Sesiapa nak Letak Barang Secara Consignment - Dataran Pahlawan Melaka
Maizaitul Akmal - Tue 17/Sep/2013 11:47am [Last Comment]
As Salam... Dibuka pd sesiapa yg berminat nak letak Brg secara consignment basic di DMDI shoppe di Dataran Pahlawan Melaka berhadapan mahkota parade mall Melaka, dibwh pimpinan Yayasan DMDI Melaka & di mydin jasin Melaka di bwh pimpinan Yayasan Melaka boleh direct pm saya utk keterangan lanjut... Senang je, tak perlu sewa tapak, tak perlu cari staff.

Cuma letak Brg secara consignment basic... & sekiranya Ada jualan setiap bulan... Pihak Yayasan Akan membayar pada 15hb setiap bulan.. Tempoh percubaan diberikan selama 6bln.. Sekiranya jualan pihak anda tidak memberangsangkan, pihak anda boleh menarik balik Brg anda bila2 msa sahaja slps tarikh 6bln....

Cagaran depo 500-1k tengok pd Brg... If byk Brg yg listed then kita amik 1k... If skit around 500 mcmtu.. It's depend..

*hanya brg yg menepati citarasa sja dipilih Dan layak...
*terbuka kpd pengedar/pembekal yg mempunyai ready stock sahaja ..
*black & white agreement provided .. segala offer letter akan di sediakan buat yang terpilih..
*terbuka kpd 5 tempat sahaja..

TERIMA KASIH.
berminat bole pm saya utk keterangan lanjut atau emailkan kpd saya di
maipssbatu4@gmail.com...
0177436911
-MAI-

Niche: Program Consignment
 
1. Mr 5 - Tue 17/Sep/2013, 12:16pm
Blh bg senarai brg yg diperlukan?
017-7293577  
2. Faiezah - Tue 17/Sep/2013, 12:42pm
boleh sy tahu senarai barang ape yg boleh? minuman bikarbonat boleh tak??

email sy noorfaiezah@gmail.com @ whatsup di no 0173120550  
3. Maizaitul Akmal - Tue 17/Sep/2013, 1:25pm
MR 5 & FAIEZAH : SAYA SMS DAN WHATAPSS  
4. Sofea 55 - Tue 17/Sep/2013, 4:45pm
Bole bg senarai brangan yg di perlukan...
Makanan or pakaian..
Email details..fzlin.izad@gmail.com  
5. Hazrinn - Wed 18/Sep/2013, 10:01pm
salam, sy brminat, tlg emelkn dtail ye, hazrin_84@yahoo.com, wassup=0162010560  
6. Real Top Event - Thu 19/Sep/2013, 10:50am
Saya ada pelbagai jenis pakaian utk di niagakan secara consignment jika berminat sila WhatsApp details ke 018-9574264 Ms. Anne  
7. Syaza Fatini 2 - Thu 19/Sep/2013, 9:00pm
saya berminat, email urbanmuslimashop@yahoo.com  
8. Casaderasa - Sun 22/Sep/2013, 5:26pm
Produk apa boleh letak, emel saya di casaderasa@gmail.com atau whatsapp saya 019-753 1909. Tq  
9. Maizaitul Akmal - Tue 24/Sep/2013, 1:24pm
REAL TOP EVENT , SYAZA , CASADERASA : saya akan emel kan. maaf lambat saya ada urusan luar..

OFFER CLOSED TEMPORARY.. WILL OPEN AND UPDATE FOR NEW INFO. TQ  
10. Fitrahtc4 - Tue 24/Sep/2013, 10:19pm
Saya berminat nak letak Rempah Segera Mee Bandung.. Produk Tahan Lama.. Emel saya ye.. fitrahtc2@gmail.com  
11. Niey 9 - Fri 27/Sep/2013, 3:53pm
Sy ada pelbagai jenis tudung n selendang.....gred A
Sila hubungi sy 0179826233  
12. Nad 3 - Thu 25/Sep/2014, 10:39pm
hi, masih open ke? pls mail kamisukafashion@gmail.com kalau masih available ya TQ very much :)  
13. Ja afar Bin Mohamed 3 - Tue 7/Apr/2015, 1:13am
Assalamualaikum
JS Mega ingin memberi peluang kepada sesiapa sahaja yg berminat utk menambah pendapatan dengan menjadi agen produk kami. Kami membekalkan Acar Buah dan Maruku habbatus sauda jenama D'Jerai.
Hubungi / whatsApp JS Mega
013 3270860 utk tempahan atau pertanyaan.  
14. Mastura Binti Ishak - Wed 20/Jan/2016, 12:23am
makann boleh ke?wassap 01117823889  

Page 1   (Total 14 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..