Selamat Hari Raya Aidiladha 2016 :-)
Forum Moderator - Mon 12/Sep/2016 11:59pm [Last Comment]
Salam Ahli-Ahli Forum yg dihormati sekelian,

Forum Ditutup pada hari Isnin 12 Sep 2016.
Forum akan dibuka semula pada hari esok. Kami meminta maaf diatas segala kesulitan.

Best Rgds. ICT Dept

p/s - jika tuan/puan mempunyai maklumat utk diiklankan, masukkan kedalam ruangan 'comment' dibawah.

Niche: Sembang
     
  1. Ismail 264 - Mon 12/Sep/2016, 7:40am
    RUMAH BERKEMBAR 2 PINTU UNTUK DISEWAKAN.
    * DALAM PEMBINAAN 50% ,JANGKAAN SIAP
    NOVEMBER 2016
    LOKASI : JALAN KG. BUKIT JELUTONG, PERMATANG
    PASIR, PERMATANG PAUH,
    SEBERANG PERAI .
    (BERDEKATAN PEJABAT PELAJARAN
    SPT/ SMK PMTG PASIR )
    RUMAH : LUAS L. 18'' X P. 43'' ,3 BILIK/2 BILIK AIR,
    PORCH 2 KERETA .
    HARGA : SEWAAN SEMASA. DEPOSIT 1 BULAN +
    SEWA PERTAMA + DEPOSIT API/AIR
    HUBUNGI : ISMAIL 013-4420079
    nazriprai@yahoo.com  
  2. Gigahertz - Mon 12/Sep/2016, 10:56am
    dapatlan bateri laptop Asus,acer,compaq,hp lenovo pada harga
    serendah rm90 sahaja.

    Whatsapp / SMS - 0163149620
    www.gigahertz.com.my  
  3. Saiful Kahar - Mon 12/Sep/2016, 12:07pm
    Selesaikan Semua Masalah Styling Rambut Anda.
    Dapatkan Walter Pomade sekarang.

    - Strong Hold & High Shine
    - 100g / 3.3oz
    - Water Based
    - Grape Scent

    Hanya RM35 sahaja.

    Ejen diperlukan.

    Whatsapp 019-7363902
    saifulkahar89@gmail.com  
  4. Eila 37 - Mon 12/Sep/2016, 1:58pm
    Assalamualaikum. Harga pewangi kereta. Bau kuat dan tahan lama. 100% pati tanpa campuran.

    ..25 perisa 100% pati

    ..Lavender
    ..Sakura
    ..Blueberries
    ..Sparkling Lemon
    ..Vanilla
    ..Honey Dew
    ..Love Spell
    ..Rose
    ..Strawberry
    ..Apple Blossom
    ..Pandan
    ..Tutti Frutti
    ..Air Pacific
    ..CK Air
    ..Aqua
    ..White Gold
    ..Lychee Blossom
    ..Country Garden
    ..Herbal Essence
    ..Lemon Lime
    ..Grape
    ..Sophia
    ..Tokyo Orange
    ..Escalade
    ..Island

    1 botol Rm10
    10 botol Rm90
    Agen dropship diperlukan..
    Minimum jualan 100 botol sebulan
    Harga agen rm7/sebotol
    Berminat wasaap eila
    01122258350  
  5. Ariff 150 - Mon 12/Sep/2016, 3:15pm
    Peluang Berniaga Produk Digital Pakej Grafik PLR dan download percuma Ebook Tips Promosi Online

    Memperkenalkan suatu produk digital iaitu Pakej 20 Komponen File Grafik untuk di edit menggunakan Photoshop atau GIMP.

    Cadangan jualan:

    Jual semula pakej grafik ini.
    Jual kat rakan-rakan atau student.
    Promote dan jual kat FB.
    Promote kat subscriber anda.
    Promote kat blog dan laman web.
    Simpan UNTUNG 100%

    Tidak boleh jual pakej ini di bawah RM30.

    Berapa modal kena ada untuk beli pakej ni?

    Untuk baca seterusnya
    -> http://ariffcs.com/1/1/4
    (Ada Bonus Ebook Percuma Tips Promosi Online)


    Terima kasih kepada admin sebab beri peluang beriklan kat ruang komen ni, Selamat hari raya  
  6. Ariff 142 - Mon 12/Sep/2016, 4:02pm
    Ada beberapa senarai Facebook Group yang mempunyai setiap satu ahli group adalah melebihi 10k ahli, untuk digunakan sebagai tempat promosi iklan. Untuk baca seterusnya, jemput ke alamat web berikut -> ariffcs.com/1/1/6  
  7. Whatsapp2016 - Mon 12/Sep/2016, 4:24pm
    Ingin mulakan perniagaan, mengalami masalah untuk Marketing. Kos FB mahaL, Whatsap Mahal, SMS mahal dan Data Mahal.

    http://dutysms.wixsite.com/data

    Latihan disedikan dan training 1 to 1 coach.

    SMS Blaster Software dan Whatsapp Data 60 ribu (Percuma)

    Berminat Whatsapp / SMS / Call
    ARIFFIN (+6010 307 6989)

    Kami akan coach anda 1 to 1 serta mengajar anda bagaimana untuk menghantar 3000 sms secara percuma selama 2 tahun 4 bukan.

    Berminat Call/SMS/Whatsapp
    ARIFFIN (+6010 307 6989)

    http://dutysms.wixsite.com/data  
  8. Rosli 210 - Mon 12/Sep/2016, 6:34pm
    Sy dah 6 blan dibuang kerja tanpa domestic inquiry . Kes sy dgn simedarby motors menunggu sebutan di mahkamah industri . Susah nak dpt kerja di umur 54 dgn kes blum selesai . Nasib baik lagi 5 blan nak cukup umur 55 , dpt simpanan kwsp ... Sy menjemput pelabur menghulurkan 20k dan sy akan pulangkan beserta hadiah 10k , selepas 5 blan . Klu simedarby byar pampasan di luar mahkamah , sy pun byar awal dan hadiah tetap 10k . Kita buat surat lawyer . Sila email rosliariffin916@gmail.com  
Page 1   (Total 8 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Durian Hutan Memang Menyengat
Kami ke Kampung Pangsun, di tepi hutan Hulu Langat untuk mencari Durian Hutan. Kawasan ini memang tempat pengumpulan durian dari kawasan sekitar. Durian Bukit, Durian Kampung dan Durian Hutan. Dan kami juga terjumpa Durian Hanyut :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Nasi Beriani Gam dari Baghdad ke Putrajaya
Nasi Biryani Gam adalah diantara makanan yang paling sedap di Malaysia. Cara masakannya rumit dan resepinya adalah hasil kepakaran turun temurun. Kami cuba mencari dari mana asal perkataan Biryani Gam. Dari Putrajaya, ke Batu Pahat, ke Melaka, ke India, ke zaman Mughal India dan semakin jauh sehingga seribu tahun dahulu... di Baghdad.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)