Saya Cari Kerja Partime Dropship atau Wakil Jualan (Freelance)
Ben 75 - Fri 8/Mar/2019 11:31am [Last Comment]
SEPERTI
*Dropship (nyatakan barang apa)
*SEBAGAI WAKIL JUALAN BARANGAN ELEKTRONIK

***yang penting saya dapat komisen dari jualan tersebut
***syarikat haruslah jujur
***kerja jarak jauh

***tiada sebarang kontrak perkhidmatan yang diberikan. ada jualan kita deal berapa saya dapat. jumlah jualan. ada jualan kita akan kontak mana2 wakil yang sudah deal dengan kita.

Info tentang diri
Seorang perantau berumur 28 tahun yang masih bujang dan berdedikasi tinggi dalam menghadapi cabaran ciptaan alam.
Mari bantu saya

Drop whatservice u will i can help
Atau
Email: benandpek@gmail.com

Zaman sekarang susah cari kerja baik berniaga sikit2 lama jadi bukit.

Selamat maju jaya. harap maklum terima kasih

Niche: Kerja Sambilan | Program Dropship | Servis Freelance | Jobs & Vacancies in Malaysia
     
  1. Nor 147 - Sat 9/Mar/2019, 8:39pm
    en ben..jom join wat cuckoo la..brand dah terkenal dan diyakini ramai..wsp 011-16930576..
    di cuckoo kite focus pd produk penapis air/Udara ..memg komisyen best dan mudah saja..apa2 wsp la..bonus dan komisyen kalua rajin betui cecah 5 k juga..jika nak cuba wsp..sy alukan pd yg lain..tq  
  2. Aisha 65 - Sun 10/Mar/2019, 12:23am
    Boleh jadi dropship barang jualan saya. Style Car Air Fresheners, Bluetooth speaker, bookmark dll. Tiada yuran tiada kontrak.
    Nnt sy emel  
  3. Kanda Mann - Sun 10/Mar/2019, 1:51am
    Whatsapp sy 018-4629567  
  4. Imanzdelight - Sun 10/Mar/2019, 8:16pm
    Kami perlukan crew di D Sahul Cafe
    Lokasi kami di P17RK1, Putrajaya.
    Berminat wassap Sahul 011-12378729  
  5. Yummy Bakery - Wed 13/Mar/2019, 12:49pm
    Santai2 tambah pendapatan dengan jual kek. hanya fokus pemasaran dan jualan je. tiada minum order, tiada yuran pendaftaran. buat makan rasa2 pun digalakkan . :). Meh PM kami 010 357 1296  
  6. Ahmad Fikri 5 - Thu 28/Mar/2019, 9:44pm
    Dah dekat puasa ni sesuai sangat kalau jual serunding. Nampak macam produk bermusim tapi kalau kena cara bulan biasa pun ada permintaan. Cuma bulan puasa ni demand lebih sikit la.

    WhatsApp 0124251356 untuk jadi agen serunding  
  7. Herman Ismail - Thu 28/Mar/2019, 11:14pm
    Peluang bagi yang berminat menjadi Usahawan MedisaversVip untuk menjana pendapatan passive..

    ⏺️ Part time / Full time
    ⏺ Passive income 4-5 angka setiap bulan / tahun
    ⏺️Tidak ganggu kerjaya anda sekarang
    ⏺ Tiada limit pasif Income
    ⏺ Kerja sekali je tapi income berkali-kali
    ⏺ Tiada sapa yang boleh terminate anda
    ⏺ Tiada Exam
    ⏺ Tiada training / kursus wajib
    ⏺️ Tiada Sales target
    ⏺️ 4 - 5 insentif FREE setahun
    ⏺️ Trip VIP 2x setahun melancong FREE ke luar negara
    ⏺️ Anda akan di bimbing secara PERCUMA / secara     berkumpulan
    ⏺️ Hanya menjadi Membership Advisor (bukan agent insuran)

    Klik link dibawah
    http://AdvisorMedisaver.wasap.my
    http://AdvisorMedisaver.wasap.my  
Page 1   (Total 7 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Nasi Beriani Gam dari Baghdad ke Putrajaya
Nasi Biryani Gam adalah diantara makanan yang paling sedap di Malaysia. Cara masakannya rumit dan resepinya adalah hasil kepakaran turun temurun. Kami cuba mencari dari mana asal perkataan Biryani Gam. Dari Putrajaya, ke Batu Pahat, ke Melaka, ke India, ke zaman Mughal India dan semakin jauh sehingga seribu tahun dahulu... di Baghdad.
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)