Sewa Mesin Buat Kopi Seringgit Sebulan!
Zahn 3 - Tue 12/Feb/2019 10:49am
Macam tak logik tawaran ini. Tapi ya, ini benar dan bukan scam tuan-tuan. Baru sahaja masuk pasaran kita, sewa mesin kopi hanya RM1 SEBULAN.

Mesin Arissto ni aku sendiri dah cuba. Fuh, secawan kopi pekat Amico (aku suka yang ni) macam kualiti Stabak weh. Yang harga belas ringgit di Stabak tu kini kita boleh buat sendiri dengan harga kurang RM2 secawan guna kopi Arissto ini.

Senang yakmat nak sediakan. Lebih mudah dari hafal sifir lima tahu tak?

Tak perlu ic, tak perlu bil api air nak apply tau. Paling penting, tiada kontrak. Diulang, TIADA KONTRAK.

Kau sewa bulan ni, bulan depan rasa tak best guna boleh terus tamatkan perkhidmatan. Tapi aku rasa, kau akan teruskan weh. Sebab murah sangat sewanya dan kopinya, fuhhh, mabelesss.

Sesuai diletak di rumah, rumah mak kau, rumah mertua, pejabat dan tempat kau orang suka lepak. Harga murah namatey, rasa sedap nak mati. Seluruh Malaysia boleh order.

Macam mana nak order?

https://hi.jomwasap.my/kopipremium
https://hi.jomwasap.my/kopipremium
https://hi.jomwasap.my/kopipremium

Niche: Bisnes Minuman | Vending Machine
Jom Miliki Kediaman Landed 2 Tingkat Serendah RM 359k
Video: Teres Dua Tingkat | Townhouse (Bawah) | Townhouse (Atas) | Lokasi. Area Putrajaya/Cyberjaya. Dibina di dalam Township yang akan Mempunyai Masjid, Hospital, Sekolah, Balai Polis dan Banyak Lagi Kemudahan
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.