Sedang Mencari Bissnes
Khairool - Wed 3/Feb/2016 12:10pm [Last Comment]
salam warga majalah.com.... sy mempunyai modal sebanyak 20k.. sedang menceri bisnes untuk di jalankan. sy tingal di sekitar shah alam.. ade sape2 yg boleh bg cadangan bisnes ape yg terbaik untuk sy jalan kan. mohon kerja sama dari kawan2.tq

Niche: Ingin Berniaga
 
1. Melyein - Wed 3/Feb/2016, 12:39pm
good oppurtunity!!! whatsapp 01131506844  
2. Hamdan B Abdullah - Wed 3/Feb/2016, 12:43pm
Assalamualaikum dan salam sejahtera ..

Kami di Affiliate Junction menjalankan satu program yang dipanggil MYKAD SMART SHOPPER.Tuan/puan pernah dengar?
Program MYKAD SMART SHOPPER ini memberi satu kelebihan kepada 36 juta rakyat malaysia dimana setiap orang yang berbelanja di mana-mana kedai terpilih akan menikmati diskaun,rebet tunai,kumpul mata ganjaran dengan hanya menunjukkan Mykad/ic. Pengguna hanya perlu mendaftar dan mengaktifkan Mykad mereka dengan PERCUMA melalui Affiliate Agensi Mykad yang berlesen untuk menikmati diskaun tersebut.

Dari itu bagi merealisasikan program ini, kami memerlukan lebeh ramai lagi Authorized Dealer. Diantara tugas Authorized Dealer adalah menjalankan promosi secara offline dan online dan mengaktifkan mykad2 pengguna,menjemput kedai2 yang berminat untuk menyertai program ini.

Dealer Tunetalk...buat $$$ dgn biznez telekomunikasi
Dealer Astro....buat $$$ dgn biznez penyiaran
Dealer Unifi.....buat $$$ dgn biznez internet
Dealer BMW....buat $$$ dgn biznez otomotif
Dealer Peruncitan AJ...buat $$$ dgn semua biznez yang ada.!

KAMI MENAWARKAN TUAN/PUAN SEBAGAI DEALER PERUNCITAN MSSP..
APA KELEBIHANNYA JIKA MENJADI AUTHORIZED DEALER KAMI?

1. Jika tuan/puan aktifkan MyKad seseorang itu,1.syarikat akan bayar tuan/puan 50sen setiap pendaftaran...2.tuan/puan akan terima komisen 1% daripada nilai ringgit perbelanjaan orang tu setiap bulan, tapi dengan syarat orang tu berbelanja di kedai yang join program ni la.(macam konsep bonuslink,kad mesra petronas)tapi program ni lebeh lagi.

Contoh : orang ni mendaftarkan Mykadnya dan beli tv dekat SEC elektrikal dengan harga rm 3k, kedai SEC electrical ni pula adalah kedai yang join program ni.. tuan/puan akan dapat 1% dari 3k tdi iaitu sebanyak rm 30 dan tuan/puan akan dapat komisyen 1% tu juga atas apa yg dia belanjakan dan selama mana orang tu berbelanja di mana2 jua kedai yang menyertai program Mykad Smart Shopper ini.

Orang yang beli tv tu pun ada benefitnya,iaitu dia akan dapat diskaun dari kedai tersebut, diskaunnya ikut pada kedai tu la, semua kedai x sama, ada yang bg diskaun 5 % ada yang bg 10%.. ikut tuan punya kedai itu..katakan la kedai SEC tu bagi diskaun 5%.. orang tu akan dapat cash rebet rm150 yang akan dimasukkan terus ke dalam Mykadnya dan dia juga mengutip sebanyak 6000 mata ganjaran sebab rm1= 2 point mata ganjaran.boleh di tukar kepada apa juga produk yang ada di kedai2 yang join program ni.menarik bukan?
tuan/puan akan dapat komisyen 1% tu selama mana orang tu atau sesiapa saje yang tuan/puan daftarkan Mykad berbelanja di mana2 kedai yang menyertai program ini..Itu kalau seorang yang tuan/puan daftarkan.kalau 10,100,1000 orang? potensi rakyat Malaysia yang akan mendaftar dalam program adalah seramai 36 juta orang.tuan/puan fikirkan!

2.Kalau tuan/puan dapat ajak tokey-tokey kedai join program ni lagi best!,1. tuan/puan akan di bayar rm100 untuk setiap pendaftaran kedai..2.tuan/puan akan dapat 1% dari nilai jualan kedai tersebut ( yang ni memang best ) bayangkan kalau tuan/puan dapat ajak tokey giant ke,tesco ke,mcd,kfc dll... . tapi dengan syarat,pembeli yang berbelanja di sana tu dah aktifkan MyKad dia dalam Program ni. x kira la tuan/puan sendiri yang aktifkan ke ataupun orang lain.
tuan/puan akan dapat komisyen 1% tu selagi mana kedai tu tak bankrap.tak payah fikir jauh2 atau kedai besar2,fikirkan berapa banyak kedai yang ada di sekeliling tempat tinggal tuan/puan.Bayangkan keuntungan yang tuan/puan boleh jana bila berjaya menjemput kedai2 semua tu join program ini.ni bukan program cepat kaya yer tuan/puan,..tapi program pelan-pelan kaya.

Pada yang ada MyKad mesti takkan tolak punya untuk MyKad mereka didaftarkankan sebab mereka boleh dapat diskaun dan macam2.Pengaktifan pulak tu adalah PERCUMA seumur hidup.
Pada Peniaga pula takkan diorang tak nak customer,kalau setakat bg diskaun 5 % tu xde ruginya diorang.Diorang ni perlukan volume pelanggan untuk buat untung. Kita akan iklankan perniagaan mereka dgn berbagai cara. Pengiklanan PERCUMA lagi.

ADAKAH AFFILIATE JUNCTION NI SAH DISISI UNDANG-UNDANG ?

Sah.. sebab syarikat ni berkerjasama dengan Jabatan Pendaftaran Negara( JPN ) dan Multimedia Development Corporation (MDeC)pengeluar Mykad itu sendiri.Kalau scam takkan la syarikat boleh gunakan MyKad kita sebagai kad diskaun pula.JPN sebenarnya nak mempelbagaikan kegunaan MyKad bukan hanya sebagai kad pengenalan diri sahaja. Tak caya check sendiri kat web JPN.. (http://www.jpn.gov.my/informasi/pelbagai-kegunaan-mykad).
Kalau nak tengok web Affiliate Juntion,ni linknya.... (http://aj.my)
ni pula pasal program Mykad Smart Shopper........... (http://mykad.aj.my)

Apa yang saya bagitau di atas adalah serba sedikit pasal program ni, dan contoh keuntungan yang Authorized Dealar akan dapat tu pun sikit je sebab kita masih awal dalam fasa mem'viral'kan kepada umum, setakat ni baru 6,000 authorized dealer yang ada dalam Malaysia ni, Peniaga yang join pun baru dalam 800+- perniagaan ( anggaran saya je ).So terhegeh-hegeh la 6k dealer ni nak pergi aktifkan 36 juta pemegang MyKad dan peniaga untuk memberitahu keuntungan program Mykad Smart Shopper ni.
Bayangkan bila semua rakyat Malaysia dan peniaga2 dah tau tentang keuntungan dari Program Mykad Smart Shopper ni.....kompom xterlayan dan masa tu income kita sebagai authorised dealer, tuan/puan kira sendiri lah.
so kuota untuk Authorized Dealar ni TERHAD setakat 10k sahaja.Pada yang berminat tu cepat-cepat la ye.Siapa cepat dia dapat.kalau berminat nak jadi Authorised Dealer program ni hubungi saya.


HAMDAN BIN ABDULLAH,
JEMAAH PADU RESOURCES.
Authorised Dealer.
Tel : 011-1507 4647
EMAIL: jemaahpadu_ent@yahoo.com  
3. Syah Sam - Wed 3/Feb/2016, 1:35pm
Whatapps 0122268052-sham,
Projek supply man power  
4. Group Tafsir - Wed 3/Feb/2016, 8:34pm
Boleh wasap sy +60177846028.

Borong Al Quran yg terlaris di Malaysia kini!
Minimum 30pcs shj ( boleh campur saiz A4&A5 ).

Jaminan harga borong terendah drpd kami :)

Blog : tafsirmumayyaz.blogspot.com
Fb page : Pemborong Mumayyaz Termurah  
5. Zack 357 - Thu 4/Feb/2016, 1:07am
Assalammualaikum En.Khairool.
Peluang perniagaan trading ayam frozen ke luar negara. Boleh hubungi / whatsup sy 011-1218 0617 ( Mohammad )  
6. Koperasi Exsmsm Muar - Thu 4/Feb/2016, 1:11am
Salam En Khairool kalau berminat utk melabur dalam perniagaan kanopi yg mempunyai pontensi blh whatsapp sy (Atan 012-7062851)

Perniagaan yg akan diuruskn olh Koperasi

Terima Kasih  
7. Zainal Abidin Zakba - Thu 4/Feb/2016, 1:36am
Bisnes santai....terima hibah setiap bulan
Jom kita berempat mata saya beri pencerahan dah faham...tuan boleh buat keputusan
Call/whatsapp 012 7945489

Pilihan di tangan tuan  
8. Renomajay - Thu 4/Feb/2016, 2:47am
Perniagaan air balang iaitu air jagung yg kini masih tak meluas org yg berniaga..sedangkan permintaan sgt tinggi..bayangkan tuan dpt mwnguasai seluruh shah alam dlm niaga air ini..inshaallah pasti akan berjaya...saya juga pengeluar Pati Jagung Ajaib ini. Berminat nak tahu lebih lanjut..whatapps 0108497869  
9. Jaafar Bin Mat Don - Thu 4/Feb/2016, 9:42am
Wasalam. Sila call or whatsapp sy 01227592221  
10. Dr2015 - Thu 4/Feb/2016, 10:18am
email saya bizkamal@yahoo.com

Bisnes produk fizikal, tak perlu stok, tak perlu maintainence, boleh online/offline, boleh buat di rumah, boleh fulltime/part time, potensi income 1-2k (part time) 5-10k (full time)  
11. Ariel Shah 2 - Thu 4/Feb/2016, 10:27am
Boleh whatsapp saya di talian 017-6410942, kami memerlukan modal untuk menjalan kan projek event. Rangka projek semua dah ada cuma perlukan modal untuk bergerak sahaja.
Segala pemulangan modal dan keuntungan boleh di runding.

Terima Kasih  
12. Ajidz 2 - Thu 4/Feb/2016, 10:40am
Assalam Tuan

Boleh Whatsapp/call saya

Kami dalam bidang ''Oil & Gas''; Produk kecantikan keluaran Bumiputra & Pe;bagai produk kegunaan harian.

Hubungi kami 0193826227 untuk penerangan selanjutnya.

Terima kasih  
13. Nurul Liyana 11 - Thu 4/Feb/2016, 11:30am
HOT ITEM MENCARI STOKIS
Semalam oder 12 kotak hari ni nak lagi ..
Cepat2
.. Sila whatsapp saya ..
0135484801 (Liyana)  
14. Syahrahbani - Thu 4/Feb/2016, 5:57pm
Saya mencari rakan niaga untuk projek pengiklanan bersistem seluruh Malaysia.

Whatsapp

Syah - 017-7884419  
15. Khairool - Thu 4/Feb/2016, 10:33pm
terima kasih kepada semua yg memberi comment.. sy akn fikirkan bisnes2 yg anda beri kan pada sy.tqvm  
16. Almaribesi - Fri 5/Feb/2016, 9:47am
Pendapatan pasif setiap bulan
Modal bawah rm8k
Real business

Sms/whatsapp utk appointment sekitar KL/Sel/Johor

018-2735932 (Arif)
018-2735932 (Arif)
018-2735932 (Arif)  
17. Dee Nordin - Fri 5/Feb/2016, 10:39am
Bisnis pakai Akal sebaiknya,,,yang logik,, duit susah nak cari ,,, hati2 ,,, kalau modal adak 80K ,,, baru saya tawarkan , ada projek,,,tapi adik ni bidang kemahiran pengetahuan apa ???  
18. Faridah 104 - Sat 6/Feb/2016, 12:11pm
dakah anda mengalami keletihan walaupun dapat tidur yang secukupnya(6-8 jam)??
Adakah anda rasa malas, hilang fokus ketika bekerja @ belajar @ membuat sesuatu tugasan??? Kulit kusam, Penuaan pra-matang, Sentiasa rasa pening
Masalah penghadaman, Sakit otot Rasa senak di bahagian abdomen (perut), Masalah tidur, Kerap keguguran rambut, Jerawat
Obesiti (masalah berat badan yang berlebihan)
Kencing manis, Darah tinggi, Haid yang tidak teratur

Sel- sel dalam tubuh badan kita memerlukan pelbagai nutrien untuk berfungsi dengan sempurna.Kekurangan salah satu daripada nutrien perlu ini akan menjejaskan kesihatan anda secara am dan fizikal.

Adakah sel badan anda mendapat nutrien yang secukupnya untuk diri anda?

Kami ada jawapan bagi masalah ANDA!!!!


Aloe Vera Forever Living ini mengandungi 200 sebatian, termasuk 20 mineral, 18 asid amino dan 12 vitamin. Sebuah produk dari proses stabilisasi dipatenkan untuk produk Aloe Vera kami, Aloe Vera Gel Forever Living lebih disukai oleh mereka yang ingin memelihara system pencernaan yang sihat dan tahap kesihatan dan tenaga.

Produk HALAL yang disahkan oleh
Islamic Food & Nutrition Council Of Amerika (IFANCA)


Antara Khasiat Aloe Vera Gel
- Mengurangkan gula dalam darah
- Strok,
- Resdung ,
- Athritis ,
- Gaout
- Asma,
- Paru-paru,
- Kudis, Kurap & Panau
- Jerawat & Bisul
- Menajamkan minda & Untuk Org yang mudah lupa
- Untuk yg menghidapai kanser yg telah menjalankan kimo ia dapat membantu sistem ketahanan jadi tiada masalah keguguran rambut atau letih
- untuk pasangan yg belum mendapat zuriat
- Menghadapi sakit batu karang dalam masa 1 minggu batunya keluar tanpa rasa sakit

BERMINAT MENJADI PENGEDAR???PENDAFTARAN HANYA RM50.00 SEUMUR HIDUP.
Jangan jadikan alasan untuk ANDA tidak BERJAYA..

KITA dilahirkan untuk menjadi seorang yang HEBAT!!!

Kami akan membimbing anda menjadi seorang “PEMIMPIN?? yang berjaya

MENGAPA ANDA HARUS MELAKUKAN PERNIAGAAN INI??

1. Produk HALAL

- Produk kita merangkumi 5 produk yang disarankan oleh Al-Quran / Hadis : Aloe Vera, Madu Lebah, Gingko Biloba, Buah Zaitun, Buah Delima dan Bawang Putih dan ianya HALAL

2. Produk Berkualiti Tinggi & Terjamin, Pasaran baru & menguntungkan

- Saya pasti anda belum pernah dengar pasal syarikat ini sebab kami memang hanya tumpu pada pasaran orang cina sahaja dalam 30 tahun yang lepas. Tahun lepas, kita baru mula dalam pasaran Melayu. Walaupun hanya 1 tahun, jualan daripada pasaran Melayu telah meningkat 200%.

- Jangan tunggu sampai kawan-kawan di sekeliling anda telah pakai produk ini, baru anda sedar. Tangkap peluang ini, jadi Pemimpin & sampaikan maklumat ini kepada kawan-kawan sekeliling anda. Peluang ini telah melahirkan beribu-ribu jutawan di serata dunia, anda pasti
akan jadi salah seorangnya.

3. Masa kerja fleksible

4. Boleh bekerja di mana-mana, boleh buka kedai di rumah atau online.

Tunggu apa lagi? PELUANG HANYA DATANG SEKALI...anda pasti akan kagum dgn produk yg anda pasarkan kepada keluarga, saudara-mara dan sahabat2 anda nanti ..yg pasti nya pulanggan keuntungan yg memuaskan.
“JIKA ANDA MASIH MENUNGGU MASA YANG SESUAI UNTUK BERUBAH, KETAHUILAH BAHAWA MASA ITU TIDAK AKAN MENJELMA..OLEH ITU AMBILLAH KEPUTUSAN BERUBAHLAH UNTUK KEBEBASAN KEWANGAN ANDA??


Sila hubungi kami /whtassp dengan segera.
01127838062:faridah  
19. Mazlan 115 - Sat 6/Feb/2016, 8:29pm
Assalamualaikum Tuan Khairol..kalau Tuan berminat, dengan separuh sahaja drpda modal yang tuan khairoll ada sya boleh tunjukkan satu bisness yang memberikan keuntungan berlipat kali ganda darpada modal tersebut. Tuan akan terkejut dengan bisnes yg sya mksudkn boleh mmberi Tuan pendapatan yg di byar setiap hari..Whatssapp saya 0199159427  
20. Siti 984 - Sun 7/Feb/2016, 6:33pm
Assalamualaikum... berminat berniaga boleh jadi agen utk produk hai o marketing.produk yg tengah laris di pasaran....modal rm20k dpt bonus rm5000 sebulan dan untung runcit juga...modal rendah pun ada rm50 shja tp agen kecil-kecilan..produk yg dijual spt mineral cofee(produk kesihatan), produk kecantikan, produk pembersihan dan byk lagi,, ramai yg dh berjaya dgn menyertai bisnes ini.. berminat boleh msg or whaspp 0133099292.. boleh add fb:- siti nazreyda md nasir  
21. Josephy - Tue 9/Feb/2016, 2:59pm
Niaga simkad Toneplus. Komisen 13% dr nilai top up pelanggan sepanjang hayat.
whatsapp 0168712272
fb: Pengedar Sah Toneplus  
22. Emma 142 - Tue 9/Feb/2016, 6:49pm
Salam En Khairool..hati2 dgn duit en tu..klu buat bisnes sndri ok jgn labur ke mna2 perniagaan org..high risk..sy da kna wlaupun ada agreement jiyam putih..skrg ni bkn sng polis nk tangkap penjenayah sbb da ramai sgt pnjenayah bertrabur kt malaysia.yg tipu duit sy tu pn msh bebas.sy da buat 6 plburan hnya 1 yg mndtngkan keuntungan..skrdar nasihat brhati2..  
23. Mustafa 45 - Wed 10/Feb/2016, 5:05pm
[AGENT WANTED!!]

PROJEK JUTAWAN TOKOJAMU ONLINE 2016!!

KAMI MENCARI 4 ORG YG BETOL2 SERIUS UTK MENJADI PERINTIS PROJEK USAHAWAN ONLINE TOKOJAMU.

FAEDAH:

✔PART/FULL TIME
✔BOLEH BERMULA DGN MODAL YG SANGAT2 MINIMA
✔MEMASARKAN LEBIH 2000 PRODUK TERMASUK 800 PRODUK LAKU KERAS/IN-TREND... KECANTIKAN DAN KESIHATAN SPT QuPuteh, D?Herbs, Nouvellas Visage (NV), CNI, Nona Roguy (NR), HiGoat, DCL, Jus Tok Guru, AuraWhite, Beauty Umira, Madu Tualang..Air Anugerah ..mustajab?koko minda dsbnya..
✔TAK PERLU KEDAI/SIMPAN STOK
✔MARGIN KEUNTUNGAN TINGGI 25%-40%
✔TIADA MINIMUM ORDER
✔SYSTEM PEMASARAN ONLINE DISEDIAKAN SECARA PERCUMA DAN SYSTEM ''AUTODOWNLINE'' DAN ''AUTOPLACEMENT'' UTK DAPATKAN EJEN2 DIBWH RANGKAIAN ANDA
✔TRAINING/KELAS PEMASARAN ONLINE (FB ADD/GOOGLE ADWORDS/YOUTUBE/ FORUM/INSTAGRAM DSBNYA)
✔SYSTEM ''AUTODOWNLINE'' DAN ''AUTOPLACEMENT'' UTK DAPATKAN EJEN DIBWH ANDA DISEDIAKAN SECARA PERCUMA
✔BIMBINGAN /PERSONAL COUCHING BERTERUSAN

BERMINAT SILA TAIP HANTAR SMS#WATSAPP KE 0193216955  
24. Aus 7 - Wed 10/Feb/2016, 7:10pm
Jom jd usahawan keropok lekor cendol dan aiskrim bersama sy.. insyallah menguntungkn.. bole wassup sy tuk info seterusnya.. jgn bazirkn wang anda ke jln yg bukan halal hasilnya.. usaha penat lelah insyallah mendatangkn rezeki yg di redhai ALLAH.. Amin.. 0183198122  
25. Nuralhafiz - Thu 11/Feb/2016, 12:59pm
jom jadi wakil kami di tempat anda http://nur-alhafiz.com.my/
016 226702kosong  
27. Han 48 - Thu 11/Feb/2016, 5:44pm
Jika beminat dengan perniagaan pakaian,

Boleh hubungi saya 013-3572707.
Ready stock untuk memulakan perniagaan.
Saya akan membantu cik dalam pernigaan cik. Insyaalah.

Usaha kita tangga kejayaan.  
28. Abuya - Thu 11/Feb/2016, 8:51pm
Start make money with USD...free please try it......

klik here

http://YouthToEarn.com/?ref=208294  
29. Nazman 7 - Thu 11/Feb/2016, 10:58pm
sape nak income secara mingguan atau bulanan dengan modal yang mampu serendah bermula rm100 dan pulangan dari 5 ke 10% setiap minggu wasap 0189115358  
30. Siti Zakirah Mohd Rosli - Fri 12/Feb/2016, 7:39am
Haii assalamualaikum.
Jom jana income bersama saya. InsyaAllah dalam masa setahun anda boleh dapat rm100K. Lesen ada. Bukti ada.

Buat dr rumah pon boleh ☺

Jom wasap saya tuk details
Ira 0139519116  
31. Hafizi 97 - Fri 12/Feb/2016, 5:07pm
Jum niaga kurma dgn sy.

Market sepanjang tahun dan meletup pada bulan puasa.

Boleh whatsapp sy di 011-27330207.  
32. Mohd Firdaus 100 - Sun 14/Feb/2016, 3:32pm
sesiapa yang ingin bantu keluarga, bantu suami bantu isteri, sila wasap sy 01123376141, real biz online 100% perniagaan jual beli, income sehari 200, 300 500. Jumpa sy bukti cash depo, online m2u, transaksi jual beli disertakan..yuran profesional rm1500 sahaja..anda pasti tdak menyesal..  
33. Nurul86 2 - Sun 14/Feb/2016, 10:09pm
assalamualaikum.jika berminat untuk menjadi rakan niaga utk perniagaan pakaian 'MUSLIMAH BRANDED STORE' boleh hubungi sy +60106634471.perniagaan yg berpotensi setiap bln mendapat keuntungan yang tinggi.setiap bln akan masuk ke pasaran singapore.  
34. Mohd Faiz - Mon 15/Feb/2016, 9:52am
salam encik Khairool, sy ada business makanan dan cafe di shah alam...cr rakan kongsin yg blh invest around 20k tu...berminat pm sy 0189522580...  
35. Rich Zuan - Mon 15/Feb/2016, 9:55am
Salm en khairool..
Sedikit perkongsian utk semua..utk mulakan perniagaan dgn modal 20k adlh agak limited..tapi kne mahir dlm financial planning.
20k modal..kene start niaga yg modal2 dlm 2-4k seeloknya..sbb kne prepare overhead stiap bulan..gaji pekerja,gaji sndri..wqlaupun en khairoll owner bisnes..tp kne pastikan kira gaji dlu..byk yg sy boleh kongsikan hasil pengalaman berniaga sy..sekadar ingin berkongsi pandangan...yg paling penting kne ade minat..kene tahu kelebihan diri bisnes ape yg en khairol mampu n minat utk di usahakan..1st step is knowledge...  
36. Zulfadzlie 2 - Mon 15/Feb/2016, 9:58am
Ingin miliki biz telco sendiri? modal serendah RM90, info lanjut rujuk di sini zar.onexoxs.com atau hubungi 0106000074  
37. Mohd Nurie Taadin - Mon 15/Feb/2016, 1:25pm
Raih 30%-40% sebulan dengan projek yang diiktiraf PBB.
Pejabat di UBN Tower Kuala Lumpur
Diketuai usahawan berjaya Malaysia
Modal : RM4400 - RM100,000
kontrak perjanjian : 1 tahun
Berminat sila whatsapp 0192290069  
38. Ayie 46 - Wed 17/Feb/2016, 11:59pm
Bisnes vending air tin boss 0105418713  
39. Muhamad Aimullah - Thu 18/Feb/2016, 8:59am
Assalamualaikum en khairol..
Jika en mahu berniaga, mmg ada mcm2 perniagaan.
Persoalannya sekarang adakah en khairol sudah cukup bersedia untuk berniaga?
Adakah en khairol masih bekerja atau sedang berniaga?
Sy sudah buat macam2 perniagaan jatuh bangun dan terduduk tu perkara biasa.
En khairol boleh pm sy untuk sy beri sedikit panduan mengikut pengalaman sy dari makan gaji  
40. Hafizdanial - Sun 21/Feb/2016, 1:55am
Parfume ketahanan melebihi 8jam😮 dan bau yang mantap😎 original bandung pati antarabangsa...putrajaya area whatsapp 0192928022
1 botol rm45
3 botol rm 120
10 botol rm380
20 botol rm 600
50 botol ke atas rm 25 1 botol
250 botol rm 18(order direct bandung dengan pilihan jenama sendiri)  
41. Ms L - Sun 21/Feb/2016, 12:18pm
Boleh hubungi 01123870750 utk details jika berminat ingin menjadi rakan niaga. Peluang yg ditawarkan ialah pioneer sykt, fresh market product dan industri kesihatan + kecantikan (anti-aging) yg memiliki demand tinggi. TQ  
42. Fara Hana 21 - Sun 21/Feb/2016, 12:22pm
Tak perlu sampai RM20k..cukup dengan modal maximum RM7k dh blh jd Business Owner. Hanya duduk rumah dan monitor bisnes secara online. Pendapatan pasif minimum Rm1000 setiap bulan.

Berminat..??

Whatsapp - 0132872972  
43. Joehari Bin Mat Yusoff - Tue 23/Feb/2016, 10:11pm
mencari biz yang tidak mengganggu tugas hakiki anda.hanya dengan membeli pakej yang di tawarkan dapat menjana income bulanan tanpa miss.pm 016-3354304 utk info lanjut.
CWC sebarkan manfaat buat ummah.  
44. Shah Kl 2 - Thu 25/Feb/2016, 9:57am
saya pun ada modal 20k, masih mencari bisnes yg sesuai.

Kalau berminat JV boleh utk modal lebih besar  
45. Ansar Al Banjari - Thu 25/Feb/2016, 7:14pm
En syah & En khairol
Jom fund@sleeping partner bg projek supply uniform kami
Da dekat 3 tahun running
20% tiap2 bulan ..
Bulan ni invest bulan dpn dapat untung..
Dan yg penting modal di jamin 100%(modal di kembalikan)
Terpulang kpd investor
Bisnes secara berjemaah

Utk keterangan lanjut wsap@call sy : 0163785079  
46. Muhammad Azmil 2 - Tue 1/Mar/2016, 12:59pm
Siapa sini nak RM15000 dalam masa 3 bulan?
100% terus ke akaun bank!!


Peluang menjana income sehingga rm15000 dalam masa 3 bulan!!!

Modal? Bukan rm5000, bukan rm1000, rm100 pon bukan!!
Hanya RM50 SEKALI SAJA SEUMUR HIDUP!!😱😱😱
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
Program ini adalah program komuniti yg berteraskan persaudaraan.. Iaitu program MYBCWORLD
👪👫👬👭💑👪👫👬👭
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

APA YG ANDA AKAN DAPAT❓❓
Sejurus anda join.. Hanya ikot saja apa yg di ajarkan oleh ADMIN..

Selepas tu, anda LAYAK untuk TERIMA sumbangan komuniti...
🌟 RM 100 SEBANYAK 9 KALI
🌟 RM 250 SEBANYAK 27 KALI
🌟 RM400 SEBANYAK 81 KALI
🌟 RM700 SEBANYAK 243 KALI

SEMUANYA LEBIH RM200,00!!

MODAL HANYA RM50 SAHAJA!!
pm 0142660272 whatapps
Muhd azmil  
47. Fatry s 2 - Tue 15/Mar/2016, 4:33pm
jika rasa nak menceburkan diri dalam trade crude oil, gold, dan forex boleh whatapps saya yer

saya ada provide personal coaching untuk berjaya di dalam bisnes ini

what apps saya 011 122 889 12  
48. Shanol - Wed 16/Mar/2016, 4:08pm
Kami adalah sebuah butik kelengkapan bayi & kanak2,kami sedang mencari rakan kongsi untuk mengembangkan perniagaan kami,boleh hubungi saya jika berminat hubungi 0175842226  
49. Nurylljahitpukal - Sun 20/Mar/2016, 1:37pm
restoran untuk di ambil alih sekali jelengkapan penuh di cheras 0126282724 harga senyum di kelilingi pejabat dan kolej  
50. Herman 33 - Tue 22/Mar/2016, 12:19am
menyediakan khidmat nasihat utk menjadi pengeluar/pengedar pure fresh juice.apa yg istimewanya hnya dgn 1 juicer machine dr comp kami boleh menghasilkan juice mengikut kehendak pelanggan anda..potensi income rm10k-30k sebulan  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 64 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..