Saya Mencari Kerja Part Time/Dropship Area Sg Petani - Kedah
Shahrulezz - Thu 3/Apr/2014 9:46am [Last Comment]
Saya ingin mencari keje part time di area Sungai Petani serta sekitarnya. Penang pun boleh jugak.
Mahukan kerja yg mula dari jam 7mlm ke atas serta boleh mula awal pada Sabtu/Ahad serta cuti umum.
Juga berminat untuk buat dropship / agen
kalau ada boley call / sms / whatsapp di no 018.4746141

Niche: Kerja Sambilan | Program Dropship | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Norain Binti Abdullah - Thu 3/Apr/2014, 9:57am
salam ape kta awk juin 1whp...
xpyh jual brg xpyh simpan brg xpyh jumpa custemr..klo berminat blh whatsapp 0174910310 :)  
2. Syafiqah Athirah Tyra - Mon 7/Apr/2014, 10:51am
Berminat dpt 5angka sebulan. Join says akn beritahu caranya. Dari Rumah pun bole whtspp 0177589271..  
3. Sue Aim - Tue 8/Apr/2014, 12:02am
Berminat nak join Shaklee Produk suplement yg memang terbukti..boleh jana pendapatan tambahan!!pm/wasap 012 9242367  
4. Norlida Abdul Manan - Tue 8/Apr/2014, 4:06pm
Berminat nak join dropship jual barangan bayi & kanak2 tak...mcm pyjamas,dress, dll boleh whatapp 0167259762  
5. Hafidzo - Thu 10/Apr/2014, 3:08pm
juga boleh add fb 'saudagar pemborong baju'  
6. Adham Iqra - Sun 20/Apr/2014, 7:03am
Usahawan Charity
income 1800-6k seminggu.

utk maklumat

0195622098 (whatsapp/wechat)  
7. Ima Shasima - Fri 2/May/2014, 11:40am
berminat jual sabun ketiak marine assence dan syampoo tutup uban...lumayan 0194571305  
8. Jr Services - Thu 10/Jul/2014, 9:35am
berminat buat side income gaji bayar harim ikut komitmen kerja..sampai rm 200 sehari kerja dalam bidang pegiklanan lkelaki berumur 18-36 thn ada lesen moto b2d,rajin dan jujur dititik beratkan..berminat hubungi saya ditalian 0125641825  

Page 1   (Total 8 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..