Saya Nak Beli Kereta Tapi Tiada Dokumen
Jameel Mujahid - Sat 22/Feb/2014 11:24am [Last Comment]
Assalamualaikum..saya nak beli kereta proton or perodua secara full loan..kalau boleh bayaran bulan 350 ke bawah..prefer saga blm..tapi saya takda dokumen spt slip gaji dan bank statement..ada sesiapa yg boleh tolong?email sy : mujahid_wasadida@yahoo.com.my..

Jasa baik anda amat sy hargai

Niche: Kereta Baru | Pinjaman Kereta
 
1. Jameel Mujahid - Sat 22/Feb/2014, 11:26am
Saya berada di melaka..sy boleh dtg ke negeri2 terdekat utk urusan..johor,n9,kl,selangor  
2. Fizslisz - Sat 22/Feb/2014, 8:02pm
sy inbox kamu...en,jameel  
3. Dayana 40 - Sun 23/Feb/2014, 6:07am
Inbox detail kt sy plz  
4. Shabrea - Sun 23/Feb/2014, 8:45am
sy juga ingin nk beli kereta baru, skrg ni pakai 2 biji kereta proton saga lama. sy ada ssm tapi belum ada lesen sbb tk de masa nk gi ambil asyik sibuk je jaga anak.ada siape2 bole tlg? shabrea.sayyed@yahoo.com  
5. Fuad90 - Sun 23/Feb/2014, 10:51am
saya juga ada masalah seperti saudara di atas, mahu beli kereta tapi tiada slip gaji dan bank statement.macam mana ya
boleh email pada saya kalau siapa boleh bantu
fuadzani@yahoo.com  
6. Amvi 2 - Mon 24/Feb/2014, 1:24am
promosi produa dan proton.
pinjaman mudah lulus. pinjaman 100%. pinjaman yang selalu kena reject bank tu.. boleh cuba dan saya akan cuba submit sampai lulus. gaji rendah boleh edit sampai lulus. terbuka kepada kawasan melaka, n. sembilan, muar dan selangor.

call/ sms 0136053114 0136407081  
7. Miraedora 3 - Tue 25/Feb/2014, 10:33am
saya ade lesen, bank statement je tapi x de slip gaji..ade sape2 bole tlg..area JB.. ( fahmiraedora@yahoo.com )  
8. Hairol 9 - Tue 25/Feb/2014, 12:40pm
PERHATIAN !!!
KEPADA PEMILIK KERETA !!
:) JANA PENDAPATAN KERETA ANDA KEPADA SYARIKAT KAMI
:) YANG NAK DAPAT PENDAPATAN (INCOME) LEBIH
:) KOS SARA HIDUP TINGGI
:) GAJI BULANAN TIDAK CUKUP TANGGUNG KELUARGA
:) INGIN HIDUP SELESA TANPA TAMBAH BEBANAN HUTANG

SYARIKAT KAMI ADA CARANYA
:) PAJAK KERETA ANDA PADA KAMI
:) 3 TAHUN (36 BULAN x RM 1,000) KAMI BERI IMBUHAN PADA
ANDA SETIAP BULAN
:) KAMI URUSKAN SEMUA ANSURAN, INSURANS, ROADTAX
:) KOMISEN RM 300 - RM 500 KEPADA INTRODUCER

HUBUNGI KAMI
N I AM AUTO SOLUTIONS
NO 30, JALAN TEKNOLOGI 3/6D,THE CORE KOTA DAMANSARA SEKSYEN 3,
PETALING JAYA,SELANGOR
03 ? 6143 5773 / 010 ? 225 1522

https://www.facebook.com/niamautosolutions
http://niamautotrader.wix.com/auto
WeChat ID : NIAM_Auto  
9. Roskama 2 - Tue 25/Feb/2014, 4:41pm
as salam,
saya juga berminat untuk membeli kereta proton. tapi saya ada ccris dengan mbsb. ada yang boleh bantu tak? saya nak trade in kereta saga fl.
email ke roskamaj@yahoo.com.my  
10. Ahmy - Wed 26/Feb/2014, 12:43am
Saya berminat untuk menbeli kereta tapi saya tiada dokument slip gaji bank stepment ... Ada sapa boleh tolong tak... Ahmyamy@gmail.com / 0166990939 - whapup  
11. Fizslisz - Wed 26/Feb/2014, 8:02am
nk beli kereta toyota, proton ,perodua
boleh ke fb saya >> https://www.facebook.com/fizslisz?fref=ts

if berminat boleh emel dokumen, xde byaran apepun...
ellysa1805@gmail.com

sebarng pertanyaan boleh ke fb saya di ats... :)  
12. Nirmala 3 - Wed 26/Feb/2014, 11:05am
Hi,sy pun berminat nak beli kereta honda jazz rm73k,full loan,masalahnya sy takde doc,dan bank statement tak lengkap DAN masalah PTPTN tertungak so selalu kena reject loan dgn bank........boleh tak sesiapa bantu......serius sgt ni nak beli kereta??????????plssssss...lesen sy ada,sy kerja sendiri kat rumah mengajar tuition,income sebln dpt rm3k bersih.
Sesiapa shj kalau dpt bantu sy sila email ke nirmala_ramu@yahoo.com  
13. Man Spaq - Thu 27/Feb/2014, 4:18pm
ada yg takde lesen / tkde doc?.tp nak beli kereta jugak???

Boleh buat? pape leh sms no nie 016 343 5788

hadiah tambahan menarik utk member-member yg beli kereta ngn saya bulan Februari & March thn nie:

1) Voucher diskaun tinted RM300
2) Voucher diskaun utk pasang leather seat RM400
3) 1 set side marker
4) 1 set silicon viper  
14. Ms Noor 2 - Mon 3/Mar/2014, 2:09am
mohon share info utk beli kereta tanpa dokumen ni. bagaimanakah caranya? email ke dorelunamaya@gmail.com
T.Kasih  
15. Zue 95 - Thu 6/Mar/2014, 5:15pm
Bgaimana beli Kereta Tampa document...tlg email detail kpd:

cikzueallianzmalaysia@gmail.com  
16. Ummi 60 - Mon 10/Mar/2014, 5:22pm
Assalamualaikum..saya nak beli kereta proton or perodua secara full loan..kalau boleh bayaran bulan 350 ke bawah..prefer saga blm..tapi saya ada ccris,sebab lambat bayar loan asb,gaji basic cuma rm1100.00,tak termasuk ot.ada ot blh dapat rm1300.00sy tak ada lasen,nak guna keta utk berniaga.ada sesiapa yg boleh tolong?email sy : ummizunaidah1975@gmail.com,call sy 0123490962  
17. Ummi 60 - Mon 10/Mar/2014, 5:26pm
kereta s/hand pun tak pe,kalau dapat lori untuk berniaga tu pun kira ok..lori pasar malam..saya baru nak mulakan perniagaan,nak full loan dapatkan kenderaan boleh email saya ummizunaidah1975@gmail.com @ 0123490962  
18. Intan Alisa - Thu 13/Mar/2014, 1:27pm
sy berminat nk beli kete proton..tp x ade pay slip..x ade stament bank..cuma ade ssm...ade sesiapa blh tlg x...wasap 0122092045..klu blh yg full loan..sy nk gunakan berniaga...  
19. Ayeesya - Mon 17/Mar/2014, 7:09pm
inbox sy skali...sy nk bli kereta perodua full loan tp xde dokumen..email ayue5590@gmail.com  
20. Efieridza 2 - Tue 18/Mar/2014, 4:59pm
Sy pn ade masalah yg sama.. Sy nak dli kereta tapi dokumen x lengkap.. Sy harap ade org yg sudi membantu.. Boleh emailkan kat sy efie_ilya@hotmail.com atau boleh call/msg/watsapp 0169573050.. Serious buyer..  
21. Sulaiman 28 - Wed 19/Mar/2014, 2:36am
same masalah seperti yang lain2 di atas. emel pada saya skali ye -> huwooit@yahoo.com  
22. Karlos Bakti - Wed 19/Mar/2014, 11:56am
Saya nak cari myvi baru full loan..dokumen lengkap...sapa leh tlg call saya 0177857306..  
23. Rahimah 19 - Fri 28/Mar/2014, 12:22pm
saya pn ada masalah sama nak beli kereta viva je tapi dokumen tak lengkap .. harap ada orang boleh tolong area selangor. saya process ambil lesen jadi ingat dapat lesen nak beli kereta. tapi dokumen tak lengkap ..  
24. Sitimuna - Sat 29/Mar/2014, 4:06pm
masalah dkumen nak apply loan kreta...??? call sy utk bntuan... TQ

ADY 01121086839  
25. Prema Subramaniam - Wed 2/Apr/2014, 8:34pm
hi. ingin beli kereta alza baru. kerja Singapore. work permit, confirmation letter n slip gaji Ada. cuma tak Ada Singapore bank account statement. gaji cash.Ada ctos. tapi beli rumah pada 2010 tak Ada mslh. pls whatsapp/sms 0167996469. jb area.  
26. Mohd Hanizar - Tue 8/Apr/2014, 8:37pm
Nak beli kereta?xde dokumen?nama blacklist?ada d/pyment? Hubungi/Sms kereta apa? ke 012 241 8082 nizar sambung bayar.  
27. Azma 15 - Sat 12/Apr/2014, 1:01pm
sesiapa yang berminat trade in kereta lama dan ingin mengambil kereta baru proton,,boleh hubungi,sms atau whatsapp sy,Cik Azma 0166320020 untuk sebarang pertanyaan atau maklumat lanjut..saya wakil dari proton edar yang sah di Terengganu..jika ada sebarang masalah boleh call sy..area luar Terengganu pn tiada masalah..Stok sedia ada tak perlu tunggu lama..loan mudah lulus..tak cukup syarat sy boleh tlg ejas..tq  
28. Helmi 106 - Fri 2/May/2014, 4:30pm
dokumen lengkap tapi x cntik,spe2 bleh tlng saya,,area jb..email mohdhelmifarhan@yahoo.com  
29. Syafiqrodzian - Tue 6/May/2014, 11:27am
Dokumen suma lengkap tp blacklist ccris/ctos .. spe lh tlg .. email kt syafiqrodzian@gmail.com  
30. Azizi Omar - Mon 26/May/2014, 4:49pm
Dokumen lengkap cuma gji je rendah ape2 email saya aziziomar82@gmail.com  
31. Paklah 8 - Tue 8/Jul/2014, 12:20pm
Salam saya berminat nak beli nissan almera, nak guna nama and license isteri tp bank statement semua dari saya.. Boleh buat ke camtu?? Mohon pencerahan 0192471744 absakai@gmail.com  
32. Hakim14 - Sat 27/Dec/2014, 3:17pm
salam. saya berminat nak beli viva/myvi auto second hand. takda slip gaji. kalau boleh bulan2 nak bawah rm350. boleh dpt x ya? boleh email kepada saya asbisnes94@gmail.com  
33. Jassen 2 - Tue 20/Jan/2015, 2:45pm
sesiapa berminat nk buat dokumen blh pm saya...honest_venom@yahoo.com  
34. Alin 109 - Wed 28/Jan/2015, 11:02am
Saya nak beli kereta, tpi nak pakai gaji kerja singapore, boleh ker? macam mana caranye?  
35. Car Dealer 2 - Wed 11/Feb/2015, 9:46pm
Myvi, Savvy, Viva, Alza, Exora, Gen2, Persona. Hanya yang berkaitan. Ada nak beli kereta tanpa penjamin? Tetapi harus mempunyai Lesen memandu. Sila emailkan kepingan lesen memandu, photostat ic depan dan belakang dan juga bil air/api untuk berurusan. Dijamin lulus. Jual beli di kedai tanpa urusan di bank. Email saya di aziq7730@gmail.com

Kelebihan membeli di syarikat saya.
*smarttag
*minyak tank penuh
*payung
*gps
dll.  
36. Mohd Hanizar - Wed 11/Feb/2015, 10:12pm
Perodua Baru xde slip gaji (blacklist=>NO) urusan senang,..Proton Baru langsung xde dokumen (tp i.c,passport ade lah) BLACKLIST DIALU-ALUKAN..Nizar@Quddus SMS : 012-241 8082  
37. Nurul 1845 - Fri 27/Feb/2015, 1:47pm
Saya menghadapi masalah yang sama. Tiada payslip dan epf. Gaji cash 2.5K sebulan. Berminat untuk full loan kereta Perodua Alza atau Saga blm. Sesiapa boleh bantu boleh hubungi saya/whatsapp 0175372472. Nurul. atau email najohari92@gmail.com. Terima kasih.  
38. Zulhelmi 14 - Mon 2/Mar/2015, 11:49am
salam...sy zul dr proton....sy boleh membantu untuk kelulusan loan anda...sebarang pertanyaan boleh pm sy...zul 017-3288 058  
39. Azfa 7 - Wed 24/Jun/2015, 9:35pm
Salam..sy nak beli kereta saga flx atau sv..gaji sy rm1500..tapi xda slip gaji..company taknak buat slip gaji untuk loan sbb xnk brtggungjwb jika bank col..xfaham jugak dgn company ni..pastu sy pun xda lesen gak..tapi penyata kwsp ad..gaji dpt byhand..ade sesape bleh tolong tak..duk rawang..ingat nk guna kereta untuk raya ni.nk full loan klu boleh  
40. Azman 202 - Wed 22/Jul/2015, 6:19pm
as salam..sape2 yang ade masalah dengan dokumen/gaji cash/gaji kecik..boleh hubungi saya untuk bantuan,,syarat2:

-nama xblacklist..ctos boleh
-ada lesen sah (kalau xde,,minta penjamin)  
41. Siti Nadiah Binti Jamat - Tue 28/Jul/2015, 11:06am
Sy juga ada masalah yg sama..nak beli kereta tetapi tidak ada slip gaji, takde bank statement, xde epf, xde socso..gaji cash..lesen ada..minat nak beli axia auto baru atau myvi 1.3 auto secondhand yg first edition tu..ada masalah ni dah lama..please tolong sy..AREA MELAKA SAHAJA..contact sy di whatsapp 0174490743..atau email dya2914@gmail.com  
42. Ekin 95 - Wed 29/Jul/2015, 12:56pm
asslm...saya nak loan kereta tp masalh doc..spe2 boleh bntu..dp ade dlm 2k-3k..boleh wasap sy kalau ade yg boleh bntu..0123224492  
43. Andy 82 - Sun 23/Aug/2015, 11:53pm
Sy pening...nk bli kreta...ape2 je blh...yg pntg 0 downpayment..full loan...sy ada lesen..bkerja sbg dreber lori perabot..xda slip gj..xda statment bank sbb gj cash...mcmna ni....ada sesapw blh tlg x...email sy neesya9977@gmail.com atau wsap 01140037248  
44. Bobby 17 - Fri 11/Sep/2015, 12:26am
Assalam.sy nk beli kereta.tp xdak statment bank,epf,kerja salesman,downpayment xdak...ada sesiapa leh tolong sy??  
45. Lee 134 - Wed 7/Oct/2015, 2:43pm
Saya nk beli kereta tp xderw bank statement.. Lesen ader..blh tlg x..kalau blh nak myvi..😊 whatsapp +61432237775 tq  
46. Azarudin Jalil - Sat 2/Jan/2016, 6:19pm
Salam saya nak beli alza to kalu gaji sy slung mmg x memadai SBB sy ada commitment bayar rumah..so kena guarntir nama isteri..to isteri nama dia blacklist..jadi ada sesapa yg boleh tlng x..SBB mmg nak Sgt beli alza..kalau boleh watsapp 0127635068  
47. Mohamed Ridzuan Bin Mohamed Kassim - Thu 31/Mar/2016, 1:29am
Salam .. Sy nk beli kereta tp tk ada slip gaji tk ada epf tk ada bank statement .. Tp saya ada lesen kereta .. Company pula tk mau buat slip gaji sbb tk nk answer coll dr bank sebab x nk ada msalh .. Anyone bole tolong .. Bulan2 bayaran kereta saya boleh byar tk ada masalah .. Kalau boleh tolong just email sy mohd_rafi03@yahoo.com  
48. Nurnaimah Azizan - Sun 3/Apr/2016, 10:11pm
Saya nak beli kereta tp xda slip gaji dan bank statement.boleh emel saya naeiymah@gmail.com  
49. Seevanesh - Thu 27/Oct/2016, 6:54pm
Nak beli kereta tapi takde lesen je... boleh tolong 0178879002  
50. Yap Kok Wai - Fri 15/Jun/2018, 3:16pm
Saya amat perlu beli kereta baru tapi tak ada slip gaji dan statement . Pls tlg saya . Email: andykw898@gmail.com  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 53 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..