Saya Boleh Dapatkan Pelbagai Barangan yang Anda Mahu! (Pembekal Dari Thailand) Murah.
Syaidattulhairinniza - Mon 27/Jun/2011 2:06pm [Last Comment]
saya adalah pembekal dari thailand..saya boleh dapatkan barangan,bekalan yang anda mahu..
sila emailkan

a)nama
b) no tel
c) kuantiti
d)budget

yang anda mahu.

Insyaallah saya boleh dapatkan..

ini email saya hairin_nam@yahoo.com

Niche: Perkakas Dapur | Pemborong Pakaian Lelaki | Pemborong Pakaian Wanita | Produk Dari Thailand
 
1. Tukul - Mon 27/Jun/2011, 6:52pm
mercun ada suppley ker.... jgn marah gurau jer  
2. Ladyzworldshop - Tue 28/Jun/2011, 2:46am
NATURACTOR ADA??  
3. Syaidattulhairinniza - Tue 28/Jun/2011, 9:12am
tukul: mercun ada cuma tak boleh beli takut tak lepas...sapa nak tanggung tuh????:D  
4. Syaidattulhairinniza - Tue 28/Jun/2011, 9:14am
lady: saya boleh dapatkan tolong bg ur email..minggu depan saya akan emailkan utuk anda.tq  
5. Wan 82 - Tue 28/Jun/2011, 9:40am
maxi peel ada tak?

wan_zzaini@yahoo.com.my  
6. Zuraida Bt Abdullah - Tue 28/Jun/2011, 11:05am
Nk tumpang - sy adalah pemborong kain pelekat dgn harga runtuh! Berminat, sila email ke aidaabdullah@ijn.com.my @ 012-9746979. Tq Alia  
7. Norasiah Ismail - Tue 28/Jun/2011, 11:21am
tolong beri cadangan pada saya barang yg permintaan tinggi dengan harga yg berpatutan dan senang utk di jual @ pos
email
onu_asiah76@yahoo.com
019-9651595  
8. Mus 96 - Tue 28/Jun/2011, 12:36pm
boleh dapatkan jersi futsal jenama pan,cool dan fbt x??
jersi ni memang dari thailand..kalau boleh dapatkan kasut futsal thailand brand pan dan cool pun boleh jgak...alirock89@gmail.com  
9. Syaidattulhairinniza - Tue 28/Jun/2011, 12:40pm
kepada semua..saya kan cuba dapatkan barangan yang uall nak..insyaallah minggu depan saya akan emailkan harga dan barangan yg u all nak kan tuh...
tapi boleh bagi lebih specific jenis barangan yg u all nak..email sy
hairin_nam@yahoo.com  
10. Syaidattulhairinniza - Tue 28/Jun/2011, 12:43pm
Norasiah : sila check ur mail..
Tq  
11. Syaziyah - Tue 28/Jun/2011, 5:36pm
salam
saya berminat..tp blh x bg cadangan kt saya brg apa yg mudah dijual dgn permintaan yg tinggi..
email : syaz_amp@yahoo.com. tq  
12. Amx - Tue 28/Jun/2011, 9:13pm
tlg bg cadangan utk barangan yg sng jual..amxtrojan@yahoo.com  
13. Feisal Ahmah - Tue 28/Jun/2011, 10:14pm
peralatan muslim contoh pakaian jubah dan lain lain email feisala76@yahoo.com  
14. Arza - Wed 29/Jun/2011, 12:17am
tukul, nak bunga api cari saya..arza5798@yahoo.com.my stock tgh byk nie...  
15. Zanna - Wed 29/Jun/2011, 1:12am
beg wanita dr thailand..beg vintag..zanna_posh@yahoo.com  
16. Apple - Wed 29/Jun/2011, 10:03am
sy pun berminat nk dapatkan maklumat mcm Norasiah... applepurple33@yahoo.com  
17. Elaina - Wed 29/Jun/2011, 11:07am
salam sy berminat bole tolong dapatkan jenis t-shirt yang murah dan berpatutan di pasaran mail me plz measkyou_gurlz@yahoo.com  
18. Jaleel - Wed 29/Jun/2011, 11:09am
Blh dpt jersi nike & adidas....
citizen_alan@hotmail.com  
19. Adib 14 - Wed 29/Jun/2011, 4:25pm
Boleh dapatkan baju jenama police dan jersi x?

ustinkiroc@yahoo.com  
20. Nadia 77 - Wed 29/Jun/2011, 5:40pm
salam, tolong bg email kalau boleh tolong bagi phone no. senang nak contact. tq
putrimelur@gmail.com  
21. Faizal 94 - Thu 30/Jun/2011, 7:42am
salam cik syaidattul,
saya tgh mcari tshirt branded yg boleh di jual rm10 sehelai, tolong ye.
faizal_ahmad1111@yahoo.com.my
0126626764  
22. Syaidattulhairinniza - Thu 30/Jun/2011, 10:12am
hi semua..sorry sebab lambat notice..okay kpd semua ...saya akan cuba dapatkan barangan yang anda mahukan..sebab sabtu niehh memang saya akan ke thailand untuk dpatkan beberapa barngan...so pls check ur emial by next week insyaallah...
TQ  
23. Adu - Thu 30/Jun/2011, 11:14am
sy nk mencari seluar jean ade pembekal x?
ne no tel 0139110373  
24. Yus107 - Thu 30/Jun/2011, 11:35am
rayban frogskin oakley gn jam g-shock ade tempat yg u g x?cni bnyk tp harge borong kt thai lg murah kot.. coz org cni pon amk dr thai gak... klu da slu amk dr sane pm best price yer..i nk niaga..hrp lg mura dr harge borong cni..hehe.papehal email ke saentero_90@yahoo.com..tq  
25. Syaidattulhairinniza - Thu 30/Jun/2011, 11:38am
adu: jenama apa ya?? saya akan dapatkan harga dan jenis2 jeans..minggu depan saya akan emailkan..boleh email kpd saya? jenis dan size?  
26. Syaidattulhairinniza - Thu 30/Jun/2011, 11:43am
Yus:saya akan cuba dapatkan harga dan barangan tesebut.next week check ur mail ok
TQ  
27. Nizal 4 - Thu 30/Jun/2011, 12:05pm
ASKUM, SAYA BERMINAT NAK DAPATKAN SELUAR JEANS, JERSI: (yg cun n sesuai)

Untuk lelaki,
PM sya harga sehelai berapa plg murah leh dpt?>?
nizalthekiller@yahoo.com
0125100799  
28. Seila - Thu 30/Jun/2011, 1:31pm
shopping thailand harga murah...mmg murah...hairin..cari best price ok...  
29. Syaidattulhairinniza - Thu 30/Jun/2011, 1:35pm
seila: thanks for the commitment...tak lupa gak untuk semua....harap dapat deal with u guys...  
30. Muhammad Azrel - Thu 30/Jun/2011, 11:28pm
saya baru nk memulakan perniagaan..bleh dptkan jeans gredd aaa.jersey gred aaa.kasut...tudung or someting yg boleh memnuhkan kedai saya ni..mcm mna nk kira yer?  
31. Duanmelaka - Fri 1/Jul/2011, 3:09am
boleh cari kasut wedges, flat etc tak...coz yang borong kat sini pun ala-ala mahal. email to karom0108@yahoo.com  
32. Mifdhal - Fri 1/Jul/2011, 4:48am
tolong beri cadangan pada saya barang yg permintaan tinggi dengan harga yg berpatutan dan senang utk di jual @ pos
cth mcm kasut onitsuka tiger,rayban okley dan jeans levis
hubungi sy 0174848227 mifdhal  
33. Hana 64 - Fri 1/Jul/2011, 8:51am
boleh dapatkan saya maxi dress, maxi skirt dan blouse yang cantik-cantik? email saya ya kalau ada rohana.khanmohd@gmail.com  
34. Ika 29 - Fri 1/Jul/2011, 4:35pm
minat
jangan.sibuk@gmail.com

flat/wedges shoe,baju kanak2...  
35. Ayam Brand - Sat 2/Jul/2011, 4:55pm
Jersi liverpool kain gred A 100 pasang, klu sehelai jatuh bape RM?  
36. Amzar - Sun 3/Jul/2011, 11:43am
saya berminat sila email afifzulkefly@gmail.com  
37. Arie Silantra - Sun 3/Jul/2011, 5:56pm
saya juga arieay_85@yahoo.com

Kasut brand Adidas, nike dll . sepasang berape?  
38. Rodney - Sun 3/Jul/2011, 8:45pm
Saya ingin mendapatkan baju panjang tangan material dri fit jenama adidas ataupun nike.
a) nama : rodney
b) no tel : 0138802622
c) kuantiti : 20 ( adidas ) & 20 ( nike )
d) budget :  
39. Shafik - Mon 4/Jul/2011, 2:52pm
Mencari kasut sukan berjenama, pakaian sukan/jersi/jeans gred A.
Untuk kedai sukan yg akan dibuka.....
e-mail kos harga dan klu boleh katalog..untuk mendapatkan gambaran
E-mail:hazoff_yun@yahoo.com.my  
40. Amzar - Mon 4/Jul/2011, 4:10pm
jersi gred AAA ade x..bpe lau mau beli bnyak...afifamzar@gmail.com  
41. Misiezan - Tue 5/Jul/2011, 11:06am
salam,
blh dptkan harga toto & narita x?email sy
misiezan@yahoo.com.my  
42. Alfian 2 - Tue 5/Jul/2011, 9:01pm
jersi adidas/nike kosong gred aaa (x de logo club).. beli banyak dapat brape? altraspank@yahoo.com
tq..  
43. Afdira - Wed 6/Jul/2011, 2:33am
sila bg detail tentang barang awak n harga nya sekali ke email saya...sebab saya baru nk mula bisnes kecil kecilan =) - afdirashop@gmail.com -  
44. Fazly Juleiana Enterprise - Wed 6/Jul/2011, 12:07pm
salam...tumpang iklan.saya ada membekal jersi gred AAA dan seluar BOXER dgn harga borong.call saya untuk temujanji.....017-5552501(fazly)  
45. Syaidattulhairinniza - Wed 6/Jul/2011, 3:35pm
salam dan hi untuk semua..saya cuba reply dan email tapi cant get through..file its too big..nanti sy cuba upload dlm blog...maybe after 2 hr lagi...minta maaf di atas kelewatan..
tq  
46. Miss Mia - Thu 7/Jul/2011, 4:02pm
Salam,
blh x emailkn sy quotation hrga utk bju bayi,handbag bjenama dn contact lense dgn hrga borong..??  
47. Ezcess - Sun 10/Jul/2011, 3:54am
salam,tolong email harga seluar jeans levis baru..saiz medium..
lemang17@gmail.com  
48. Syaidattulhairinniza - Sun 10/Jul/2011, 1:37pm
pls free to view my blog.
www.gallery-airin@blogspot.com  
49. Poppy - Mon 11/Jul/2011, 1:46pm
email me for catalog n price details for women wears n jeans...poppy_eka44@yahoo.com  

Start | Page 1 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 111 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..