Serious Pelabur Diperlukan Dalam Perniagaan. Pulangan Dalam 130% Setahun. Bayar Balik Bulanan
Kcg611 2 - Sat 23/Mar/2013 12:55pm [Last Comment]
Salam Satu Malaysia,

Saya sudah dalam bisnes berkaitan dengan import parts kereta dari jepun berhampir 4 tahun. Sekarang berputus untuk menjalankan bisnes sendiri, customer database dan marketing sudah ada, memerlukan pelabur untuk mengembungkan bisnes tersebut.

Industri: Import Parts kereta dari Jepun

Risk: Sangat rendah, sebab saya direct ke Jepun, Kos saya rendah.

Pengalaman: 4 tahun

Return: Dalam 130%, maksudnya Pelaburan yang dalam RM5k boleh dapat balik RM10k++ dalam setahun

Pelaburan Diperlukan: 5-10k
(Agreement black and white akan disediakan untuk both party and witness)


Sesiapa pelabur yang berminat sila tinggalkan contact number
Saya akan terus call untuk buat appointment dengan anda.
hanya ke sesiapa yang SERIOUS dan sudi jumpa untuk perbincangan. Saya akan tunjuk dan explain proposal saya.


Sekian,
Terima Kasih

Niche: Bisnes Aksesori Kereta | Mencari Pelabur
 
1. Arish 2 - Sat 23/Mar/2013, 8:13pm
Info please....tq!
actiondream@gmail.com  
2. Riz 23 - Sun 24/Mar/2013, 10:32am
topic open?
f_linggiu@yahoo.com.my  
3. Azrul 160 - Sun 24/Mar/2013, 2:25pm
info plzzz... email alin2312@gmail.com  
4. Mohd Izham Bin Mat Nayan - Sun 24/Mar/2013, 2:37pm
info...mayrelic_89@yahoo.com  
5. Roziahmohamedsalleh - Wed 27/Mar/2013, 6:08pm
email ke roziahmohamedsalleh@hotmail.com  
6. Juan 11 - Wed 27/Mar/2013, 6:16pm
info please  
7. Wan Kamaruddin 2 - Sat 30/Mar/2013, 12:58am
ada lg ke offer ni...email oneismail71@gmail.com  
8. Puga - Sat 30/Mar/2013, 2:32am
Plz mail the details puga_dx@yahoo.com  
9. Apit 31 - Sat 30/Mar/2013, 2:58am
info plzzzz...hafizzubir92@yahoo.com...tq  
10. Suhaimi 149 - Mon 1/Apr/2013, 1:50am
klu ada rakan majalah yg mampu dan minat nk invest lg selamat dgn bank...profit mingguan 25%++minat email sy...aggrmnt dgn bnk,byr duit dgn bnk,terima duit dari bnk email sy : mie6555@gmail.com  
11. Mastura 86 - Thu 4/Apr/2013, 7:29am
Salam kawan2 saya ada radio/cd player toyota vios standard untuk dijual sesiapa yg berminat blh email adamalif17@gmail.com TQ  
12. Saherman - Sun 14/Apr/2013, 6:06pm
TERHANGAT!!!
BELI KERETA TANPA DOKUMEN...

ade ic dan lesen
umur 23 hingga 45
suri rumah,keje sendiri,xkeje boleh juge
bminat hubungi sy
012-6500911
shah
24 hour  
13. Reminder2020 - Fri 19/Apr/2013, 8:03am
NAMA COMPANY takde, CONTACT x-de , EMEL x-de, SAHAM PAK MAN TELO pun bagi handset number, KPD PEMBACA jgn la sewenang-wenangnya percaya, rujuk dengan SSM sebelum melabur bende cam ni, banyak yang dah kena tipu, 1 lagi jgn senang2 nak bagi contact nombo kat wall ni, tapi penyangak di sini pun kena hati2 jugak, ada pihak tribunal / komersial PDRM yang menyamar jadi "mangsa" utk menangkap penipu-penipu yg berkeliaran di majalah.com ni !!!! AWAS  

Page 1   (Total 13 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..