Saya nak Mintak Tolong Sangat2. Ada Produk X? (Dropship)
Epull - Thu 12/May/2011 12:52pm [Last Comment]
Salam warga majalah yg budiman..kat sini saya nak mintak jasa baik warga majalah.Pada sesiapa yg ada produk boleh x sekiranyer sy menjadi ejen anda? xkisahlah secara consignment atau dropshit. Saya nak buat perniagaan online untuk tmbah pendapat.Saya harap ada yang sudi membantu.

boleh tinggalkan email anda atau email ke :

epul_biz84@yahoo.com

013-3576829

saya di selangor..

* terima kasih sesangat .. :)

Niche: Program Dropship
 
1. Adie 15 - Thu 12/May/2011, 12:54pm
email ke suckD_kids@yahoo.com
TQ  
2. Achoi - Thu 12/May/2011, 12:54pm
awak ader modal ke?  
3. Mohd Azi Izanee - Thu 12/May/2011, 12:56pm
Salam Usahawan,

Dalam kehidupan seharian kita, boleh dikatakan setiap masa kita mengiklankan sesuatu. Tetapi, adakah kita dibayar@mendapat upah/komisyen atas pengiklanan percuma yang kita lakukan? Sebagai contoh:
Anda membeli syampu Rejoice dan memakainya, oleh kerana anda telah merasai keseronokan memakai syampu. Anda telah mempromosikan kepada kawan2 anda supaya mereka menukar syampu yang sama. Kemudian mereka membeli syampu yang sama jenis dengan anda. Persoalan saya, hasil dari pengiklanan itu, adakah syarikat Rejoice telah memberi anda komisyen? upah?.

Hasil kerjasama dengan MDEC dan Jabatan Pendaftaran Negara, memperkenalkan Program Affiliate Junction. Satu program memperluaskan penggunaan MyKad terutama dalam membeli belah.

(*rujuk: http://mykad.aj.my/)

Sebagai Authorized Agent aktifkan Mykad saudara mara dan kenalan anda,mereka pergi berbelanja anda layak dapatkan komisyen secara offline dan juga online!!

Sekiranya anda berada di KL, temujanji boleh diaturkan.

p/s : [Projek Online] Daftarkan diri anda di http://icedchili.com/index.php/auth/register/?referrer=207 untuk menikmati harga runtuh!

Terima kasih  
4. Apeessgroup - Thu 12/May/2011, 12:59pm
Salam..

try yg ni lh..
http://tinyurl.com/BPapeess

Tq  
5. Smiler - Thu 12/May/2011, 1:13pm
www.afhwenterprise.blogspot.com

Untuk dropship...  
6. Mfdj - Thu 12/May/2011, 1:15pm
kalau nak baju kurung boleh lihat di facebook http://www.facebook.com/pages/Koleksi-Baju-Butik/117205001692661  
7. Iddahh - Thu 12/May/2011, 1:15pm
jd agen dropship..
komisen 20%..


www.wepperfume.blogspot.com

email ajputera@hotmail.com  
8. Fitriya - Thu 12/May/2011, 1:17pm
nak tau info lanjut jom singgah.. http://fitriyacookies.blogspot.com/  
9. Cik Memi - Thu 12/May/2011, 1:17pm
sy ada buat agen dropship..dropshit xde... oktavia001@yahoo.com utk dapatkan katalog  
10. Kg Tiram Trading - Thu 12/May/2011, 3:18pm
salam,

berminat nak menambahkan pendapatan..

sila layari www.kgtiramtrading.com / peluang niaga

tq  
11. Sabrina 12 - Thu 12/May/2011, 3:56pm
nak buat business susah kalau tak ada modal. apa kata buat online survey?

EVERYTHING IS FREE!

just buat online survey je. anda akan diberi point. kumpul point dan kemudian boleh tukar pada duit.

RM5, RM10, RM50, dan RM100.

tak ada penipuan. yang penting, NO RISK at all

copy paste link:

http://my.ipanelonline.com/register.html?inviter_id=643113  
12. Zalina 6 - Thu 12/May/2011, 4:02pm
salam,

jual Organizer Multibag

http://multibz.blogspot.com/2011/05/bag-in-bag-rm31pc.html

sekiranya berminat, email sy leen_143@yahoo.com

TQ  
13. Nur Sheilawathy - Thu 12/May/2011, 7:57pm
awk tgk blog sy
byk brg

tgk yg mana berminat
nant cntct
www.sheilabiz.net  
14. Onestopsolutioncentre - Thu 12/May/2011, 9:37pm
Berminat nk jadi agen...

cari market - deal - comfirm order - delivery - payment masuk = dalam account ada 50 % dari keuntungan bersih..tanpa mengeluarkan modal....

keterangan lanjut, roger je terus

Best Regards ,

onestopsolutioncentre

I Zed Teguh Jaya Enterprise.
729&729A,Jln BM 1/1,Bandar Mutiara,
08000 Sungai Petani,Kedah Darul Aman.

Tel : + 604 4310563
Fax : + 604 4489501
Mobile : + 6016 4234936
Website: onestopsolutioncentre.blogspot.com  
15. Epull - Fri 13/May/2011, 12:12am
x sangka ramai juga yg sudi membantu..jutaan terima kasih..:)
sekiranya ada yg nak bg idea or sbarang produk leh ar kirim2 kan lgai..huhu..


tqvm..  
16. Mutiara Safeera - Fri 13/May/2011, 3:18am
berminat nak jadi agen burger & sosej daging kambing jenama produk KamBest?

Call/SMS/Email
mutiara_safeera@yahoo.com
Zam(016-2668471)  
17. Nawalfisya - Fri 13/May/2011, 3:47am
salam,

saya tawarkan awak jd agen dropship sy utk jual produk sauna. sauna adlh produk mandi wap bercampur herba. amalan tradisional org dulu..kini amalan mandi wap dipermodenkan dgn rekaan dan binaan terkini. sauna bagus sgt utk mengeluarkan peluh, membuang toksin, mengurangkan kolestrol, membakar lemak2 degil, mencantikkan kulit. utk ibu2 lps bersalin, mmg wajib bersauna utk mengecutkan rahim. produk sauna sy ada 7 jenis. pd masa akan dtg, saya akan tambah lg produk sauna sy. sesiapa berminat nak jd agen dropship, sy sgt2 alu-alukan. sila layari blog sy http://www.saunamu.com atau singgah ke office sauna d'home di puchong. sms/ tel sy 012-9912841. saya sll beriklan dlm majalah keluarga dan pa&ma keluargan karangkraf.....  
18. Ilham 8 - Fri 13/May/2011, 7:33am
layari www.immobilizer.com.my
bg sy produk tu senang jual,ada backup dr staf sykt...komisen pun lumayan  
19. Borongmurah - Fri 13/May/2011, 12:38pm
raya x lama lg ni..kalo nk dropship kebaya kanak2 bole smss 0126756741. cx link ni http://www.majalah.com/?classified:borong-kebaya-kanak2-stok-utk-hari-raya:6SDZWMQ9C3  
20. Ahmadridzuan - Fri 13/May/2011, 1:40pm
nak tambah pendapatan dgn jual secara online,layari http://duan-onbizz.blogspot.com
kalau blh jual sy akan beri dengan harga borong,keuntungan pasti lumayan  
21. Asrol 2 - Fri 13/May/2011, 1:54pm
agen game diperlukan..biz 09@of9 menjual
-psp,ps3,ps2,xbox,g.boy dll
-acc game dll
-sparepart game dll
TIADA MODAL PENDAHULUAN
T&P FANTASY GAMEZ
(GOGGLE)
0167338798-0142741617
email-casanovajb@hotmail.com  
22. Rijal 3 - Fri 13/May/2011, 7:18pm
sy ada webblog nak cari barang atau produk yg ok
www.productmalaysia.com
www.1myface.com
nak letak barang dan produk pun blih.
email kat arijalbiz@yahoo.com  
23. Ct 22 - Fri 13/May/2011, 10:58pm
http://edymart.com/daftar-pengedar/hop.php?ref=yity09

dropship utk anda.. anda akan dpt kedai online sendiri,tnpa perlu bsusah pyh nk order guna emel...order guna shopping cart...mudah...  
24. Itech Marketing Sdn Bhd - Sun 15/May/2011, 10:50am
Berminat untuk menjadi agen Notebook keluaran terus dari kilang? Harga mudah dan permintaan tinggi...7" Netbook with Wifi----RM380, 10.2" laptop D425 1.8G Memory 1GB HDD 160G Netbook----RM850.....berminat?sila hantarkan email : itechmarketing85@gmail.com  
25. Arie 11 - Mon 16/May/2011, 5:27pm
blh jd agent dropship kami. komisyen tinggi 15%-20%. blh layari

http://chantik-collections.blogspot.com/  
26. Joyce 3 - Wed 18/May/2011, 4:57am
Hi..please visit my blog http://joycemei.com..commision rm10  
27. Mrs Ien - Wed 18/May/2011, 8:37pm
hai.ingin tambah pendapatan?
layari

http://www.bisnesprepaid.com/shue

tiada unsur penipuan & tiada modal,hny perlu usaha yg gigih..thankss  

Page 1   (Total 27 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..