Senarai Rumah dan Apartment Untuk Disewa Sekitar Shah Alam dan Klang
Hartanahniaga - Mon 8/Oct/2012 8:52am [Last Comment]
0126802708 Shyeh - Agent Hartanah Klang & Shah Alam (Jual | Sewa)

Residential | Commercial | Office | Land

Saya sedia membantu mendapatkan Kediaman untuk andai duduki (sewa atau beli)

specialist area : Shah Alam dan Klang
segala pertanyaan boleh hubungi saya terus di;

0126802708 SHYEH

atau email : hartanahniaga@gmail.com

beroperasi 24 jam seminggu dari isnin hingga ahad.

Niche: Agen Hartanah
 
1. Fazarudin - Sat 23/Mar/2013, 2:52pm
saya mencari rumah teres area klang. Bajet diantara RM400 hingga RM500  
2. Pro Media - Wed 3/Apr/2013, 12:01pm
Saya sedang mencari rumah sewa di sekitar sek 13 , TTDI Jaya, Bukit Jelutong Shah Alam..

0143264717-fiziey  
3. Siti Hawa 18 - Sun 21/Apr/2013, 9:56am
sy mncari rumah sewa bajet rm400..kalau rumah flat ke aprtment nak ground floor..sudah berkahwin...nak duduk asap.  
4. Hijauoren 2 - Sat 4/May/2013, 11:44am
Salam,
kami ada 1 unit apartment tingkat bawah di Bayu Perdana, Klang utk disewa. kemasukan serta merta tapi sewa 850 sbb keseluruhan rumah bercat baru dan beberapa kekurangan telah dibaiki.

1 bilik master dengan bilik air, 2 bilik sederhana, 1 bilik air di bahagian dapur. Bilik master dan bilik kedua ada kipas gantung, hall ada 2 kipas auto dgn remote. Keseluruhan rumah baru bercat.

Dekat dengan :

Jusco AEON Bukit Tinggi : 4.4 km
Giant Bukit Tinggi : 1.4 km
HTAR : 2.0 km
Sek Teknik Klang : 1.4 km
Sek Men dan SK Batu Unjur : 1.6 km
Pekan Pelabuhan Klang : lebih kurang 7 km
Pusat Bandar Klang : lebih kurang 6 km

Deposit : 2 bulan (850*2) sewa bulan pertama (850) deposit api air (100*2) = 2750, bayar semasa booking selepas tengok rumah dan setuju nak sewa.

Boleh emel atau call no 0133209715 utk maklumat lanjut. Sila SMS jika call tidak berangkat. Prospect are welcome to view.  
5. Nurul Ain 85 - Sun 19/May/2013, 8:43pm
No tel 0126461997 range 0-1000  
6. Nafisah 8 - Tue 28/May/2013, 9:10am
saya mencari rumah teres area shah alam. Bajet diantara RM400 hingga RM500  
7. Nad 53 - Mon 10/Jun/2013, 10:55am
saya mencari rumah sewa sekitar klang seksyen 32,bkt kmuning,jalan kebun.xkisah flat atau apartmnt.max 500
pm sy,0193715970.  
8. Azlin1985 - Mon 17/Jun/2013, 3:45pm
nak beli rumah kalau boleh teres atau townhouse range 200k ke bawah..urgent  
9. Siva 21 - Fri 28/Jun/2013, 1:25pm
saya mencari rumah sewa sekitar shah alam ,bkt kmuning apartmnt.max 1000.00  
10. Sitifarah 2 - Wed 3/Jul/2013, 1:30am
Sy mncari rumah sewa area shah alam dan klang. G.floor. Budget 400-500. Berkahwin. Suami keje pj. Saya keje klang. Sy harap ade yang sudi membantu. Tq  
11. Mohd Azhar 8 - Thu 4/Jul/2013, 7:51pm
sy mencari rumah sewa area shah alam. budget dlm 400 - 650. Urgent. Nk masuk rumah hujung bulan ni. contact sy 018-3215585  
12. Soleha 4 - Thu 4/Jul/2013, 10:35pm
Sy mencari rumah teres utk disewa berdekatan uitm shah alam..kemasukan ogos/sept,preferable sept..sewa utk 6 bulan je..  
13. Adhwa 2 - Sun 14/Jul/2013, 3:27pm
sy mencari rumah untuk disewa di shah alam. rumah teres, bajet dalam rm1000. kalau ade minta hubungi sy di 0126574820  
14. Nurul 1275 - Mon 15/Jul/2013, 10:07pm
Bilik untuk di sewa..urgent..perlukan penyewa dengan kadar segera..perempuan Muslim sahaja.rm 200 sebulan..erea bukit jelutong..berhampiran lebuhraya Guthrie..pangsapuri seroja..berminat hubungi sya..0132755398..kemudahan sudah tersedia..  
15. Malinie - Mon 22/Jul/2013, 11:20am
saya sedang rumah sewa ...urgent..di sekitar shah alam...alam impian atu di jalan bkt kemuning..dalam lingkungan rm800..x kisah apartment o houses...
sila hubungi saya 016-5428679.....malini  
16. Sabariahazhari - Tue 30/Jul/2013, 10:24am
saya nak cari rumah sewa yang dekat dengan glenmarie industrial park.budget dlm 450-600.saya sudah berkahwin dan plan nak pindah bulan 1 ,2014.contact sy=0163881391 sabariah  
17. Ika 155 - Wed 14/Aug/2013, 3:33am
sdg mencari BILIK utk disewa.LELAKI.BUJANG.area jalan kebun/bukit naga sek 32..urgent..please call 019-6020876  
18. Zaki 156 - Sat 24/Aug/2013, 8:01pm
Salam, saya pasangan baru berkahwin, sedang mencari rumah sewa di sekitar Kota Kemuning, Jlan Kebun Shah Alam. bajet dalam rm 500-700. Jika ada maklumat, boleh hubungi saya, 0104082324. Kemasukan secepat mungkin (bulan 9 atau 10) Terim kash.  
19. Pupelhana - Tue 27/Aug/2013, 11:24am
Salam, saya pasangan baru berkahwin, sedang mencari rumah sewa di sekitar syen 18 ,batu 3 shah alam, Kota Kemuning, Jlan Kebun Shah Alam. bajet dalam rm 500-700. Jika ada maklumat, boleh hubungi saya, 0133062319. Kemasukan secepat mungkin (bulan 9 atau 10) Terim kash.  
20. Hafizuddin 11 - Tue 27/Aug/2013, 8:18pm
sedang mencari rumah sewa.. shah alam atau klang.. range 400-800.. 0135016432  
21. Ivan 5 - Mon 9/Sep/2013, 1:52pm
Sedang rumah setingkat mencari di sekitar , kapar , klang sentral, utama, bukit raja , bukit tinggi.

Sewa: RM400-500
Kemasukkan : akhir bulan september 2013  
22. Faizazmi - Tue 10/Sep/2013, 4:24pm
perlukan rumah sewa di area shah alam berdekatan dengan uitm
bajet rm400-600
0136065470  
23. Kemoning - Sun 22/Sep/2013, 6:58pm
Apartment Perdana Section 13, for rent starts November 2013
Monthly Rent:
RM1100. Deposit (2 + 1 + utility, RM300)

Facilities:
Swimming pool, Mini market, 24 hrs security, Balcony, Mamak stall

Available room:
Small (Could fit until 2 person)
Middle room (Could fit until 3 person)
Master room (Could fit until 3 person)

Location:
10 minutes from Shah Alam City Centre.
Walking distance to MSU, PTPL, Giant, Shah Alam Stadium & taxi stand.
Close to Politeknik Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah, Extreme Park & Burger King.
Easy excess to PLUS, GUTHRIE, KESAS, NKVE & LDP.

Accessibility:
10 minutes drive to Subang Jaya.
10 minutes drive to Klang.
20 minutes drive to Petaling Jaya.
35 minutes drive to Kuala Lumpur.

Interested? Please contact Khai 013-639 9069  
24. Qusya - Fri 4/Oct/2013, 2:34pm
sedang mencari rumah sewa area sijangkang,pendamar indah, bukit tinggi, pandamaran
bajet rm500
feiqa90@gmail.com  
25. Yat 25 - Sat 5/Oct/2013, 7:12pm
Saya perlukan bilik untuk disewa area section13 shah alam walking distance ke msu. Nak masuk bulan 11 ni. Female untuk 3 orang. Kalau boleh sekali dgn parking. Please. Kalau ada kekosongan untuk 3 org leave a message at this number 0169836442 . Thank you:)  
26. Syieka Ieka - Thu 17/Oct/2013, 1:20pm
Tambahan : boleh contact saya kt no ni : 0193957006  
27. Syieka Ieka - Thu 17/Oct/2013, 1:24pm
Saya bakal mendirikan rumah tangga dlm masa terdekat. Saya mencari rumah sewa (flat/apartment/teres) area shah alam seksyen 17,18,24,7.

Range price : RM500-RM650

Kemasukan : November 2013

Contact saya : 0193957006

URGENT !!!  
28. Hafizah 106 - Thu 24/Oct/2013, 10:10pm
perlukan rumah untuk disewa di sec 13.. xkira rumah teres flat dll..
sewa bulanan dalam 500-1000..urgent sgt..anything email hafizah_fidhan93@yahoo.com..terima kasih :)  
29. Natasya Iman - Wed 30/Oct/2013, 4:14pm
saya memerlukan sebuah rumah sewa conner lot berhampiran kawasan BUKIT JELUTONG 5bilik . jika ada sila hubungi saya 0175330984 / 0162425013 atau email saya natasyaiman94@yahoo.com  
30. Farah 537 - Mon 4/Nov/2013, 9:52pm
saya memerlukan rumah sewa area shah alam, klang, subang, bukit jelutong..range 450-550...jika ada sila hubungi saya 017-5493335/email enis_ey@yahoo.com..terima kasih  
31. Safiq 2 - Tue 26/Nov/2013, 11:18am
sy mencari rumah sewa area padang jawa dan shah alam untuk 4 orang lelaki...jika ada sila hubungi saya 0132742574  
32. Amalina Zaini - Thu 28/Nov/2013, 9:16pm
SAYA MEMERLUKAN RUMAH UNTUK DISEWA DI SEKSYEN 17, SHAH ALAM. ANYTHING EMAIL ME AT lily_amalina23@yahoo.com  
33. Demang - Fri 6/Dec/2013, 12:46pm
saya memerlukan bilik untuk di sewa area seksyen 13 shah alam... saya lelaki muslim...contact saya di 013-2225319  
34. Nabilah 73 - Tue 10/Dec/2013, 2:46pm
saya memerlukan bilik untuk sewa di seksyen 32, berdekatan dengan jalan kebun. please contact me at 013-4829740. tQ :D  
35. Zul 215 - Thu 12/Dec/2013, 2:37am
saya memerlukan rumah utk disewa area jalan kebun bajet dlm rm400-500.sy bru mdirikan umh tangga..urgent...0143669772.zul  
36. Sabariah 39 - Thu 12/Dec/2013, 10:22am
Salam..saya memerlukan rumah sewa disekitar bukit jelutong,seksyen 13 shah alam...harap dapat bantu..boleh email saya di sabariahazhari@gmail.com  
37. Dandelion - Mon 16/Dec/2013, 1:02am
Salam
Sedang mencari rumah sewa sekitar seksyen 17 dan 18 shah alam.

Sewa: RM450-600
Kemasukkan : akhir bulan Disember 2013

Hubungi saya melalui email gallileo_11@yahoo.com.my..

Terima kasih  
38. Abdmui33 - Mon 6/Jan/2014, 2:48pm
Saya sudah berkahwin dan ingin mencari rumah sewa disekitar

Kaw:Kota Kemuning
Budget range : RM 600-700
Kemasukan segera*

email : abdmui33@yahoo.com  
39. Nazaruddin 5 - Tue 7/Jan/2014, 9:56am
Saya mencari rumah sewa di sekitar Seksyen 15, 19, 20. Dengan kadar segera.
Sudah berkahwin, sangat kacak, pembersih, rajin, minum kopi tiada gula dan berkarisma tinggi.
Bajet sewa dalam lingkungan RM500-750 sebulan.
Perlulah ada 2 tandas atau bilik mandi, kerana saya mandi sangat lama, isteri pula suka menyanyi dalam tandas.
Hubungi saya segera - 017-3399135  
40. Tatep - Thu 9/Jan/2014, 1:05am
Sedang mencari rumah sewa sekitar uitm shah alam.

Sewa: RM450-600
Kemasukkan : mac 2014
Hubungi saya melalui email tatep17@gmail.com

Terima kasih  
41. Norie 6 - Thu 9/Jan/2014, 6:45pm
Sedang mencari rumah untuk disewa disekitar Shah Alam.
Kemasukan sekitar Mac / April 2014.
Kadar sewa : RM 600-RM 800.

Boleh dihubungi melalui email : norie84@yahoo.com

TQ  
42. Muhammad Zulfadhli 2 - Mon 13/Jan/2014, 12:45am
Assalamualaikum w.b.t

Saya sedang mencari rumah sewa sekitar Seksyen 30/31/32 Shah Alam/ Jalan kebun/kota kemuning

Kadar Sewa : Rm800 dan kebawah

kemasukan segera awal Bulan 2 (februari) 2014

boleh hubungi : 01128174710/ 0133218110

Boleh email kepada : zulfadhli105427@gmail.com  
43. Eja Razif - Fri 17/Jan/2014, 5:07pm
Assalamualaikum

Saya mencari bilik sewa sekitar kawasan perindustrian bukit jelutong/space u8/Apartment Ilham/Pangsapuri Seroja

Kadar sewa : RM 250 dan kebawah

Kemasukan segera awal bulan 2 (februari 2014.

Hubungi: 012-7064201

boleh email kepada : khadijahrazif@gmail.com

Terima kasih.  
44. Fieyzha - Sun 19/Jan/2014, 5:30pm
Sedang mencari rumah untuk disewa disekitar Shah Alam.
Kemasukan sekitar Feb / Mac 2014.
Kadar sewa : RM 400-RM 600.

Boleh dihubungi melalui email :
aquer0806@gmail.com

TQ  
45. Kamarul 99 - Fri 24/Jan/2014, 8:37am
saya mencari rumah sewa area bdekatan sekyen 7, sekitar bukit kuda,bukit raja dan area shah alam

kadar sewa rm500-600
0176532408  
46. Nasriq 2 - Wed 5/Feb/2014, 12:44am
saya mencari rumah sewa di sekitar kawasan Shah Alam max budget RM500.00  
47. Norshariza Bt Noran Ibrahim - Wed 5/Feb/2014, 1:22am
Area Bukit Raja / Bandar Baru Klang
BBK Kondominium untuk DISEWA
Kadar sewa RM700 hingga RM1,800
Unit TERHAD
Bersebelahan dengan AEON Jusco Bukit Raja
Kemudahan pengawal 24 jam, kolam renang.
tempat letak kereta PERCUMA..
Berminat, sila hubungi segera:
019-2760087 (SHUKRI)
019-3228140 (SHA)
012-2880872 (AWIE)  
48. Norshariza Bt Noran Ibrahim - Wed 5/Feb/2014, 1:30am
Rumah Teres 2 Tingkat untuk DISEWA
di SETIA ALAM (SETIA PERDANA)
Rumah Baru ready to move in..
Untuk keluarga melayu islam sahaja
Kadar sewa RM1,200 sebulan.

Berminat sila call @ email pada saya:
shariza@phssb.com
019-3228140  
49. Faheza - Wed 5/Feb/2014, 10:52pm
saya mencari rumah teres / apartmnt untuk di sewe di sekitar aeon bukit raja... jarak maximum 40 mint perjalan ke jusco bukit raja(peak time)...bajet maximum 500. jika ad sila hubungi saya 0134266410..kemasukan pertengahan feburary...  
50. Ayu 335 - Fri 7/Feb/2014, 10:21am
Perlukan housemate segera di teluk gadung klang...
kemasukkan feb/march 2014
perempuan (muslim, 1 bilik kosong)
- punctual bayar sewa
- pembersih

call/ msg/ whatssap : ayu : 01112875906  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 91 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..