Saya Boleh Dapatkan Pelbagai Barangan yang Anda Mahu! (Pembekal Dari Thailand) Murah.
Syaidattulhairinniza - Mon 27/Jun/2011 2:06pm [Last Comment]
saya adalah pembekal dari thailand..saya boleh dapatkan barangan,bekalan yang anda mahu..
sila emailkan

a)nama
b) no tel
c) kuantiti
d)budget

yang anda mahu.

Insyaallah saya boleh dapatkan..

ini email saya hairin_nam@yahoo.com

Niche: Perkakas Dapur | Pemborong Pakaian Lelaki | Pemborong Pakaian Wanita | Produk Dari Thailand
Miliki Rumah Townhouse area Putrajaya/Cyberjaya dengan hanya RM 359k
Video: Townhouse (Bawah) | Townhouse (Atas) | Teres Dua Tingkat | Lokasi Perumahan. Rugi menyewa rumah lama-lama. Bila umur meningkat, tempoh masa pinjaman semakin pendek. Masa untuk membeli rumah sendiri!
     
  1. Tukul - Mon 27/Jun/2011, 6:52pm
    mercun ada suppley ker.... jgn marah gurau jer  
  2. Ladyzworldshop - Tue 28/Jun/2011, 2:46am
    NATURACTOR ADA??  
  3. Syaidattulhairinniza - Tue 28/Jun/2011, 9:12am
    tukul: mercun ada cuma tak boleh beli takut tak lepas...sapa nak tanggung tuh????:D  
  4. Syaidattulhairinniza - Tue 28/Jun/2011, 9:14am
    lady: saya boleh dapatkan tolong bg ur email..minggu depan saya akan emailkan utuk anda.tq  
  5. Wan 82 - Tue 28/Jun/2011, 9:40am
    maxi peel ada tak?

    wan_zzaini@yahoo.com.my  
  6. Zuraida Bt Abdullah - Tue 28/Jun/2011, 11:05am
    Nk tumpang - sy adalah pemborong kain pelekat dgn harga runtuh! Berminat, sila email ke aidaabdullah@ijn.com.my @ 012-9746979. Tq Alia  
  7. Norasiah Ismail - Tue 28/Jun/2011, 11:21am
    tolong beri cadangan pada saya barang yg permintaan tinggi dengan harga yg berpatutan dan senang utk di jual @ pos
    email
    onu_asiah76@yahoo.com
    019-9651595  
  8. Mus 96 - Tue 28/Jun/2011, 12:36pm
    boleh dapatkan jersi futsal jenama pan,cool dan fbt x??
    jersi ni memang dari thailand..kalau boleh dapatkan kasut futsal thailand brand pan dan cool pun boleh jgak...alirock89@gmail.com  
  9. Syaidattulhairinniza - Tue 28/Jun/2011, 12:40pm
    kepada semua..saya kan cuba dapatkan barangan yang uall nak..insyaallah minggu depan saya akan emailkan harga dan barangan yg u all nak kan tuh...
    tapi boleh bagi lebih specific jenis barangan yg u all nak..email sy
    hairin_nam@yahoo.com  
  10. Syaidattulhairinniza - Tue 28/Jun/2011, 12:43pm
    Norasiah : sila check ur mail..
    Tq  
  11. Syaziyah - Tue 28/Jun/2011, 5:36pm
    salam
    saya berminat..tp blh x bg cadangan kt saya brg apa yg mudah dijual dgn permintaan yg tinggi..
    email : syaz_amp@yahoo.com. tq  
  12. Amx - Tue 28/Jun/2011, 9:13pm
    tlg bg cadangan utk barangan yg sng jual..amxtrojan@yahoo.com  
  13. Feisal Ahmah - Tue 28/Jun/2011, 10:14pm
    peralatan muslim contoh pakaian jubah dan lain lain email feisala76@yahoo.com  
  14. Arza - Wed 29/Jun/2011, 12:17am
    tukul, nak bunga api cari saya..arza5798@yahoo.com.my stock tgh byk nie...  
  15. Zanna - Wed 29/Jun/2011, 1:12am
    beg wanita dr thailand..beg vintag..zanna_posh@yahoo.com  
  16. Apple - Wed 29/Jun/2011, 10:03am
    sy pun berminat nk dapatkan maklumat mcm Norasiah... applepurple33@yahoo.com  
  17. Elaina - Wed 29/Jun/2011, 11:07am
    salam sy berminat bole tolong dapatkan jenis t-shirt yang murah dan berpatutan di pasaran mail me plz measkyou_gurlz@yahoo.com  
  18. Jaleel - Wed 29/Jun/2011, 11:09am
    Blh dpt jersi nike & adidas....
    citizen_alan@hotmail.com  
  19. Adib 14 - Wed 29/Jun/2011, 4:25pm
    Boleh dapatkan baju jenama police dan jersi x?

    ustinkiroc@yahoo.com  
  20. Nadia 77 - Wed 29/Jun/2011, 5:40pm
    salam, tolong bg email kalau boleh tolong bagi phone no. senang nak contact. tq
    putrimelur@gmail.com  
  21. Faizal 94 - Thu 30/Jun/2011, 7:42am
    salam cik syaidattul,
    saya tgh mcari tshirt branded yg boleh di jual rm10 sehelai, tolong ye.
    faizal_ahmad1111@yahoo.com.my
    0126626764  
  22. Syaidattulhairinniza - Thu 30/Jun/2011, 10:12am
    hi semua..sorry sebab lambat notice..okay kpd semua ...saya akan cuba dapatkan barangan yang anda mahukan..sebab sabtu niehh memang saya akan ke thailand untuk dpatkan beberapa barngan...so pls check ur emial by next week insyaallah...
    TQ  
  23. Adu - Thu 30/Jun/2011, 11:14am
    sy nk mencari seluar jean ade pembekal x?
    ne no tel 0139110373  
  24. Yus107 - Thu 30/Jun/2011, 11:35am
    rayban frogskin oakley gn jam g-shock ade tempat yg u g x?cni bnyk tp harge borong kt thai lg murah kot.. coz org cni pon amk dr thai gak... klu da slu amk dr sane pm best price yer..i nk niaga..hrp lg mura dr harge borong cni..hehe.papehal email ke saentero_90@yahoo.com..tq  
  25. Syaidattulhairinniza - Thu 30/Jun/2011, 11:38am
    adu: jenama apa ya?? saya akan dapatkan harga dan jenis2 jeans..minggu depan saya akan emailkan..boleh email kpd saya? jenis dan size?  
  26. Syaidattulhairinniza - Thu 30/Jun/2011, 11:43am
    Yus:saya akan cuba dapatkan harga dan barangan tesebut.next week check ur mail ok
    TQ  
  27. Nizal 4 - Thu 30/Jun/2011, 12:05pm
    ASKUM, SAYA BERMINAT NAK DAPATKAN SELUAR JEANS, JERSI: (yg cun n sesuai)

    Untuk lelaki,
    PM sya harga sehelai berapa plg murah leh dpt?>?
    nizalthekiller@yahoo.com
    0125100799  
  28. Seila - Thu 30/Jun/2011, 1:31pm
    shopping thailand harga murah...mmg murah...hairin..cari best price ok...  
  29. Syaidattulhairinniza - Thu 30/Jun/2011, 1:35pm
    seila: thanks for the commitment...tak lupa gak untuk semua....harap dapat deal with u guys...  
  30. Muhammad Azrel - Thu 30/Jun/2011, 11:28pm
    saya baru nk memulakan perniagaan..bleh dptkan jeans gredd aaa.jersey gred aaa.kasut...tudung or someting yg boleh memnuhkan kedai saya ni..mcm mna nk kira yer?  
  31. Duanmelaka - Fri 1/Jul/2011, 3:09am
    boleh cari kasut wedges, flat etc tak...coz yang borong kat sini pun ala-ala mahal. email to karom0108@yahoo.com  
  32. Mifdhal - Fri 1/Jul/2011, 4:48am
    tolong beri cadangan pada saya barang yg permintaan tinggi dengan harga yg berpatutan dan senang utk di jual @ pos
    cth mcm kasut onitsuka tiger,rayban okley dan jeans levis
    hubungi sy 0174848227 mifdhal  
  33. Hana 64 - Fri 1/Jul/2011, 8:51am
    boleh dapatkan saya maxi dress, maxi skirt dan blouse yang cantik-cantik? email saya ya kalau ada rohana.khanmohd@gmail.com  
  34. Ika 29 - Fri 1/Jul/2011, 4:35pm
    minat
    jangan.sibuk@gmail.com

    flat/wedges shoe,baju kanak2...  
  35. Ayam Brand - Sat 2/Jul/2011, 4:55pm
    Jersi liverpool kain gred A 100 pasang, klu sehelai jatuh bape RM?  
  36. Amzar - Sun 3/Jul/2011, 11:43am
    saya berminat sila email afifzulkefly@gmail.com  
  37. Arie Silantra - Sun 3/Jul/2011, 5:56pm
    saya juga arieay_85@yahoo.com

    Kasut brand Adidas, nike dll . sepasang berape?  
  38. Rodney - Sun 3/Jul/2011, 8:45pm
    Saya ingin mendapatkan baju panjang tangan material dri fit jenama adidas ataupun nike.
    a) nama : rodney
    b) no tel : 0138802622
    c) kuantiti : 20 ( adidas ) & 20 ( nike )
    d) budget :  
  39. Shafik - Mon 4/Jul/2011, 2:52pm
    Mencari kasut sukan berjenama, pakaian sukan/jersi/jeans gred A.
    Untuk kedai sukan yg akan dibuka.....
    e-mail kos harga dan klu boleh katalog..untuk mendapatkan gambaran
    E-mail:hazoff_yun@yahoo.com.my  
  40. Amzar - Mon 4/Jul/2011, 4:10pm
    jersi gred AAA ade x..bpe lau mau beli bnyak...afifamzar@gmail.com  
  41. Misiezan - Tue 5/Jul/2011, 11:06am
    salam,
    blh dptkan harga toto & narita x?email sy
    misiezan@yahoo.com.my  
  42. Alfian 2 - Tue 5/Jul/2011, 9:01pm
    jersi adidas/nike kosong gred aaa (x de logo club).. beli banyak dapat brape? altraspank@yahoo.com
    tq..  
  43. Afdira - Wed 6/Jul/2011, 2:33am
    sila bg detail tentang barang awak n harga nya sekali ke email saya...sebab saya baru nk mula bisnes kecil kecilan =) - afdirashop@gmail.com -  
  44. Fazly Juleiana Enterprise - Wed 6/Jul/2011, 12:07pm
    salam...tumpang iklan.saya ada membekal jersi gred AAA dan seluar BOXER dgn harga borong.call saya untuk temujanji.....017-5552501(fazly)  
  45. Syaidattulhairinniza - Wed 6/Jul/2011, 3:35pm
    salam dan hi untuk semua..saya cuba reply dan email tapi cant get through..file its too big..nanti sy cuba upload dlm blog...maybe after 2 hr lagi...minta maaf di atas kelewatan..
    tq  
  46. Miss Mia - Thu 7/Jul/2011, 4:02pm
    Salam,
    blh x emailkn sy quotation hrga utk bju bayi,handbag bjenama dn contact lense dgn hrga borong..??  
  47. Ezcess - Sun 10/Jul/2011, 3:54am
    salam,tolong email harga seluar jeans levis baru..saiz medium..
    lemang17@gmail.com  
  48. Syaidattulhairinniza - Sun 10/Jul/2011, 1:37pm
    pls free to view my blog.
    www.gallery-airin@blogspot.com  
  49. Poppy - Mon 11/Jul/2011, 1:46pm
    email me for catalog n price details for women wears n jeans...poppy_eka44@yahoo.com  
  50. Syaidattulhairinniza - Tue 12/Jul/2011, 4:11pm
    pls view my blog
    http://gallery-airin.blogspot.com/p/best-selling-of-trendy-shoes.html  
Start | Page 1 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 111 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.