Sedang Cari Bisnes yang Sesuai. Ada Sesiapa Leh Cadangkan?
Cariniaga - Tue 6/Dec/2011 8:37am [Last Comment]
Sedang Cari Bisnes Yang Sesuai...........Ada Sesiapa Leh Cadangkan?.........

Kalau modal bawah RM1000 apa?
dan kalau bisnes lebih RM1000 tapi tidak melebihi RM10,000 apa?

Modal rendah tapi leh untung cara halal itu terbaik,........ ada idea?

Yang pasti tak nak yang berunsurkan investment, atau syubhah....... nak cari yang halal lagi suci ok........

mailkan ke cariniagabaik@yahoo.com

Niche: Ingin Berniaga
     
  1. Ariza 4 - Tue 6/Dec/2011, 8:47am
    Assalamualaikum dan salam sejahtera...



    **TOLONG**
    BERITAHU SEMUA: RAKAN TAULAN, SAUDARA MARA DAN SANAK KELUARGA

    Kami Mewakili BERJAYA Group Sedang Mencari Wanita-wanita dan Lelaki-lelaki
    yang Berminat Mempunyai dan Memiliki Perniagaan Sendiri. Kami Menawarkan
    Peluang Perniagaan Satu-satunya dimana:
    SEWA KEDAI, STOK, KOS UBAHSUAI, BIL ELEKTRIK, CCTV DLL, akan
    ditanggung oleh Syarikat..



    TAWARAN TERBUKA LUAS KEPADA:
    Sesiapa Sahaja Yang Berada Di LUAR KL, SABAH, SARAWAK, BRUNEI, SINGAPURA TERMASUKLAH INDONESIA DAN THAILAND
    SERTA SECARA GLOBAL DAN SUDAH MEMASUKI 14 NEGARA.



    9/10 rezeki datangnya daripada PERNIAGAAN. 74% jutawan dunia datangnya daripada bidang perniagaan.
    Tuah Ayam Nampak di Kaki, Tuah Manusia, Siapa Yang Tahu?? Jadi, bertindak sekarang.

    Yang Berminat?.. Segera PM/Chat/Email/Sms/Call saya..

    Hubungi: +017-6242584 (Ariza)  
  2. Deen66 - Tue 6/Dec/2011, 8:54am
    As salam Cariniaga...berminat untuk berniaga Pewangi Kereta-Car Semerbak...sila layari http://semerbak.net/rakanniaga/?id=ABANG66, insyaallah bisnes halal untuk tambah pendapatan...  
  3. Adik 4 - Tue 6/Dec/2011, 9:08am
    ariza 4

    boleh bagi email add?...

    bisnes apa?...  
  4. Ariza 4 - Tue 6/Dec/2011, 9:14am
    Maaf, boleh email ke ariza.exfuze@gmail.com

    terima kasih.  
  5. Gold69 - Tue 6/Dec/2011, 12:34pm
    call saya untk niaga dinar emas 017 9679508-nor  
  6. Biz 6 - Tue 6/Dec/2011, 3:53pm
    KENAPA ANDA TIDAK PATUT LEPASKAN PELUANG BESAR DI ATLANTICJUS? :

    -MODAL RENDAH DAN SEKALI SEUMUR HIDUP ( RM298 SAHAJA )!!
    -TIDAK PERLU MAINTAIN!!!
    -PLAN 4 DALAM 1 GABUNGAN MATRIX,BINARY,UNILEVEL DAN TRADISI YANG SUDAH PASTINYA LUMAYAN!!
    -3 KILLER PRODUK POWER!!
    -SUPPORT GROUP ONLINE DAN OFFLINE DIWAKILI OLEH ORANG2 YANG BERPENGALAMAN DI DALAM NETWORKING BUSINESS!!
    -BISNES INI MASIH BARU, TIMING YANG TEPAT UNTUK MENYERTAI BISNES INI!!
    -PENGARAH ATAU BIG BOSS DARI KALANGAN TOKOH2 KORPORAT YANG SUDAH PASTINYA SUDAH JUTAWAN SEBELUM MEMBUKA PELUANG BISNES DI ATLANTICJUS!!
    -OFIZ DI MALAYSIA!!
    -ADA LESEN DAN SIJIL HALAL!!

    LAYARI http://ik.my/soeasy UNTUK INFO LANJUT  
  7. Mas 78 - Tue 6/Dec/2011, 10:49pm
    berminat nak borong tepung kek choc moist..boleh email saya masrinareza@gmail.com  
  8. Mamatpilah - Wed 7/Dec/2011, 9:59pm
    saudara boleh join biz bersama fusionexcel tiap2 bulan anda akan dapat rm2,660 pendapatan pasif..tidak perlu jual barang n maintain bulanan..masuk bulan ini bulan depan terus dapat duit..modal tak sampai RM10000..betul2 minat boleh tel/sms ke nombor yang tertera..

    0175601174 en.anuar

    www.fusionexcel.com  
  9. Abdul Rahman Bin Abas Azmi - Thu 8/Dec/2011, 8:02am
    Are you tired of searching a real Data entry jobs or your search ended in some scam. If so don't lose heart, because we offer you home typing job, a direct work from international companies. Work Free before you register. Earn a guaranteed $5000 p.m. Payment Proof Available.
    http://www.dataentryjobs.us/Part-Time-Home-Jobs/online-jobs.php?id=58786&tid3=google  
  10. Muhammad143 - Thu 8/Dec/2011, 3:04pm
    salam.........
    saya cadangkan awak enter online biz.....
    risiko kurang.......
    modal xbesar.....
    komitmen minima.....
    variasi dalam penjualan produk....
    halalan toyiban......  
  11. Muhammad143 - Thu 8/Dec/2011, 3:17pm
    ni sikit info untuk sesapa nk join:-

    KURSUS MEMBINA LAMAN WEB & PEMASARAN ONLINE

    tarikh: 17&18 disember 2011
    hari :sabtu & ahad
    masa: 9.00 pagi - 5.00 petang
    tempat : kolej komuniti selayang
    bayaran: RM 150 untuk 2hari
    dateline penyertaan: rabu,14 disember 2011
    recommend pada orang lain: 1 kepala,rm 15.
    person in charge: bob 017-64 555 37
    '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
    saya akan join gak kursus ni nanti.so,boleh la kita sama2 kongsi pengalaman jatuh bangun dalam bisnes ni.  
  12. Muhammad143 - Thu 8/Dec/2011, 3:30pm
    saya dah masuk macam2 jenis bisnes.kena tipu pun banyak kali.so,lepas yg last tu hampir2 lingkup dek kemelesetan ekonomi,saya buat kajian tentang bisnes yg ade future cerah&panjang.so,resultnyer memang online biz.UNLIMITED MARKET PLACE&INTERNATIONAL.  
  13. Joshua 6 - Thu 8/Dec/2011, 4:01pm
    saya ada perniagaan kedai kasut di plaza alam sentral, studio muzik di kajang untuk dijual. sila email ecopilah@yahoo.com (direct owner)  
  14. Rokiah Mohd Ibrahim - Thu 8/Dec/2011, 7:19pm
    Usahawan Bimbingan Menjadi Jutawan bersama 69z academy bagi yg mencari2 peluang utk masaalah DUIT...DUIT.. begitu keramat bunyinya mmg mngerikan bg yg x cukup & kering spnjang masa atau yg nak mantapkan lg agar hidup btmbah selesa. Tunaikan IMPIAN anda brsama kami. sms 0192401664 utk mtlmt lnjt  
  15. Hanim 17 - Thu 8/Dec/2011, 11:13pm
    Kepada yang berminat untuk menjadi wakil jualan Niena Marketing, sila call/sms Kak Hanim 0129105672. Wakil Jualan dikehendaki di KL dan Selangor. Jual pada kawan2, jiran serta family, dapat menambahkan lagi pendapatan bulanan. InsyaAllah segala usaha yg kita lakukan akan di berkati dan dirahmati Allah swt. InsyaAllah.
    Chicken / Beef / Lamb Steaq. Produk sejuk beku western. Siap diperap bersama sayur jagung, jejari kentang dan sos lada hitam. Masak dirumah dan makan bersama keluarga. Selamat mencuba. Hubungi saya utk dapatkan stock. T ksh.
    0129105672 kak Hanim
    facebook - Hanim Abd Raoff  
  16. Boutiquematters - Fri 9/Dec/2011, 2:36am
    adei..mabuk dah si TT ni. Mcm2 datang hulur suruh join itu ini. Budak ni belum tahu apa2 korang dah gasak dia. Untuk TT jangan bagi soalan mcm ni. Pergi baca forum2 usahawan, dengar susah senang orang berniaga. Dari jual nasi lemak tepi jalan sampai ada yang berniaga jadi supplier. Dari situ pelan2 boleh kaji kelemahan ko.  
  17. Soya Pak Umar - Fri 9/Dec/2011, 10:22am
    GOLD TRADE!!!!  
  18. Mamatpilah - Fri 9/Dec/2011, 10:23am
    siapa yang join biz bersama fusionexcel tiap2 bulan anda akn dapt RM2,660..ini biz sebenar ada cawangan di 160 negara.. yang berminat bolh tel/sms 0175601174 en.anuar

    www.fusionexcel.com  
  19. Chewan 5 - Fri 9/Dec/2011, 10:26am
    bisnes pakaian kanak-kanak secara online pun orait gak.mndapat sambutan terutamanya kepada ibu2 yg gila shopping tp xpunya masa untuk ke butik2 atau kedai. kalau berminat, sms saya di 0177436070 (nama, tmpat, email) untuk katalog produk  
  20. Mustahid Abdul Karim - Fri 9/Dec/2011, 10:33am
    Salam..

    20 panduan bagaimana jana pendapatan hanya dari rumah!!

    ianya PERCUMA untuk anda...
    YA!! memang PERCUMA..anda hanya bayar kos penghantaran je..

    Hanya poskan RM10 untuk kos penghantaran.Sila sertakan nama dan alamat lengkap serta no tel sekali..

    Poskan ke ;

    Post Style Strategy
    Mustahid Abdul Karim
    Blok 7 Unit 16 HDC Terrace Garden
    Sibujaya,96000 Sibu Sarawak.  
  21. Din 48 - Fri 9/Dec/2011, 3:00pm
    Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

    REVOLUSI BISNES MASA KINI?..

    DENGAN KAEDAH GANJIL DAN PELIK INI

    BOLEH MENJANA PENDAPATAN WALAUPUN ANDA?..

    DUDUK DI RUMAH SAHAJA

    TAK PERLU DATANG MEETING

    TAK PERLU PANDAI CAKAP

    TAK PERLU JUMPA ORANG

    TAK PERLU MENJAJA PRODUK

    TAK PERLU JADI PAKAR


    Saya dapati sejak akhir-akhir ini program webinar sangat
    hebat dan mendapat sambutan yang menggalakkan.

    Saya yakin dan percaya anda juga berminat untuk mengetahui
    bagaimana kita boleh menjana pendapatan daripadanya.

    Klik link ini untuk mendapat maklumat lanjut mengenainya :

    http://perintisNet.com/azidin

    Terima Kasih  
  22. Bukhairi 2 - Fri 9/Dec/2011, 4:25pm
    kepada yg serius dan berminat berniaga..tiada risiko..jom tgk..kena kena bayar pon tgk link nie..

    http://freefrancaisstore.blogspot.com/  
  23. Rizalhardy - Fri 9/Dec/2011, 4:55pm
    bermacam cara boleh mula, malah serendah RM120

    modal RM120, plebagai produk dropship:
    http://bit.ly/bersinarniaga

    satu lagi sumber dropship, website disediakan juga:
    http://bit.ly/emartsempoi

    ataupun baca laporan percuma ini:
    http://bit.ly/skilbisnesinternet  
  24. Wan Collectortrade - Fri 9/Dec/2011, 5:33pm
    Kaedah baru tambah pendapatan melalui webinar (web seminar) 100% online, daftar online, beli barang online, cari orang online, dengar webinar online, dapat bonus online.
    http://www.perintisnet.com/v60  
  25. Zan 14 - Fri 9/Dec/2011, 8:57pm
    Jom Jadi Usahawan dgn Keahlian RM35 Aje Seumur Hidup!


    As salam warga majalah semua..

    Ye betul dgn jd ahli RM35 aje..anda dapat balik bayaran ahli ni dlm masa 1-2 bulan DENGAN SYARAT:

    > dapat diskaun 25% utk semua barang keperluan;
    > berbelanja utk kegunaan diri/keluarga sendiri kita dpt bonus 'cash' tau 15-25%. Beli keperluan yg ada di syarikat ini just tukar aje..dr beli di giant/tesco/mana2lah kita x dpt cash bonus kan?..dpt point aje..SO apakata kita cuba try tukar ke produk ini pula;
    > ada demo for FREE utk anda nk guna brg2 solekan, brg keperluan diri & rumah dll

    BEST JUGA SEBAB:

    > membuka peluang pd mereka yg berpendapatan rendah (surirumah/pengganggur/partime/fulltime/student) yg ingin berniaga dgn hanya kongsi keajaiban produk ini dengan membawa kawan2 anda ke cawangan2 yg berdekatan dgn anda;
    > telah ada 17 cawangan di malaysia;
    > semua staff boleh membantu anda;
    > boleh buat jualan dgn membawa keluar produk utk dijual tanpa membeli dahulu ye..DENGAN SYARAT..bawa staff sekali utk urusan jual beli;
    > kelas pengenalan produk secara percuma DENGAN SYARAT: MESTI RAJIN, USAHA, DOA

    PRODUK ANTARABANGSA MELEBIHI 15 TAHUN DI PASARAN & DI 30 BUAH NEGARA/NEGERI. Jika tidak percaya pi jalan2 ke HARRODS..dh ada butik kecantikan disana..sama taraf dgn JIMMY CHOO & above.

    BARU MASUK DI PASARAN MALAYSIA- 2 TAHUN

    SASARAN - GOLONGAN BERPENDAPATAN RENDAH SEBAB? HARGA MMG MURAH & MAMPU MILIK..& konsep tolong menolong dlm usaha menyatukan ummah...insya'allah..

    Di iktirat di peringkat antarabangsa, KKM, GMP & HALAL.

    ***GIFFARINE***

    ---sharing is caring---

    CALL ME:
    0147189321

    appointment:
    > wangsa maju, kl
    > kajang, selangor
    > shah alam, selangor

    terima kasih  
  26. Aswad Haykal bin Mohd Isa - Fri 9/Dec/2011, 10:11pm
    setuju dgn boutiqematters... memang pening lalat ler tuan TT....

    TT, pegi masuk forum carigold dan bicarajutawan... dapat info kat situ... kena rajin baca...

    pastu.... cari lah satu bisnes yang kalau dibuat.... takkan cepat puas.

    maknanya... bangun awal utk buat bisnes tu pun takper.... tak kisah.... smpi lewat isyak karang pun leh buat bisnes tu pun takper... TT ada minat mendalam giler... ada passion... penat pun takpe... asal biz jalan...

    cari lah TT yer...  
  27. Jaypeq - Fri 9/Dec/2011, 10:17pm
    Jom niaga Syiling Emas >>> www.SyilingEmas.com  
  28. Mayazahara - Sat 10/Dec/2011, 3:45am
    join bisnes sy , jd pembekal buahan n hardware 0172650173  
  29. Muhd Adib - Sat 10/Dec/2011, 11:55am
    Wonder Wafers Air Fresheners..
    Harga jualan RM3.60/kpg..
    Pakej agen hanya RM2.60/kpg..
    Untung RM1/kpg..
    Detail email to adib_213@yahoo.com
    While stock last..  
  30. Junaidah 3 - Mon 12/Dec/2011, 12:52am
    Rasanya elok buka kelas komputer.

    Terutamanya dalam hal bina website dan online marketing.

    Belajar dahulu, praktikkan dan boleh ajar orang lain. Risiko rendah dan boleh bertahan kerana mengikut kajian pakar bisnes masa hadapan....semua bisnes berkaitan komputer adalah yang terbaik.

    Kalau nak ambil orang lain jadi tutor juga boleh!. Contact saya di elis61298@yahoo.com.my  
  31. Fitry Kecix - Mon 12/Dec/2011, 5:37pm
    Saya sarankan buat perniagaan pendidikan yg modal nyer skli seumur hidup,mendapat sijil kepatuhan syariah dari segi produk juga marketing plan.perniagaan yang market nyer tidak akan tepu,sebelum memulakan perniagaan kene tengok dulu sama ada boleh berikan untuk jangka masa yang lama atau sekejap.di sini anda berpeluang meraih pedapatan seumur hidup,dan andaikata anda memiliki pendapatan yang lumayan anda boleh mewariskan pendapatan anda ke orang tersayang tanpa perlu tahu bagaiman susah payah anda melakukan perniagaan tersebut,berbanding dengan perniagaan lain andaikata umur anda tidak panjang pendapatan anda hanya lah setakat itu dan tidak boleh diwariskan.keterangan lebih lanjut
    FITRY 0173980468  
  32. Ahmad 137 - Tue 13/Dec/2011, 11:00am
    Kepada sesiapa yg ingin dapat keuntungan melalui pelaburan emas. Inilah masanya..

    Pembelian Emas 999 - 100g Anda akan mendapat 300g

    Berminat sila emel ke :
    edhaikal_86@yahoo.com  
  33. Ishak 11 - Tue 13/Dec/2011, 2:49pm
    Boleh cuba buat bisness putu piring  
  34. Abd Aziz Bin Abu Bakar - Tue 13/Dec/2011, 4:51pm
    salam ..buat bsns dengan sos ayam percik saya yang sememangnya lazat dan terbukti .. untung lebih seratus peratus .  
  35. Atieali 2 - Tue 13/Dec/2011, 11:04pm
    Cadangan lokasi perniagaan di mana? Saya berada di Shah Alam......klu nak buka salon, bolehlah belajar khusus make up, scrub badan, facial dan urut badan dengan kami......khusus utk kaum wanita shj. Sila hubungi 0162224086. Tkasih  
  36. Yusry 9 - Wed 14/Dec/2011, 8:01am
    Kami pemborong aksesori tudung terus dari kilang. Mempunyai pelbagai rupa bentuk antaranya bunga, bow reben, teddy bear, bunga rose dan banyak lagi. Juga boleh diborong secara online di

    http://butikpincomel.blogspot.com/

    http://www.pincomel.com/

    http://http://www.facebook.com/profile.php?id=100003143779993&sk=wall

    atau datang ke kedai kami di GM Klang, No. P2-36 (Blok oren P2) Sebarang kemusykilan boleh hubungi kami melalui

    butikpincomel@gmail.com atau di talian 013 399 0902  
  37. Rahsiaibuduit Com - Wed 14/Dec/2011, 11:33am
    kalau tak tahu nak niaga apa, masalah ni.nanti byk org ambil kesempatan, tak fokus..sdra kena tahu apa yang NAK dalam hidup ni,NAK Niaga Apa,NAK Kawin ngan sape,NAK berapa income sebulan..FOKUS pada NAK..>>>RahsiaIbuDuit.com  
  38. Azuin - Wed 14/Dec/2011, 12:34pm
    modal hanya rm55 je hari2 duit msuk....rm55 risiko rendah ada pn xkaya...hilang pn xmiskin--1whp.com.....program terhebat....0175044093 azuin  
  39. Wan Collectortrade - Thu 15/Dec/2011, 5:45pm
    Boleh cuba ini, kaedah baru melalui webinar. 100% online, 100% bumiputra melayu. Jadi yang terawal.

    http://www.perintisnet.com/v60  
  40. Wan 216 - Thu 15/Dec/2011, 6:35pm
    salam..

    tumpang iklan..

    saya nk meniaga dadih..

    erm saya tk pandai nk pasarkan produk saya ni...

    ada sapa2 yg boleh membantu saya?

    boleh emailkan pada saya wrizuan@yahoo.com  
  41. Marzianamohdtop - Fri 16/Dec/2011, 1:20am
    PELUANG MILIKI KEDAI SERBANEKA FARMASI ..KEUNTUNGAN YANG TERJAMIN TANPA SEWA KEDAI DAN RISIKO

    MODAL : RM15,000 (RM10,000 REFUNDABLE)

    Menjual pelbagai barangan am seperti barangan kecantikan, kesihatan, alat cucian kereta, cucian pinggan, barangan dapur, makanan, pakaian dalam dan banyak lagi. Berminat untuk memulakan perniagaan, sila hubungi saya untuk maklumat kedai..(ZIANA 0136029231) atau email atau boleh jumpa saya di Kelana Square, Kelana Jaya setiap Selasa 8.30 malam. Boleh buat temujanji sebelum datang, atau email saya lilyziana@gmail.com  
  42. Iqbal 19 - Fri 16/Dec/2011, 12:15pm
    sy sedang mencari bisnes partner utk menjalankan "Micro-Macro Business System".

    MBS merupakan sistem terbaru dlm dunia perniagaan dan terbukti berkesan.
    Bayangkan anda boleh menjalankan sekecil-kecil perniagaan sehinggalah sebesar-besar perniagaan yg anda inginkan.

    jika berminat boleh hubungi saya 013-2767237 tq  
  43. Aspidesensei - Fri 16/Dec/2011, 12:38pm
    JUAL DETOX FOOT PATCH SECARA RUNCIT (RE-PACK) PUN DAPAT BAGI KEUNTUNGAN BESAR . KAMI PEMBEKAL DETOX FOOT PATCH SEJAK MEI 2010. RE-PACK MAKSUDNYA TUAN BUNGKUS BALIK DETOX MASUK DALAM KOTAK KHAS. UNTUK MAKLUMAT LANJUT SILA KE http://geraidetoxonline.blogspot.com/  
  44. Farahiyah 2 - Fri 16/Dec/2011, 2:43pm
    sesiapa yg betul2 berminat dalam bisnes e-networking ini boleh la teruskan membaca....
    >>Alhamdulillah...rezeki yg datang tanpa disangka2..sesiapa yg nampak peluang ini pasti tidak akan dilepaskan. hanya perlu membuat sedikit usaha yg lain dibantu oleh sistem dan fasilitator yg berjaya..sistem latihan penuh dan bimbingan yg berterusan...

    DENGAN PRODUK+SISTEM PEMASARAN YANG HEBAT=RM2500 WALAUPUN 2 MINGGU PERTAMA...hebat bukan...

    Dengan modal permulaan RM390.... potensi pendapatan sebulan RM16,000
    Dengan syarat hanya menaja 2 orang sahaja...yg lain dibantu oleh kami...

    Rebutlah peluang ini sekarang kerana ia masiih baru dilancarkan pada JUN 2011
    ...semoga2012 menjadi titik perubahan hidup buat kita semua..

    untuk keterangan lanjut hubungi/sms
    010-4349795...

    BERTINDAKLAH SEKARANG JADILAH YANG TERAWAL DITEMPAT ANDA  
  45. Kayleeya - Sat 17/Dec/2011, 12:24am
    Peluang perniagaan tanpa risiko..RM10k sebulan..dijamin...hubungi/sms
    016-6160279
    019-2108487
    Kayleeya.millionairerepublic@gmail.com
    http://mviebuilder.com/mvieniaga  
  46. Seven Adasiz Group - Sat 17/Dec/2011, 9:19pm
    PELUANG PERNIAGAAN FRANCAIS

    DARI SEVEN ADASIZ GROUP

    SILA LAYARI :

    www.sevenadasiz.com.my

    SALAM NIAGA DARI :

    SEVEN ADASIZ GROUP

    SMS / CALL : 0173107770  
  47. Ennie Azreen - Mon 19/Dec/2011, 1:32am
    Jadi rakan testimoni saya je lah..,.keterangan lanjut leh tgk blog saya http://vianconaturabeauty.blogspot.com  
  48. Arash67 - Mon 19/Dec/2011, 1:27pm
    minat dalam bidang pertanian dan bersama sama ingin berkongsi pendapatan?
    sila hubungi saya 011-14742056.
    TQ  
  49. Sham 57 - Mon 19/Dec/2011, 9:49pm
    kalau saper2 berminat nak jadi supplier santan...area klang valley...email saya iconformula@mail.com  
  50. Baharin 4 - Wed 21/Dec/2011, 5:29pm
    PERFUME TANPA ALKOHOL..
    diperbuat daripada air..bau dan kualiti setanding dengan perfume-perfume berjenama dunia..

    berminat hubungi:
    baharin - 0196778578
    gee - 0196778579  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 64 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Saya Cuba 3 Mee Calong di Beserah Kuantan ! (Memang best)
Bandar Beserah di Kuantan mempunyai karakternya yang tersendiri dengan sejarah sejak zaman British lagi. Ada bepuluh-puluh warung menjual Mee Calong disana. Apa Keistimewaan Mee Calong ni sebenarnya?
(Drone) Menjejaki 12 Kubu WW2 British di Kuantan, Pahang
Kami medapat tahu terdapat 12 kubu lama British yang dibina pada zaman Perang Dunia Kedua di Kuantan Pahang. Ada yang masih tegak, ada yang sudah senget, ada yg dah tenggelam dalam air dan ada yang dah tenggelam dalam pasir. Ikuti Perjalanan Kami di video ini :-)
11 Hotel Menarik Area Genting Highlands Premium Outlets (GPO) Sesuai Untuk Semua Bajet
Dengan pembukaan Genting Highlands Premium Outlets (GPO) dan beberapa hotel baru di sekitar Gohtong Jaya (Genting Permai), kita dapat pilihan yang lebih banyak dan sesuai dengan semua golongan.
Mencari Makam Pahlawan Islam di Tengah Kubur Cina
Kami mendapat tahu terdapat beberapa makam Pahlawan Islam di Bukit Cina, Melaka. Berbekalkan maklumat dari beberapa sumber, kami memulakan pencarian. Kali pertama dan kedua gagal. Akhirnya pencarian kali ke 3 baru berjumpa.