Saya Mencari Supplier yang Mahu Consignment Produk Frozen Food Muslim di Kedai Frozen Saya. (Kedah)
Siti Susilawati - Tue 24/Sep/2013 8:27am [Last Comment]
As Salam Warga Majalah,

Ar Rayyan Frozen ingin menawarkan kepada sesiapa yang berminat untuk consignment produk anda. Pada yang berminat boleh hubungi saya
SUZIE : call/sms/whtsapp 0194307513
email : sitisusilawati85@yahoo.om

PRODUK KEUTAMAAN :
1) FROZEN WESTERN
2) FROZEN TRADISIONAL (KUIH MUIH)
3) FROZEN DAGING SEGAR
4) PEMBUKA SELERA & PERENCAH
5) JUS BUAHAN

Lokasi Kedai : ALOR SETAR, KEDAH

TQ ASAP !

Niche: Program Consignment | Produk Sejuk Beku
 
1. Anas Daud - Tue 24/Sep/2013, 6:36pm
Kalau saya nak consignment serunding di kedai puan boleh? Boleh hubungi saya di nombor 0176681646 atau whatapp 0149614016. Terima kasih  
2. Siti Susilawati - Thu 26/Sep/2013, 12:47pm
InshaAllah boleh.. :)  
3. Ridzuan Yaman - Sat 28/Sep/2013, 1:56pm
Saya ingin bekalkn ayam kampung siap sembelih ke syarikat cik sebagai sejuk beku...jika bermihat  
4. Pn As 2 - Sun 29/Sep/2013, 5:23pm
salam.boleh tak saya consignment kuih seri ayu, karipap, koci...kalau minat hubungi saya.
as_fb265@yahoo.com  
5. Khairul 681 - Mon 30/Sep/2013, 10:52pm
saya menyediakan kuih tradisional iaitu kuih bom berintikan kacang,ikan daging dan ayam

zankhairul@gmail.com  
6. Zamaniz - Wed 2/Oct/2013, 11:14am
Salam puan.. saya ada karipap frozen..
boleh saya hntr ke kedai puan?
PM sy.. 0124199034  
7. Siti Susilawati - Wed 9/Oct/2013, 2:54pm
@ridzuan yaman

boleh contact saya puan suzie 019-4307513  
8. Kevin 14 - Mon 14/Oct/2013, 12:27pm
untuk daging lembu dan kambing sejuk beku halal dan segar halal sila hubungi 0175527755  
9. Shathir - Sun 20/Oct/2013, 1:58am
Assalamualaikum Puan,
Saya ada keropok lekor dari terengganu frozen pakaging. berminat boleh hubungi saya m2tanamera@gmail.com  
10. Qairina Syahmi - Mon 21/Oct/2013, 12:27pm
Saya lampirkan butiran lengkap mengenai Program Pembangunan Usahawan Bistari Ayamas. Cuma pakej yg ditawarkan pada kali ini lebih rendah iaitu anggaran RM2000.00 sahaja. Di dalam slide tersebut diletakkan pakej RM3000.00. Boleh pilih sama ada pakej RM2000.00 atau pun RM3000.00
Blog: Usahawan Bistari Ayamas Sdn Bhd:
Link: http://bistariayamas.blogspot.com/2013/09/fast-food-jenama-ayamas.html

Like Fan Page Facebook:
Link: https://www.facebook.com/usahawan.bistari.1
Call/Sms?Wechat/Whatsaap: 013-5335353  
11. Saddam 4 - Sun 17/Nov/2013, 10:46pm
keropok lekor frozen....
dri kelantan,,
0139080043  
12. Andita - Sun 24/Nov/2013, 9:07am
Salam.. boleh saya letak produk Marie Layer Cheezylicious dan kek keju meleleh di kedai akk.. wassap 012 2284875  
13. Suhaili 23 - Mon 25/Nov/2013, 11:06am
As salam... sesiapa yang berminat menjual/ membeli atau membuka kedai makan dengan Chicken Chop Frozen.... yang lengkap dengan Ayam, Sos dan kentang... serta produk- produk lain... hubungi saya suhaili 0sman no tel 0124364766.  
14. Nur Shakirah Bt Mohd Sakri - Tue 17/Nov/2015, 11:40am
Saya mnyediakn frozen dr kelntn speti pau,cekmek,roti goreng,sardin roll,karipap kentg n donat..harga n size kuih mmg puas hati.,hehe3.. any details wassp me 0148163601  
15. Nurul Huda 91 - Tue 27/Sep/2016, 11:24am
Salam puan,sya pembekal kambing perap...sya berminat Untuk meletak atau membekal kambing perap di Kedai puan...macamna sya nk contact puan Untuk deal kmbing perap ni...
0194811282  

Page 1   (Total 15 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..