Saya Ingin Mencari Trainning Company yang Boleh Handle Team Building utk 100 Orang
Rozly - Fri 17/Jun/2011 12:39pm [Last Comment]
saya ingin mencari Trainning company yang boleh handle team building untuk 100 orang. kalau boleh tempatnya sekitar KL @ Selangor.
jika ada yang berminat tolong hantar company profile pada saya di fokus.niaga@hotmail.my
lagi cepat lagi bagus sebab program nak start dalam sebulan dua ni.

Niche: Pengurus Majlis | Pakej Pelancongan | Sukan Berkumpulan
 
1. Azzira - Fri 17/Jun/2011, 1:35pm
address tu betul ke...bukan @hotmail.com ke ?  
2. Fizzi - Fri 17/Jun/2011, 3:03pm
Assalam... hubungi rebutia corporation sdn bhd 012-7682271 (bob). bermcm2 training yg mereka handle.... - Fizzi  
3. Haleem - Fri 17/Jun/2011, 9:41pm
Salam Rozzly, syarikat kami terlibat dengan banyak Team Building Programm, antara syarikat terlibat Exxon-Mobil, KWSP, dan banyak lagi.

Kalau minat hubungi Halim 017-6395970. Kapasiti handling takda issue, kita biasa handle lebih dari tu.

Bila cadang nak buat, sebab kena blok calendar. Hubungi saya.  
4. Rozly - Sat 18/Jun/2011, 11:43am
betul cik!  
5. Wealth Link Freedom Sdn Bhd - Sat 18/Jun/2011, 12:13pm
Salam Rozly,
Sila Buka Link ini :

http://majalah.com/?classified:penyedia-kursus-latihan-dan-program-pembangunan-modal-insan:6TXDWQVQKV

atau

Email : wealthlinkfreedom@yahoo.com

atau

hubungi kami di 012-7785512 (jalaludin)

Terima kasih.  
6. Jamalmnoor - Sun 19/Jun/2011, 6:15pm
Salam Cik Rozly,
Kami Freezone Outdoor & Tours Sdn Bhd adalah sebuah sykt pengendali program2 berbentuk teambuildng indoor dan outdoor, lokasi kami di Taman Negara Pahang. walaubagaimanapun kami sedia ke seluruh negara mengikut keperluan pelanggan kami.

Hubungi kami :
email : freezone_outdoor@yahoo.com
H/p : 012-9865534  
7. Mariam 19 - Sun 19/Jun/2011, 6:27pm
hubungi en.syafiee di talian 0133311165 untuk trainning ESQ. menjana tranformasi diri ke arah yg lebih cemerlang dengan ehsan,iman dan islam.  
8. Azhar 45 - Mon 20/Jun/2011, 2:24pm
syarikat kami menyediakn progrm team building serta pelbagai program lain.en boleh hubungi kami di talian 013 2044711 atau layari blog kami http://pelanginatureheritage.blogspot.com/ atau emel kami di azfarpage@gmail.com  
9. Diana 60 - Tue 21/Jun/2011, 4:55pm
pls send details to teratakilmu.tisb@gmail.com
h/p: 0172570708 (Mrs Diana)  
10. Apaii - Wed 22/Jun/2011, 2:26am
blh hubungi saya klu berminat....
kami sediakan training utk indoor dan outdoor skali..
di kendalikan oleh jurulatih level 2 n 3 kebangsaan...hubungi saya jika minat
0122647604  
11. Zam 81 - Sun 26/Jun/2011, 4:06am
hubungi kami..Great Riser resources...layari website kami www.greatriser.com...atau hubungi 017856567..email zamhari@greatriser.com  
12. Mohd Firdaus Akhimullah Bin Mohd Fauzi Chan - Mon 25/Jul/2011, 1:58pm
As salam, kami menyediakan modul bagi program kesihatan & kecergasan dimana ianya amat penting di dalam kehidupan seharian kita selain melahirkan masyarakat yang peka terhadap tahap kesihatan dan kecergasan mereka.Oleh yang demikian,kami telah bekerjasama dengan banyak syarikat korporat dan juga training consultant di dalam menyediakan program yang efektif dan berkesan.Sekiranya anda berminat untuk mempunyai modul kesihatan dan kecergasan sebagai salah satu program di dalam team building atau sebarang program berkaitan,sila hubungi kami di 0122161067(Akie) atau email akie.infinitz5@gmail.com  
13. Onestopseller - Thu 28/Jul/2011, 2:44pm
email kami untuk keterangan lanjut : onestopseller@gmail.com  
14. Muhammad Hj Ondot - Fri 14/Oct/2011, 5:01pm
ingin membuat program reunion dihomestay berkuda kami hubungi saya muhdinas7071@yahoo.com.my
Pakage aktiviti berkuda jika anda sudah pandai menunggang kuda,belajar menaiki kuda bersama kami..tempahan terhad untuk 15 orang sahaja..tiada yuran keahlian..dan juga berkuda bersama keluarga  
15. Cheinta Amie - Thu 10/Nov/2011, 11:10am
JIKA INGIN MEMBUAT KORPORAT TRAINING ATAU PROGRAM TRAINING UTK PELAJAR BOLEH CALL 013-2556423 ATAU PUN EMAIL KE dhiya_excelqminds@yahoo.com (EXCEL Q MINDS N CONSULTANCY) DIBWH BIMBINGAN DATO DR HAJI FAZILAH KAMSAH..  

Page 1   (Total 15 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..