Sedang Mencari Kerja Part-Time untuk Manambah Duit Poket.
Amir2611 - Mon 1/Apr/2013 2:11pm [Last Comment]
Saya Sedang mencari kerja sambilan bagi menambah duit poket. Sekarang ni masih berkerja di sektor swasta sebagai IT Executive di Kuala Lumpur. Saya tinggal di Puchong. Kalau dapat kerja yg melibat kan komputer atau networking, itu memang kegemaran saya.

Niche: Kerja Sambilan | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Kelapabali - Mon 1/Apr/2013, 3:37pm
salam...klu nk meniaga leh jd sub-dealer syarikat telco onetelco, leh maklumkan kpd sy 012-6469541...leh buat part/fulltime...
klu nk side presentation bagi email kt saya...  
2. Mdanish 2 - Mon 1/Apr/2013, 4:27pm
Boleh cuba di sini.

http://goo.gl/J3Qhe.

Duit masuk hari2  
3. Mi 6 - Mon 1/Apr/2013, 4:31pm
baru join 1jam dah dapat hasil$$$.tanpa sponsor seorang pun..mahu tahu rahsianya.ini adalah reverse matrix...sistem mundur...upline jadi downline matrix 1Dunia2x12-rm30 je-Dapat limpahan dan$$$$$CEPAT-
www.3waycashflow.com/index.php?spon=oneworld
berminat sms di talian 0108109150  
4. Usahawan Coway - Mon 1/Apr/2013, 4:45pm
jadi sales consultant. Jual mesin penapis air 3 in 1 coway.

Jual 3 unit sebulan income sekitar RM1500 ke atas.

kalau jual 10 unit ke atas income sekitar RM5ribu ke atas.


part time/full time.

012-6690976  
5. Rose Yusoff - Mon 1/Apr/2013, 4:58pm
Boleh call sy di no 0162121820 kalau berminat dgn bisnes networking. 1 bln join dh boleh dpt RM7k++.  
6. Looking4job - Mon 1/Apr/2013, 7:11pm
salam..ingin menjna pendpatan yg lumayan dengan cara yang mudah???hanya kenalkan kawan2 atau ahli kelurga yg bekerja kerajaan untuk buat pnjmn peribadi daripada bank/kopersi di tmpt saya...komisen lumayan menanti anda sehingga 5 ANGKA SEBULAN!!!contact 0142468650
like fanpage https://www.facebook.com/loan4  
7. Nazri5507 2 - Mon 1/Apr/2013, 8:02pm
PANTAS JANA INCOME!!

SAMBIL ON9 SAMBIL BUAT $$$$$...
PLAN NMG NETWORK MENAWARKAN ANDA INCOME PASIF DENGAN MODAL SERENDAH :

RM40 = POTENSI INCOME RM146
RM80 = POTENSI INCOME RM292
RM120 = POTENSI INCOME RM438

(PERHATIAN : INI ADALAH INCOME PASIF TANPA TAJAAN?KALAU ANDA MENAJA 50% BONUS TAJAAN MILIK ANDA?SEMAKIN RAMAI ANDA MENAJA SEMAKIN MA$$$YUK POKET ANDA!)

INFO LANJUT LAYARI DAN LOCK KEDUDUKAN ANDA DI www.nmgnetwork.com/moneybiz SUPAYA ORG BAWAH ANDA TIDAK MEMINTAS KEDUDUKAN ANDA. CEPAT BERTINDAK!!  
8. Dhuha90 - Tue 2/Apr/2013, 11:51am
email di madiyusof90@yahoo.com  
9. Amir2611 - Tue 2/Apr/2013, 1:07pm
Kalau blh yg dalam bidang komputer atau network je..  
10. Natasha Ildha Jaafar - Thu 4/Apr/2013, 10:04am
berminat x jadi freelance travel agent? boleh hubungi kami di 03-78460090 ( leader holidays sdn bhd)  
11. Amir2611 - Thu 4/Apr/2013, 1:55pm
Hi Amanda,

JOb apa yg you blh offer?  
12. Puan Zarina - Thu 4/Apr/2013, 4:31pm
Sesiapa berminat nak cari duit tambahan sbg pengedar Madu Sauda produk Islam sila hubungi saya segera Puan Zarina 01124106410  
13. Orange 7 - Fri 5/Apr/2013, 11:52am
Sales agen di KL & selangor diperlukan segera.menawarkan komisen yg terlalu tinggi dan target sales yg rendah.sila sms (SA SEL)(NAMA ANDA) KE 0195684401  
14. Nurin 19 - Wed 10/Apr/2013, 1:50pm
Fulltime/partima job. Area damansara. Sila hubungi ms nurul- 0126830871  
15. Siti Suaidah Ali - Fri 12/Apr/2013, 12:28am
tumpang iklan..
saya pun nak cari kerja partime jugak untuk hujung minggu saja sebelah malam
area serdang/ seri kembangan
ada motor sendiri
student upm

call 013-7953243  
16. Naz 48 - Thu 18/Apr/2013, 8:21am
Modal rm20 je
potensi income rm60k
sms "nak" ke 0172595991  
17. Ayesha 5 - Tue 23/Apr/2013, 5:18pm
as salam..
tumpang iklan..
saya nak cari peluang bisnes..
kalau boleh produk dah sedia ada dan saya cuma perlu tolong jualkan..
saya perlukan kerja sambilan secepat yang mungkin..
sesiapa yg ada info tolong bg tau saya k....terima kasih :)
emel saya : miaw.almond@gmail.com  

Page 1   (Total 17 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..