Saya Mahu Beli Komputer Rosak/Lusuh Anda
Syed Izwan 2 @ Saya Mahu Beli Komputer Rosak / Lusuh Anda
Thu 12/Apr/2012 10:13am [Last Comment]
Membuang PC/ Laptop/ LCD Monitor yang sudah rosak atau obsolete adalah satu pembaziran. Saya mahu beli dengan harga yang berpatutan.

Syarikat, pejabat, sekolah atau lain-lain yang mahu melupuskan barangan komputer amatlah dialu-alukan. Sila maklumkan barangan yang ingin anda jual, kuantiti dan lokasi anda di ..

no. telefon: 016 368 3641
email: enlupuskomputer@y7mail.com

Saya akan menghubungi anda kembali :)

Sekurang-kurangnya barangan komputer tidak lagi menyempitkan ruang rumah/pejabat anda, duit pun anda dapat.

Terima kasih

Niche: Bisnes Komputer | Bisnes Kitar Semula
 
1. Untungforex4u - Thu 12/Apr/2012, 10:19am
Kamu nak repair ke benda benda tu?  
2. Nur Shuhadah Shapry - Thu 12/Apr/2012, 10:27am
Sy ade sebuah laptop terpakai...dh sethun ingt nk jual sbb nk pkai duit..nk tnya ink canon (black+colour) ada amik x??belom pkai lg..itu pun nk jual...email : daniaalessya@yahoo.com.my  
3. Razif Ramli - Thu 12/Apr/2012, 10:30am
saya ada sebuah komputer lama , satu set lengkap .. tp rosak dan tidak digunakan lg ...
email raziframli778@yahoo.com
010-5787778  
4. Rezuan 4 - Thu 12/Apr/2012, 10:44am
sy ade cpu yg sudah rosak dan tidak dgunakan lagi..ade jg monitor lcd yg masih elok dan printer yg sudah rosak
rezuanismail@gmail.com  
5. Syed Izwan 2 - Thu 12/Apr/2012, 10:59am
Nur Shuhadah Shapry : saya sudah email cik . Sila periksa . Terima kasih  
6. Syed Izwan 2 - Thu 12/Apr/2012, 11:58am
Razif Ramli dan Rezuan 4 : Saya sudah email tuan .. Sila periksa. Terima kasih  
7. Syed Izwan 2 - Thu 12/Apr/2012, 12:04pm
Untungforex4u: Barangan komputer akan di hantar ke kilang untuk tujuan scrap tuan .. terima kasih  
8. Sofia 26 - Thu 12/Apr/2012, 1:32pm
Satu set lengkap komputer .CPU samsung. Monitor pun cantik lagi. Tak rosak, yang rosak cuma wiring penyambung di CPU. Berapa RM ambil. emailkan saya
ironi_senja@yahoo.com  
9. Syed Izwan 2 - Thu 12/Apr/2012, 2:27pm
Sofia 26 : Saya sudah emailkan kepada cik .. terima kasih.  
10. Norizz - Thu 12/Apr/2012, 2:48pm
bagi kita sama

neecza12@msn.com

kalau banyak set ,banyak mana RM?
tk  
11. Syed Izwan 2 - Thu 12/Apr/2012, 3:22pm
Norizz : Email sudah pun di hantar kepada anda. Terima kasih  
12. Syed Izwan 2 - Thu 12/Apr/2012, 3:56pm
Saya bukan setakat beli komputer atau monitor sahaja .. Apa sahaja barangan yang berkaitan dengan IT saya mahu beli dari anda .. Hubungi no telefon atau email di atas .. tidak kira di mana lokasi anda.  
13. Zanjabil87 - Thu 12/Apr/2012, 4:43pm
saya ada laptop..emailkan detail pada saya... zan_ariff@yahoo.com.my  
14. Syed Izwan 2 - Thu 12/Apr/2012, 5:35pm
Zanjabil87: Saya sudah email kan detail kepada tuan .. Sila periksa. Terima kasih.  
15. Feeraa82 - Fri 13/Apr/2012, 6:59am
saya pon ade pc dah rosak.

fluorin82@yahoo.com
tq  
16. Syed Izwan 2 - Fri 13/Apr/2012, 4:13pm
Feeraa82 : Saya sudah emailkan kepada anda .. Terima kasih  
17. Syed Izwan 2 - Fri 13/Apr/2012, 8:10pm
Semua barangan yang saya telah beli dari anda akan di hantar ke kilang untuk tujuan scrap. Terima kasih.  
18. Syed Izwan 2 - Sat 14/Apr/2012, 4:56pm
Kepada anda yang ingin melihat senarai harga belian saya, sila like page saya di facebook ini. Klik link di bawah :

http://www.facebook.com/pages/Saya-mahu-beli-komputer-rosak-anda/308010149253854

terima kasih  
19. Xia Nur - Sun 15/Apr/2012, 3:09pm
saya ada satu set komputer yg dah rosak..

zia0502@yahoo.com..

catrige printer hp beli x?  
20. Syed Izwan 2 - Sun 15/Apr/2012, 5:27pm
Xia Nur saya sudah hantar email kepada anda .. Sila periksa. Terima kasih  
21. Syed Izwan 2 - Mon 16/Apr/2012, 12:19pm
Ada sesiapa lagi yang mahu jual komputer rosak? Sila maklumkan kepada saya di enlupuskomputer@y7mail.com atau sms di 016 368 3641.

Untuk senarai harga sila like page facebook saya

http://www.facebook.com/pages/Saya-mahu-beli-komputer-rosak-anda/308010149253854  
22. Mohd Al Hakim - Mon 16/Apr/2012, 10:31pm
saya ada monitor model IBM 12inc..berape awak ambil?  
23. Syed Izwan 2 - Tue 17/Apr/2012, 8:23am
Mohd Al Hakim saya beli dengan harga RM 8. Di mana lokasi anda?  
24. Syed Izwan 2 - Tue 17/Apr/2012, 10:17am
Saya mahu beli komputer rosak/lusuh anda .. hubungi enlupuskomputer@y7mail.com atau 016 368 3641.  
25. Syed Izwan 2 - Thu 19/Apr/2012, 12:13pm
Saya mahu beli pc rosak/lusuh anda. Klik link dan like page di bawah untuk mengetahui harga belian saya.

http://www.facebook.com/pages/Saya-mahu-beli-komputer-rosak-anda/308010149253854  
26. Syamsul 16 - Fri 20/Apr/2012, 3:04am
Sekiranya ada hard disk pc yang rosak boleh jual dengan saya..sy sekurang2nya nak lebih dri 100pcs keatas.. email syam_millia@yahoo.com  
27. Syed Izwan 2 - Fri 20/Apr/2012, 10:05am
syamsul 16 : saya sendiri membeli hard disk yang rosak .. tq.  
28. Syamsul 16 - Fri 20/Apr/2012, 10:17am
maksud sy...sy nak beli dri en izwan lerr  
29. Mohd Al Hakim - Sat 21/Apr/2012, 8:13am
saya kat kawasan setapak.teratai mewah appartment.  
30. Syed Izwan 2 - Sun 22/Apr/2012, 3:48pm
Mohd Al Hakim : Beri contact number tuan .. saya akan pass pada agent belah sana. Thank you ..  
31. Syed Izwan 2 - Sun 22/Apr/2012, 3:51pm
Syamsul 16: Oo nak beli dari saya... Baper price yang tuan sanggup beli ..  
32. Syamsul 16 - Mon 23/Apr/2012, 5:06pm
sy ikut price per kg...bukan per pcs..sbb kategori scrap dah hard disk tu..email sy tok harga..syam_millia@yahoo.com  
33. Ejan 7 - Wed 25/Apr/2012, 11:03am
sy ada sebuah laptop compaq. rosak motherboard dan takda hard disk. brapa price? janclever@yahoo.com  
34. Syed Izwan 2 - Fri 27/Apr/2012, 11:39am
Ejan 7 : saya sudah email kan kepada anda .. terima kasih.  
35. Syed Izwan 2 - Mon 30/Apr/2012, 8:51pm
Ada sesiapa lagi yang mahu menjual pc rosak. Sila hubungi saya :)  
36. Syed Izwan 2 - Wed 2/May/2012, 2:29pm
Kepada anda yang ingin melihat senarai harga belian saya, sila like page saya di facebook ini. Klik link di bawah :

http://www.facebook.com/pages/Saya-mahu-beli-komputer-rosak-anda/308010149253854

terima kasih  
37. Isma 14 - Thu 3/May/2012, 3:24pm
sy ada fujitsu. semua 0k lg cuma tmpat usb cable xboleh guna. sms 0134294836. tq :)  
38. Syed Izwan 2 - Sat 5/May/2012, 1:45pm
Saya akan berada di Putrajaya, Kompleks B, Jabatan Perdana Menteri HARI INI bermula jam 7 am hingga 7 pm.

Kepada warga Putrajaya atau yang berdekatan, yang ingin menjual komputer rosak boleh hubungi saya di 016 368 3641 :)  
39. Amir 89 - Sun 6/May/2012, 12:11pm
tumpang iklan,saya ingin membeli motherboard yang rosak di area johor bahru.sila call/sms 0193508625  
40. Syed Izwan 2 - Mon 7/May/2012, 11:52am
Sila hubungi 016 368 3641 sekiranya mahu menjual barangan komputer rosak/ obsolete.

Tidak kira secara individu / sekolah /syarikat. Hubungi 016 368 3641 @ enlupuskomputer@y7mail.com  
41. S Fariz - Tue 8/May/2012, 2:03am
nk jual monitor sbb dh x pkai. emel kpd ssyedfariz@yahoo.com  
42. Syed Izwan 2 - Wed 9/May/2012, 12:32pm
S Fariz .. saya dah emailkan kepada anda. Terima kasih.  
43. Fadhlan - Wed 9/May/2012, 7:44pm
saya ada tong putih (macam tong cat besar kat kedai tu) untuk dijual, simpan kat rumah tak tahu nak buat apa, sapa2 nak boleh emel saya : mofamz@gmail.com  
44. Fadhlan - Wed 9/May/2012, 7:47pm
kalau tv lama nak tak? saya ada tv samsung, luar fizikal cantik lagi tapi dah rosak..keluar skrin hijau. kalau nak boleh emel saya kita deal harga : mofamz@gmail.com  
45. Aiman 84 - Thu 10/May/2012, 5:07pm
tumpang tanya. saya ada satu set komputer yang masih baik kondisinya.  
46. Syed Izwan 2 - Sat 12/May/2012, 10:57am
Aiman 84, boleh bagi specs komputer tuan? Guna CRT atau LCD? Sila emailkan ke enlupuskomputer@y7mail.com. Terima kasih  
47. Syed Izwan 2 - Sat 12/May/2012, 10:59am
Fadhlan, tv lama saya tak beli. Hanya beli barang yang berkaitan dengan komputer sahaja. Terima kasih  
48. Syed Izwan 2 - Mon 14/May/2012, 10:28am
Kepada anda yang ingin melihat senarai harga belian saya, sila like page saya di facebook ini. Klik link di bawah :

http://www.facebook.com/pages/Saya-mahu-beli-komputer-rosak-anda/308010149253854

terima kasih  
49. Syed Izwan 2 - Mon 21/May/2012, 2:17pm
Mari jual komputer rosak anda. Sekurang-kurangnya anda dapat sedikit wang :)  
50. Syed Izwan 2 - Fri 25/May/2012, 4:00pm
Mari jual PC/Laptop/Monitor rosak anda pada saya. Klik dan like page di bawah untuk mengetahui harga belian saya.
Sekurang-kurangnya tidak lah anda membazir membuang komputer rosak anda begitu sahaja. Malah anda dapat wang !!!

http://www.facebook.com/pages/Saya-mahu-beli-komputer-rosak-anda/308010149253854  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 95 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..