malaysia. Cara masakannya rumit dan resepinya adalah hasil kepakaran turun temurun. Kami cuba mencari dari mana asal perkataan Biryani Gam. Dari Putrajaya, ke Batu Pahat, ke Melaka, ke India, ke zaman Mughal India dan semakin jauh sehingga seribu tahun dahulu... di Baghdad.
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)