Saya Mencari Kerja Part Time Sabtu Ahad atau Hari Biasa
Azahar Hassan - Wed 7/Jan/2015 12:49pm [Last Comment]
Salam,

Saya memerlukan kerja part time untuk mencari pendapatan lebih menyara keluarga, kalau boleh gaji hari kalau gaji bulan pon tak apa, apa-apa kerja sahaja yang halal, seperti cashier shopping complex ke, driver ke, despatch ke, utk makluman, saya mahir dalam menaip dan Microsoft word n excel. boleh emel saya remhebat@yahoo.com.my dan wassap saya 012-2127802.

p/s: saya tak nak kerja MLM atau cari2 orang.

Niche: Kerja Sambilan | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Oldskoolsengkuangcalit - Wed 7/Jan/2015, 1:21pm
Nak try meniaga www.sengkuangcalit.com  
2. Mohd Jefri 5 - Wed 7/Jan/2015, 1:55pm
saya boleh menawarkan anda sebagai rakan kongsi saya untuk perniagaan pasar malam di area KL.JIKA BERMINAT hubungi saya 0193592134 jefri  
3. Azahar Hassan - Wed 7/Jan/2015, 2:26pm
Oldskoolsengkuangcalit: tak tau pula nak meniaga di mana..

Jefri 5: niaga apa tu?  
4. Mohd Farid 4 - Wed 7/Jan/2015, 2:35pm
kerja edar flyers minggu ini di pandan indah... gaji hari... berminat contact sy.. tq..  
5. Mohd Jefri 5 - Wed 7/Jan/2015, 2:36pm
Menjual jagung bakar special yang xde org jual lagi di malaysia disamping jagung rebus dan jagung cup.  
6. An71 - Wed 7/Jan/2015, 6:44pm
Pendapatan pasif berterusan melalui projek Mykad Smart Shopper. Sokongan penuh dari kerajaan & MDEC utk 30.2 juta rakyat malaysia pemilik MyKad

Jangan terlepas
016 2041491  
7. Azahar Hassan - Thu 8/Jan/2015, 2:31pm
An71, macamana caranya tu, boleh emel saya remhebat@yahoo.com.my tq..  
8. Sifutopup - Thu 8/Jan/2015, 9:48pm
nak jual topup reload? layari sifutopup.blogspot.com  
9. Nora 222 - Fri 9/Jan/2015, 7:09am
An71 saya pun berminat boleh email saya abdulaziz.nora@yahoo.com  
10. Anonymous 12 - Thu 15/Jan/2015, 12:11am
tumpang , saya memerlukan kerja part time weekend near dengan lrt area kl ataupun selangor jika ada tlong email ke fadila2594@gmail.com  

Page 1   (Total 10 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..