Servis Likes Instagram Termurah
Naura 11 - Fri 11/Jan/2019 10:54am
Anda seorang peniaga online instagram?
Atau baru nak mulakan perniagaan?
Atau baru nak cuba-cuba pakai instagram?

Bila post gambar mengharapkan likes cecah 100 tapi 10 pun tak sampai.
Macam mana nak yakinkan orang yang kite ni memang aktif di instagram kalau setiap kali post, likes tak sampai 100!

Nak tak saya bantu anda untuk naikkan likes post anda?
Jangan risau ini bukan robot atau foreigner likes tapi ini likes random dari serata Malaysia.

Apa kebaikan bile kite dapat likes yang banyak ye?
1) Jika anda seorang peniaga online, likes yang ramai membolehkan anda mereka jadi salah seorang customer anda
2) Jika likes tinggi, anda akan menjadi Trusted Seller sebab orang tahu anda aktif berniaga
3) Jika untuk instagram personal, likes yang ramai membuatkan gambar anda sering naik di wall explorer mereka. Mana lah tau boleh jadi instapemes plak pasni hihi


Berminat? Boleh emel di salesdepartment1991@gmail.com & nyatakan nama IG anda & berapa likes yang anda perlukan untuk setiap post. Nanti saya akan send quotation :)

Niche: Web Media Sosial
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Nasi Ayam Paling Sedap di Semenyih
Kami mencuba Nasi ayam yang popular di Semenyih. Juga ada Cucur Udang dan Tauhu goreng yang sedap disitu. Sebelum tu kami jogging di Bukit Setia Ecohill dengan pemandangan 360 darjah sekitar Semenyih. Taman ini dijaga rapi dan sangat cantik.
Durian Hutan Hulu Langat Memang Menyengat
Kami ke Kampung Pangsun, di tepi hutan Hulu Langat untuk mencari Durian Hutan. Kawasan ini memang tempat pengumpulan durian dari kawasan sekitar. Durian Bukit, Durian Kampung dan Durian Hutan. Dan kami juga terjumpa Durian Hanyut :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)