Saya Mencari Kerja Part Time atau Dropship - Shah Alam
Kieyla 5 - Mon 31/Dec/2018 11:45am [Last Comment]
salam hi, saya kila dari shah alam.. saya berumur 25 tahun.. saya sudah bekerja tetapi saya ingin mencari kerja sambilan atau dropship yang boleh menambah income saya.. saya amat memerlukan kerja sambilan harap kat sini ada yg membantu.. tq

Niche: Program Dropship | Kerja Sambilan | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Azhari Harun 2 - Mon 31/Dec/2018, 12:10pm
boleh wassap saya 011 3583 6393  
2. Hizwan 2 - Mon 31/Dec/2018, 12:42pm
Salam, berminat nak jadi agen kek? Whatsapp saya, 0173229384 harga terbaik untuk agen  
3. Rahim28 2 - Mon 31/Dec/2018, 2:39pm
job yg sya tawarkan ni sesuai utk semua golongan x kira tua atau muda lelaki ataupun perempuan janji 18 thn dan ke atas x perlu resume mudah jika anda rajin apa tunggu lagi mai pm dan wasap sy di www.wasap.my/601119739366  
4. Hibis Fesyen - Wed 2/Jan/2019, 1:13am
Jika rajin, berminat untuk menjadi agen pelancongan boleh PM saya..komisyen dan boleh dapat hadiah melancong percuma
0163496352  
5. Kamarudin Azni B Mohd Asmani - Thu 3/Jan/2019, 2:53pm
ASSALAMUALAIKUM TUAN/PUAN..
MAAF SY KONGSI SEDIKIT REZEKI BERSAMA ANDA..

*WELCOME TO VB DATA*
πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰

Di VBDATA Investment, anda boleh rancang perjalanan kewangan anda dgn bijak dn mudah‼️

βœ…Boleh jana income TANPA modal.Hanya perkenalkn kawan.jika kawan join dn top up .anda dapat 15% komisyen.

βœ…Modal rendah min usd10@rm90 +(10 pin) utk bermula.Mampu milik dan lumayan.

βœ…Anda boleh Compounding income anda atau withdraw TANPA paksaan.

βœ…Bolew withdraw hari2 jika mahu ke company minima usd10,$20,30,.....ikut gandaan 10.

βœ…Anda boleh top up simpanan tnpa had setiap masa min usd10 dn gandaan 10 seterusnya.

βœ…Mudah.. *BOLEH JADIKAN MESIN BUAT DUIT DAN TABUNG SIMPANAN ANDA.*

*JOIN SEGERA*‼️

_Marilah Buat Duit Mudah Dgn Menabung Utk Masa Depan Konsep Alaf Baru.._

*SEMOGA MENDAPAT MANAFAAT..*
,
*SELAMAT BERJAYA!!*πŸš€πŸš€πŸš€

Klik Link πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
www.watsap.my/0103587635/infoVBDATA

AYUHHH JANGAN TUNGGU LAGI..
CEPAT2 PM....  
6. Mohd 1147 - Thu 3/Jan/2019, 8:07pm
1. Produk exclusive alaf baru magic iron pad .
2. drop shipper diperlukan insentive luar
biasa
3. Blh layari magic blu ironing pad di fb. Jika
4. Produk dlm online hampir 10thn.
5. Jika minat wsap/ cal 0122020819.  
7. Korean Eyeliciouslens - Fri 4/Jan/2019, 6:50pm
kalau nk keje promoter part time sabtu/ahad..boleh contact sy 0176597177  
8. Ira Roslan 2 - Tue 8/Jan/2019, 3:42pm
PELUANG KEPADA ANDA YG NAK JANA INCOME GELI-GELI DGN #wawacosmetics #wawazainal 😍
.
Batch ni saya nak 100 orang sahaja dulu utk dibimbing dan digroom buat 4-5 angka sebulan mcm batch yg sedia ada skrg.
.
Apa yg best sgt bila join #teamndlegacy ni?
βœ… Produk senang sgt nak jual
βœ… Copy paste jer sbb bahan kami sediakan
βœ… Group whatsapp, telegram dan fb utk support pun ada
βœ… Sistem order kami sistematik
βœ… Free coaching, tips bisnes & kelas disediakan di Setia Alam/Online
βœ… Reward kepada yg capai target kami & HQ
.
Jadi yg terawal join #wawacosmetics sbb lepas ni bukan jer ada LIPMATTE, MASCARA, FOUNDATION & SERUM, tapi ada banyak lg produk dari #wawazainal & #aerilzafrel mcm:
❀ EYESHADOW
❀ EYEBROW
❀ BLUSHER
❀ CLEANSER
❀ FACIAL MIST
dan mcm2 lagi.

Rugiii sgt bg yg tak join awal dan grab peluang buat duit kaw-kaw dgn produk laku keras sepanjang tahun ni 😱

Jika anda seorang yg serius dan boleh bg komitmen, kami alu-alukan kehadiran anda dlm #teamndlegacy
Cepat2 whatsapp sis πŸ‘‡
http://www.wassap.my/60193889612.wawacosmetics_wxwx....  
9. Nurul Annisa 3 - Mon 14/Jan/2019, 7:58am
#PENGEDAR COKLAT VIRAL #DIPERLUKAN ~
.

ChocoLove HQ tengah open utk pendaftaran pengedar dengan modal #Rm50 sahaja.
.

Dapat #20botol coklat sekali. Boleh pilih mana-mana dari 8 jenis.
.

Jual offline ok, online pun ok. Buat deco cake, topping chocojar, pack jual kecik-kecik, masuk booth, pasar, bazaar. Macam-macam lah boleh. Asalkan minat dan rajin.
.

Mana tau rezeki uall dengan Coklat Viral ChocoLove jugak kan 😊
.

Minat nak cuba?
.

http://www.wasap.my/601133076695/AgentCoklatViral - Admin Nisa
.

HQ beroperasi di Shah Alam. Walk in sangat dialu-alukan. Sila wasap utk dapatkan location.  

Page 1   (Total 9 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..