Sewa Atv 200cc Permotoran Area Seluruh Semenanjung Malaysia
Tengku 8 - Mon 14/May/2018 10:26am
ANDA MENCARI PERMOTORAN ATV ALL-TERAIN VEHICLES ? YA SYARIKAT SAYA ADA UNTUK SEWAAN

- Syarikat kami adalah sebuah syarikat yang mempunyai beberapa aspek pekerjaan, Shah Usaha Enterprise ingin menawarkan program aktiviti permotoran lasak atau kesukanan yang di panggil (ATV) all-terain vehicle. Untuk makluman , sebenarnya ATV telah lama bertapak di Malaysia dan semakin hari, semakin banyak tempat-tempat rekreasi yang menawarkan perkhidmatan untuk aktiviti ATV ini. Bukan hanya pengusaha pusat rekreasi, malah pengusaha hotel dan resort juga mengambil inisiatif untuk memperkenalkan aktiviti ekstrem ATV ini sebagai salah satu tarikan yang ditawarkan di tempat mereka. Seperti mana negara lain, ATV juga dilarang untuk dipandu di atas jalan raya Malaysia ianya hanya boleh di pandu di atas tanah seperti kawasan padang,hutan dan bukit bukau.

KOS SEWAAN

Syarikat kami mempunyai lebih daripada 50 unit ATV yang boleh disewakan antara kos seperti berikut :-

1 unit RM 250 (setiap 1 JAM)
10 unit RM 230 (setiap 1JAM)
20 unit RM 200 ( setiap 1JAM)
30 unit RM 180 ( setiap 1 JAM)
40 unit RM 170 (setiap 1JAM)
50 unit RM 167 ( setiap 1JAM)

Waktu sewaan boleh bermula pada jam 9 pagi sehingga 5 petang dan minimum sewaan adalah 5 unit untuk permulaan program ATV ini.

- Sewaan boleh bermula pada jam 9 pagi sehingga 5 petang selain dari waktu itu adalah dikira simpanan dan tidak dikira kos kepada pihak penyewa program.
- Objektif syarikat kami adalah ingin membantu pihak kerajaan,kerajaan negeri,Majlis perbandaran atau swasta untuk membuat aktiviti sihat ini dan program ini dapat mendekatkan rakyat dan kepuasan pada masa yang sama.
- Pihak penyewa boleh memaklumkan kami tempoh 1 minggu dari tarikh permintaan program yang akan dijalankan supaya pihak kami akan dapat menyedikan laluan atau track seperti pihak penyewa inginkan.
- SAYA SEDIA UNTUK MENERIMA TEMPAHAN DIMANA-MANA SYARIKAT YANG MEMERLUKAN SEWAAN ATV INI

HUBUNGI SAYA ATAU WHATSAP SAYA SHAH

017-3808246 .. TERIMA KASIH

Niche: Motosikal Untuk Dijual | Peralatan Sukan
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Terbongkar! Lokasi 8 Sate Sedap di Kajang
Bandar Kajang tempat bermulanya perniagaan sate di Semenanjung Malaysia. Dipelopori oleh Hj Tasmin dan Hj Rono bin Sakiban (adik beradik) yang datang dari Pulau Jawa sekitar 1911-1917. Ikuti pengembaraan kami menerjah beberapa lokasi sate yang sedap di Kajang dan menyingkap sejarah silam satay nya.
Nasi Ayam Paling Sedap di Semenyih
Kami mencuba Nasi ayam yang popular di Semenyih. Juga ada Cucur Udang dan Tauhu goreng yang sedap disitu. Sebelum tu kami jogging di Bukit Setia Ecohill dengan pemandangan 360 darjah sekitar Semenyih. Taman ini dijaga rapi dan sangat cantik.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)