Servis Membina Laman Web Professional & Berkualiti
Fireball Media @ Rebel Marketing
Mon 27/Aug/2018 9:59am [Last Comment]
Membina laman web adalah keistimewaan kami. Kami membina laman web yang bukan sahaja memenuhi keperluan anda, tetapi mempunyai standard kualiti yang tinggi.

Kami membina pelbagai jenis laman web dan mempunyai pakej untuk memenuhi keperluan semua pelanggan. Dari template asas ke lawan web yang canggih dan lengkap serta responsif - kami boleh lakukannya.

Jika anda hanya inginkan kehadiran online, kami boleh membina laman web 'brochure' yang mudah dan informatif.

Walau bagaimanapun, jika anda mahukan laman web anda menjadi sebuah entiti utama perniagaan anda, kami akan membina sebuah laman web yang lengkap dan professional dan ditambah pula dengan kempen pemasaran untuk membantu anda menjana trafik dan tingkatkan jualan.

Harganya? Jangan risau, kami menawarkan harga terendah di pasaran. Kebanyakan pelanggan kami adalah melalui 'referal' dan dari kempen pemasaran internet kami sendiri.

Kerana itu - kami boleh menawarkan pelanggan kami harga terendah di pasaran.

Anda ada pertanyaan atau ingin berbincang tentang laman web baru anda? Tiada masalah. Sila:


? WHATSAPP ''Nak Buat Website'' ke 014-255 1955 atau klik link berikut: http://flyt.it/wasapfm

atau..

? PM FB MESSENGER KAMI di link berikut https://goo.gl/rCeM4q


Kami akan balas secepat mungkin!

Terima kasih.

PS. Lihat portfolio kami di http://www.fireball-media.com

Niche: Web Design Malaysia
 
1. Said 3 - Sun 3/Jun/2012, 2:25am
Talian BANTUAN. Sesiapa yang minat nak dapatkan ANTIVIRUS ori tetapi murah: bitdefenderselangor.blogspot.com  
2. Amer 15 - Sun 10/Jun/2012, 1:29pm
boleh kasi link webpage client yang u dah buat di Fireball Media. I try nak surf website client u tapi tak de pun web linknya?  
3. Fireball Media - Sun 10/Jun/2012, 5:09pm
Amer 15, boleh bagi u punya email address. Saya akan emailkan link2 tersebut. Terima kasih.  
4. Neo Trend Resources - Mon 11/Jun/2012, 1:30am
Saya menawarkan perkhidmatan menulis dengan penulisan (English/Malay), anda boleh masukkan perkhidmatan saya dalam pakej servis membuat web/blog. InsyaAllah saya akan cuba menepati citarasa penulisan pelanggan anda.

Kita boleh bincang untuk lebih lanjut.

Harga Saya: Web perniagaan RM10 per entry atau 400 ke 600 patah perkataan.

Contoh ada 5 entry untuk web biasa:-
1) Home
2) Profile / About us
3) Produk
4) F.A.Q
5) Blog Area

email saya: neotrend1@yahoo.com  
5. Uqbah 2 - Mon 11/Jun/2012, 10:39am
tolong emel kan sy lebih detail  
6. Fireball Media - Mon 11/Jun/2012, 1:21pm
Neo Trend Resources, boleh bagi contoh penulisan anda (English & Malay). Terima kasih.  
7. Fireball Media - Mon 11/Jun/2012, 1:22pm
Uqbah 2, boleh bagi email address? Terima kasih.  
8. Hisham 118 - Mon 11/Jun/2012, 10:53pm
berminat n sila email at norhishamhjmohd@gmail.com  
9. Neo Trend Resources - Mon 11/Jun/2012, 11:44pm
Fireball, boleh lihat tulisan saya in English:-

www.neo-trend.webs.com

Untuk Malay biasa saya buat untuk advertising & business proposal. Content Writer in Malay memang tengah buat tapi tak siap lagilah..

anyway, skrg job tak byk tu yang advertise. Kalau nak tunggu hasil pun boleh nak terus buat pun boleh.

Boleh bincang, janji sama2 puas hati k.

TQ  
10. Fireball Media - Tue 12/Jun/2012, 10:11am
Neo Trend, dah dapat email u. Terima kasih.  
11. Fireball Media - Tue 12/Jun/2012, 6:24pm
Hisham 118, saya dah emailkan detail. Terima kasih.  
12. Herry328i - Wed 13/Jun/2012, 11:25pm
hye.saya berminat nak taw dgn lebih detail ttg web tersebut..
saya ingin menjalan bisnes carwash detail centre dan ingin bisnes saya tersebar meluas di internet..quatation pls  
13. Herry328i - Thu 14/Jun/2012, 9:39pm
fireball media boleh tlg bagi sy sample n link2 hasil kerja anda?
cleanproautospa@gmail.com  
14. Fireball Media - Thu 14/Jun/2012, 10:43pm
Herry3281, sori lambat reply. Saya dah emailkan kpd anda. Terima kasih.  
15. Asmidar 6 - Mon 18/Jun/2012, 12:46pm
Sya berminat...email saya di asmidar _zahari@yahoo.com  
16. Fireball Media - Tue 19/Jun/2012, 4:47pm
Asmidar 6, saya dah email tapi tak lepas. Ada email lain.. atau no hp? Atau call/sms saya 014-2251955. Terima kasih.  
17. Anuar 123 - Fri 22/Jun/2012, 1:27pm
tolong email kan detail, anuar_8026@yahoo.com  
18. Fireball Media - Sat 23/Jun/2012, 4:55am
Anuar 123, saya dah email kan detail. Terima kasih.  
19. Shaza 11 - Sun 24/Jun/2012, 9:31pm
hi fireball, boleh emailka detail dan sampel2 link ...sy berminat nak laman web utk produk saya..

shaza_libra86@yahoo.com  
20. Fireball Media - Mon 25/Jun/2012, 2:27pm
Hi Shaza 11, saya dah emailkan detail dan sampel2 link. Tq  
21. Shafie 19 - Wed 27/Jun/2012, 6:44am
tlg emailkn sample link anda

yanacollection09@gmail.com  
22. Kenaricun - Wed 27/Jun/2012, 7:05am
slm..sy berminat tentang service bina web. boleh email detail dan web yg dah dibina. email: kenaricun@gmail.com  
23. Fireball Media - Wed 27/Jun/2012, 3:18pm
Shafie 19 & Kenaricun, saya dah emailkan. Terima kasih  
24. Akhyul - Thu 28/Jun/2012, 8:39am
boleh emailkan profile customer dan pakej pricing?  
25. Fireball Media - Thu 28/Jun/2012, 2:25pm
Akhyul, boleh tapi tlg bagi email address dulu. Tq  
26. Ndi Efendi - Sun 1/Jul/2012, 2:25pm
Salam,

Saya berminat untk membina laman web. Sila email maklumat lanjut megenainya.

TQVM  
27. Momo - Sun 1/Jul/2012, 10:26pm
detail tuan.... zamrishoib@yahoo.com  
28. Fireball Media - Mon 2/Jul/2012, 7:04pm
Ndi Efendi & Momo, saya dah emailkan maklumat lanjut. Terima kasih.  
29. Halim Ycsl - Tue 3/Jul/2012, 1:21pm
Helo,sy ingin cipta 1 web utk buat bisnes paper roll supply, sila bantu, terima kasih, fb sy ada . email : netcomenterprise@gmail.com  
30. Fireball Media - Tue 3/Jul/2012, 5:27pm
Helo Halim Ycsl, saya dah emailkan detail nya. Terima kasih.  
31. Shahrul 171 - Wed 4/Jul/2012, 12:09am
saya ingin buat info website. boleh bg quo dan butiran lanjut, domain saya dah ada...email: shahrul@ipxpert.com.my  
32. Fireball Media - Wed 4/Jul/2012, 11:49am
Shahrul 171, saya dah emailkan butiran lanjut kepada anda. Terima kasih.  
33. Tengku Baiz - Sat 7/Jul/2012, 1:02am
tlg emailkan detail lanjut ke tbaiz_1@yahoo.com...mksh  
34. Fairuz Binti Shamsudin - Sat 7/Jul/2012, 3:30pm
Salam..actually sye nk mintak u bg detail price n ape2 lgi yg u ley tunjuk as sample ke....emailkan ke whitepurple505@yahoo.com..tq..=))  
35. Fireball Media - Sun 8/Jul/2012, 12:59pm
W'salam Fairuz & Tengku Baiz. Saya dah emailkan details kepada anda berdua. Terima kasih.  
36. Mazuan - Mon 9/Jul/2012, 3:00am
Sila emailkan kpd saya details and price.
Email: chemazuan@yahoo.com  
37. Syed 20 - Mon 9/Jul/2012, 10:43am
hantarkan detail ke syed.easteam@gmail.com  
38. Fireball Media - Tue 10/Jul/2012, 3:36am
Salam Mazuan & Syed 20, saya dah emailkan details. Terima kasih.  
39. Bintuomar - Tue 10/Jul/2012, 7:34am
tlg emailkn detail berkenaan website yg anda telah anda bangunkan ke fbho68@yahoo.com  
40. Fireball Media - Wed 11/Jul/2012, 10:25am
Salam Bintuomar, saya dah emailkan detail nya. Sila check inbox anda. Terima kasih  
41. Sahrizal - Sat 14/Jul/2012, 11:09am
salam tuan nak tanya ada buat miniwebsite tak? email ke saya sahrizal.mn@gmail.com
Tq  
42. Fireball Media - Sun 15/Jul/2012, 11:45pm
Salam Sahrizal, saya dah email kan jawapan mengenai minisite itu. Terima kasih.  
44. Fireball Media - Mon 16/Jul/2012, 11:05pm
Salam Cap Ayam, boleh bagi email atau no. hp untuk saya hubungi? Terima kasih.  
45. Nalzaroon - Tue 17/Jul/2012, 9:31am
Salam.

Saya sedang mencari service yang ada capability untuk buat fashion/boutique website yang berkualiti.

Seperti website PopLook atau Uniqlo Malaysia.

Harga tak jadi masalah.

Kalau capable, boleh email detail kepada saya, nalzaroon@gmail.com  
46. Fireball Media - Wed 18/Jul/2012, 10:30am
Waalaikumussalam Nalzaroon,
Saya dah email kepada anda. Terima kasih.  
47. Hasfa - Sun 22/Jul/2012, 12:35am
Salam.
Berminat untuk jenis portal. Tolong emailkan saya laman web yang u dah buat. Tkasih.
hasfa08@yahoo.com  
48. Fireball Media - Sun 22/Jul/2012, 3:23pm
W'salam Hasfa, saya dah email info yang anda minta. Terima kasih  
49. Aiz Services Solutions - Thu 26/Jul/2012, 6:45pm
emailkn details please

arzuazu@yahoo.com  
50. Fireball Media - Fri 3/Aug/2012, 10:54am
Salam Aiz Services Solutions, minta maaf saya lambat reply sebab dah lama tak login di sini. Saya dah emailkan details Terima kasih.  

Start | Page 1 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 1273 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..