Saya Bersedia Membantu Anda Berniaga Online
Ezzafazleen - Thu 23/Sep/2010 9:07pm [Last Comment]
hi, sy pelajar luar negara. sy memg byk sgt masa lapang. kalau bole sy nk tolong org berniaga online. contohnya, sy tolong promosi, amik order, amik alamat. kira sy yg deal dgn pelanggan melalui online. sy bole buatkan blog or facebook. partner sy tu cume buat posting jer. sy x mintak upah byk pon. sekadar mengisi masa lapang je. kalau berminat, balas yer :)
contoh perniagaan: contact lense korea, baju2, eksoseri. ape2 je. email me ezzafazleen@yahoo.com

Niche: Ingin Berniaga
 
1. Muni 2 - Thu 23/Sep/2010, 9:33pm
Saya ada tawarkan sistem spt yg u nak. jual tudng. Layari web sy http://www.demunicollection.com
email sy tudungterkini@yahoo.com  
2. Ceri Mekar - Thu 23/Sep/2010, 10:13pm
berminat untuk jual perfume...saya ada email awak....risha_pioneerfashion@live.com  
3. Rafi 2 - Thu 23/Sep/2010, 10:47pm
saya nak cari supplier machinary dari korea email saya rafi_zaeng@yahoo.com.my  
4. Sitibaizurah Binti Mustapha 2 - Thu 23/Sep/2010, 11:48pm
Kat blog kak Siti ader baju trendy korea...
Awak bole jualkan.. kalau ader order..awak bagitau saya... Setelah tolak komisyen ... awak bankin + pos... Saya akan poskan ke pelanggan awak...
Senangkan..!!! Cari order pastu dapat komisyen...  
5. Izza 4 - Thu 23/Sep/2010, 11:52pm
Boleh bg contact no? u ni pelajar luar negara di mana ke...dari mana ke - kurang info la..kot u belajar di luar negara mmg best sgt bunyinya nak deal ni..partner u tu buat posting barg kita yg nak jual ke apa ..pls email me details or 'the deal' ok - tq box18118@yahoo.com  
6. Ezzafazleen - Fri 24/Sep/2010, 12:47am
kak siti ade email?
izza, sy tolong jualkan lalu online jer :) bljr di mesir  
7. Bumibioagro - Fri 24/Sep/2010, 7:34am
Salam.....Jika berminat untuk menjual ayam segar dari ladang ternakan melalui online atau pemborong di sana saya bersedia utk mengeksport sampai kepada sana. minta dapatkan order saya boleh hantar melalui kontena frozen. Ada sijil HACCP,GMP,HALAL dari Jakim,Jabatan Veterinar dan mematuhi arahan USDA. Minimun order 40 tonne. Minta hubungi syarikat kami di bumibioagro@yahoo.com  
8. Cnccrew - Fri 24/Sep/2010, 8:54am
Salam Ezza...



Jualan anak pokok kurma boleh...?
Caranye...?
Juz perkenalkan anak pokok kurma semaian kami pade customer samade melalui internet atau edaran pamplet...
Amik order, ambik bayaran then online kan byrn anak pokok kurma tu pd kami..
ambil siap2 komisen Tuan sblm online byrn tu...
Modalnye..?
Tak perlu modal pon...
Juz perkenalkan je..
Tp utk pamplet tu je modal siket.. Tu pon pilihan je...
Nak kami sediakn pon boleh, nak copy paste buwat sdiri pon boleh...
Komisen..?
5% daripada RM 20.00 untuk sepokok anak kurma...
sila layari http://cnccrew.blogspot.com untuk maklumat lanjut...
Kaedah & komisen 5% tu gak digunapakai utk laen2 produk & barangan yg ditawarkan dlm blog kami itu & juga di blog

http://cncused.blogspot.com serta http://imanilmuamalshoppe.blogspot.com



Terima kasih Ezza kerana sudi membantu..



~CnC Crew~

"SALING BERKONGSI MANFAAT"  
9. Sitibaizurah Binti Mustapha 2 - Fri 24/Sep/2010, 10:27am
Ni email kak Siti
ctbyzurah@gmail.com
012-3773818 / 0173964294 (Siti Baizurah)  
10. Halim 13 - Fri 24/Sep/2010, 10:29am
brg2 aksesori kamera ble ke

http://camera4ushoponline.blogspot.com/  
11. Ezzafazleen - Fri 24/Sep/2010, 11:57am
kak siti sy da email
halim: ade email / ym?  
12. Ixora Lestari - Fri 24/Sep/2010, 2:13pm
kami jual handbag.

http://shoppinghandbagcollections.blogspot.com

ixoralestari@gmail.com  
13. Ezzafazleen - Fri 24/Sep/2010, 2:36pm
ixora, sy da email 2x. x reply pon. :)  
14. Juhan - Fri 24/Sep/2010, 3:03pm
saya pengusaha perabot kecilan spt cabinet bathroom, frame cermin dan yg kecik2 le.. kalau berminat email juhaniff@yahoo.com  
15. Nurul Ratna - Fri 24/Sep/2010, 4:41pm
berminat nak berniaga busana muslimah& karikatur sandal sila lawat blog kami di nurulratnaenterprise.blogspot.com@ tel 019-9999105  
16. Ezzafazleen - Fri 24/Sep/2010, 11:00pm
thanks yer, klu ader lagi, dialu2kan.  
17. Musa Bin Shaari - Sat 25/Sep/2010, 12:44am
salam ezza,
saya pengusaha kopi pra campuran dan saya bercadang utk memasarkan ke seluruh negara. email saya asum631@yahoo.com  
18. Nur Afiqah - Sat 25/Sep/2010, 5:33pm
Berminat untuk promosikan barangan sy? Original Jeans, Women's wear, lens and etc. Sila email.. pye_lunk@yahoo.com  
19. Abdul Rahman 6 - Sat 25/Sep/2010, 7:38pm
Berminat nk jual machine fotostat & alatganti,toner fotostat..Bisnes ni jarang orng kita nk buat.potensi menarik.klu minatbleh email sy di armancopier@gmail.com  
20. Sue 26 - Sun 26/Sep/2010, 2:53pm
hi ezza, bole market product saya..from breast enlagement product to children pillowbook..
pls visit www.edmarr.blogspot.com..tq  
21. Ezzafazleen - Mon 27/Sep/2010, 1:51am
thanx guys..
mane yg sy berminat, sy da email :)  
22. Kiray Felina - Tue 28/Sep/2010, 11:48pm
Salam Ezza,

Nak buat online sales untuk kosmetik seperti Maska Muka? Maska Mata? kalao berminat, email I kat kiray.felina@gmail.com  
23. S Noor Hamidah Bt Mukhlas - Wed 29/Sep/2010, 3:28pm
Kak Noor ada nak promote produk kesihatan dan kecantikan berasaskan madu, aura dan gelombang sesuai untuk muslimin muslimat. Pengeluaran terbaru murah , mudah ,berkesan dan tiada risiko dan boleh membantu mengatasi masalah spiritual.
mental ,emosi dan fizikal. Masih baru dalam pasaran
email: nuriman_ ktn@yahoo.com
www.deformabeauty.com
Sila hubungi untuk keterangan lanjut  
24. Mohd Hiswan - Fri 1/Oct/2010, 4:05pm
Salam..
Boleh tolong promote web sy nie tak?
www.aroma2u.biz/mhone983
Saudari nk join pun boleh..
Terima kasih yea..  
25. Hylo - Tue 5/Oct/2010, 12:28am
hi, we are running anime business

please check on us for detail
admin@store88.com  

Page 1   (Total 25 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..