Seluar Levis Murah
Yatie 6 - Tue 11/Aug/2009 4:51pm [Last Comment]
sesapa nak suar levis rm50 hingga rm60 tak kira lelaki or pmpuan bley call sy 0193591885 or mel yatie_yie87.
sapa nak beli secara borong pn di alu alu kn...
harga bley runding

yatie_yie87@yahoo.com

Niche: Pemborong Pakaian Lelaki | Pemborong Pakaian Wanita
     
  1. Mohamad Saiful - Wed 12/Aug/2009, 8:05am
    cik yatie, bgi la list harga borong,  
  2. Matpetz - Sat 6/Mar/2010, 7:53pm
    cik yatie.
    sy nk amek banyak.
    nk jual kt sekitar kl.
    kalau sy amek 12 patterns dan tiap2 pattens sy amek 30 helai..
    brape modal diperlukan?
    info kt sy cpt ok.  
  3. Mohd Zalhafiz Bin Zali - Tue 23/Mar/2010, 6:13pm
    Matpetz
    Saiz ngan kaler mcm mn bro?  
  4. Mimi 9 - Thu 12/Aug/2010, 11:27am
    hi yatie sy nak harga borong nak jual kat sabah macamana erk  
  5. Ajim 3 - Fri 3/Jun/2011, 1:23am
    salm, yatie kalo saya nak beli secara borong berpakah hargayati nk bagi.
    kalo biasa bepe bagi...
    email: silver_manbest@yahoo.com  
  6. Botak kedah - Fri 6/Jan/2012, 2:22am
    tgk kt sini FB New Era Butique  
  7. Nurul 456 - Thu 12/Jan/2012, 12:44am
    bole jadi agent dropship x?
    email nasyirashop@yahoo.co.uk  
  8. Hana Hana - Sat 11/Feb/2012, 11:42pm
    berminat untuk membeli seluar jeans secara borong?
    jika berminat sila email ke online.jeans@yahoo.com

    harga yg sangat berpatutan termasuk kos penghantaran  
Page 1   (Total 8 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia
Roti Jala ala Murtabak yang Viral di Seri Kembangan
Roti Jala ini memang lain dari yang lain. Satu inovasi dari segi resepi. Kelebihan roti jala berbanding murtabak adalah pembuatannya tidak memerlukan penebar roti canai. Lihat bagaimana juadah ini berjaya memukau penduduk setempat.