Saya Berminat Menjadi Agent Dropship
Shahrul 49 - Fri 17/Jun/2011 9:22am [Last Comment]
Saya tiada modal tetapi betul2 berminat nak ajdi agent dropship barangan lelaki dan wanita. Serta nak jadi agent dropship bagi kek sarawak.. Buat secara online dengan menghantar email kepada orang ramai serta mempromosikan di laman web saya.. Visitor laman web saya adalah 1400 sehari.. Mohon jasa baik anda semua sebab saya memerlukan duit sampingan.

Saya benda lain selain yang saya cakapkan di atas terutama MLM.. Harap anda semua faham yer dengan tidak meletakkan iklan yang bukan2 di iklan ini..

Niche: Program Dropship
     
  1. Tyah - Fri 17/Jun/2011, 9:41am
    Saya ada menjual branded perfume high grade AAA + Sephora distributor. Memerlukan agent untuk memasarkan produk minyak wangi ini. Kepada sesiapa yg berminat, please email me..

    mail: tyahyah@gmail.com
    FB: Tyah Garage
    contact (SMS): 0172055519 (tyah)

    Sephora Dubai Imitation

    - The quality is very good and very difficult to distinguish the original
    - Fragrance can last up to 4-8 hours (depends on individual)
    - Its have the manufacturer sticker from Sephora Dubai
    - Price start from RM75 - RM90

    Margin keuntungan:
    Botol biasa RM10-RM40 per bottle  
  2. Effa 11 - Fri 17/Jun/2011, 9:48am
    http://lizdesigncollection.blogspot.com

    berminat email

    emir_riza22@yahoo.com  
  3. Iqqa - Fri 17/Jun/2011, 9:53am
    email iqqacollection@yahoo.com

    tajuk "berminat jadi agent dropshipp"  
  4. Amran71 - Fri 17/Jun/2011, 10:08am
    kalau berminat nak dropship bag laptop HP sila klik http://fantasycyberxx.blogspot.com/

    keuntungan lumayan...  
  5. Sheila Ms - Fri 17/Jun/2011, 10:19am
    Salam 1 Malaysia...
    Saya ingin menawarkan peluang perniagaan berkonsepkan "dropship" kepada mereka yg serius ingin menceburi bidang perniagaan tetapi masih berkira-kira tentang modal, produk & sebagainya.

    Antara rangkaian produk kami sediakan ialah barangan kecantikan & kesihatan yg telah dikenali di seluruh Malaysia malah mungkin juga dikenali di rantau Asia Tenggara.

    Jangan bimbang, perniagaan ini adalah:
    - Tidak perlu yuran keahlian
    - Tanpa Modal (bermula secara kecil-kecilan)
    - Keuntungan bersih diperolehi
    - Produk yg tulen (terus dari kilang)
    - Mudah (tidak memerlukan pengiklanan kerana produk
    sudah dikenali)
    - Boleh dilakukan secara online (blog, eBay, Lelong dsb.)
    atau offline
    - dan banyak lagi!!

    Jika anda berminat hubungi saya...
    Email : sheila.trading@gmail.com  
  6. Bimasjaya 2 - Fri 17/Jun/2011, 11:19am
    Sheila! saya berminat, boleh hantar keterangan lebih jelas tentang barang-barang yang ada and harga. kepada saya: Henry SL (email: bimas88@gmail.com)  
  7. Fara 30 - Fri 17/Jun/2011, 1:18pm
    berminat nak jadik pengedar atau dropship untuk kuih raya..???

    email saye ; ierakalis@ymail.com  
  8. Sheila Ms - Fri 17/Jun/2011, 2:36pm
    Bimasjaya 2... sy da email.  
  9. Adila 9 - Fri 17/Jun/2011, 2:45pm
    saya menjual pakaian korea utk lelaki. ada item ready stok. ada item pre-order. boleh email saya kakifesyen@yahoo.com atau pergi ke fb saya http://www.facebook.com/kakifesyen2u  
  10. Nadia 43 - Sat 18/Jun/2011, 1:41am
    nak jadi agent dropship utk kek lapis sarawak? email ke keklapis1malaysia@gmail.com  
  11. Yuan 2 - Sat 18/Jun/2011, 10:38am
    berminat dropshiper hoodie fashion terhangat di pasaran beb.....:)
    http://campurcampurcollections.blogspot.com  
  12. Syauqina Fariza - Sat 18/Jun/2011, 7:10pm
    boleh try produk nie:
    http://crunique2u.blogspot.com/p/payment-form.html
    pertanyaan:
    CONTACT NO :
    +6012.297.6324 (ARN)
    +6017.523.8138 (IZA)

    EMAIL: captor.resources@gmail.com  
  13. Zue Rayhan Enterprise - Sat 18/Jun/2011, 7:55pm
    sy menjual blouse labuh muslimah dan blouse plus size.bole tgk blog sy dulu http://zuerayhan.blogspot.com . kalo berminat,boleh e-mail ke alamat e-mail yg tertera di blog yeh.  
  14. Senang Com - Mon 20/Jun/2011, 11:17am
    bley email ke jomsenang@gmail.com atau search senang.com di fb kami..  
  15. Daisy 6 - Mon 20/Jun/2011, 2:36pm
    www.daisy2mas@ymail.com

    barangan kesihatan, brg akan dipos atas nama agent dropship..harga tetap sama dlm website, jika nak up lg pun ok coz harga murah utk agent..  
  16. Amran71 - Mon 20/Jun/2011, 3:01pm
    kalau berminat dropsip bag laptop HP klik http://fantasycyberxx.blogspot.com  
  17. Zaharibj - Mon 20/Jun/2011, 3:27pm
    Original leather handbag..
    http://leatherworld2u.blogspot.com/
    Daftar percuma..  
  18. Nabilah Rosli - Mon 20/Jun/2011, 3:42pm
    HANDBEG WANITA TREN MASA KINI!!!

    sakurashop2u.blogspot.com ...

    nak tau detail email : bella.rosli@yahoo.com  
  19. Azhari75 - Mon 20/Jun/2011, 4:26pm
    nak peluang ni pon boleh
    http://www.slimberryxtreme.com/?referid=azhari75  
  20. Jariemas - Mon 20/Jun/2011, 4:53pm
    PELUANG PEKERJAAN DAN PERNIAGAAN UNTUK ANDA !!!
    SILA KE

    http://peluangkerja2011.blogspot.com/  
  21. Zuriati - Mon 20/Jun/2011, 6:21pm
    kalu nk aksesori wanita masuk blog saya ni..http://manisfesyen.blogspot.com...emel zuriati_uum03@yahoo.com  
  22. Rose 50 - Mon 20/Jun/2011, 6:51pm
    barangan hiasan rumah tanak?
    www.thecagedeco.com  
  23. Hana 28 - Mon 20/Jun/2011, 6:58pm
    FB - stelawberry@gmail.com

    handbag & slingbag  
  24. Mia 33 - Mon 20/Jun/2011, 7:15pm
    email kepada saya myra_dalia@yahoo.com  
  25. Naryssa - Mon 20/Jun/2011, 8:10pm
    Jika mahu skincare yg amat hebat, ctc i ntash_natasha@yahoo.com  
  26. Ladyzworldshop - Mon 20/Jun/2011, 9:07pm
    kl berminat nk buat dropship naturactor boleh bgtau sy....email : twilight2404@gmail.com
    013-3611084  
  27. Jeff 16 - Mon 20/Jun/2011, 11:28pm
    email kepada saya di jeff5667@hotmail.com atau lihat website at www.ecara.com.my

    thanks  
  28. Iqqa - Tue 21/Jun/2011, 7:11am
    email kat iqqacollection@yahoo.com dengan tajuk :berminat menjadi agen dropship"  
  29. Merpatiputih - Tue 21/Jun/2011, 12:47pm
    peluang nie pn boleh gak..
    modal rendah je..pulangan masyuk..
    http://www.rm20segera.com/?r=norzy  
  30. Alin 17 - Tue 21/Jun/2011, 4:09pm
    email kat dania_sk8@yahoo.com
    'agent request'  
  31. Rijal 3 - Tue 21/Jun/2011, 7:30pm
    stokis negeri, daerah dan pengedar dicari. produk baru

    www.aljo4u.com/arijalbiz  
  32. Mazan - Tue 21/Jun/2011, 11:20pm
    Dropship HD Camcorder, atau beli untuk kegunaan sendiri HD Camcorder yang murah ini.
    sila layari:

    http://sempoi-camcorder.blogspot.com  
  33. Corea Mari - Wed 22/Jun/2011, 11:10am
    usha blog ni.

    http://wholetosalecentre.blogspot.com/

    if berminat emel kat saye corea.mari@gmail.com  
  34. Myloversnacks - Wed 22/Jun/2011, 9:10pm
    saya sedang mencari dropship untuk seluruh malaysia.. Harga yg terbaik untuk agent.. plz emeil me if betul betul berminat... just untuk yang betul betul serius sahaja....

    myshop.lover@gmail.com  
  35. Iqqa - Thu 23/Jun/2011, 11:53pm
    email iqqacollection@yahoo.com dgn tajuk "berminat dropship barangan wanita"  
  36. Afif 5 - Fri 24/Jun/2011, 11:46pm
    Agen dropship diperlukan utk Trendy T'shirt muslimah, tanpa wang pendaftaran atau modal....sebarang pertanyaan sila email

    afif0504@yahoo.com  
  37. Ayu 88 - Sat 25/Jun/2011, 12:25am
    nk dropship untuk kuih batang buruK?
    jom...:)
    http://www.facebook.com/delicious.choc
    http://ayubatangburuk.blogspot.com
    012-9373655/017-9043447  
  38. Ain Rusli - Tue 28/Jun/2011, 11:12am
    nak jadi agen coklat raya? tak perlu modal, hanya promote sahaja..keuntungan 30-40%..

    emailkan ke ain.rusli@gmail.com  
  39. Eyra 6 - Fri 1/Jul/2011, 12:00am
    hi. u may visit our blogshop first at http://myummycookies.blogspot.com. kalau interested, boleh kita discuss further. my number is there. :D  
  40. Saiful 106 - Mon 4/Jul/2011, 5:31pm
    sy mempunyai produk charger handphone(guna bateri AA).sesuai untuk semua fon.just plug n play.klau bateri fon anda habis semasa anda pi travel,camping n mancing ke,charger ni amat sesuai.saiz kecil.
    berminat sila email sy;
    saifulhamdan@hotmail.com  
  41. Rashidi Ramli - Thu 14/Jul/2011, 11:16am
    student ipt?

    lebih mudah menjalankn perniagaan topup reload..

    kwn2 ramai..konfem laku..

    email me flash_4308@yahoo.com  
  42. Baity Jannaty - Thu 14/Jul/2011, 11:22am
    ni kat mn? email sy inspirasiku05@yahoo.com  
  43. Chah 3 - Fri 15/Jul/2011, 9:26am
    email sy, chacha_pink86@yahoo.com  
  44. Azlin 24 - Sat 16/Jul/2011, 3:54pm
    sy pun tengah cari agen dropship untuk beg
    email sy azzie99@gmail.com  
  45. Myshiqin 2 - Sat 16/Jul/2011, 11:19pm
    Foot Detox Rm3 sepeket

    email me: personashoppe@gmail.com  
  46. Anis 77 - Wed 20/Jul/2011, 12:51pm
    emas sadur 24k?

    email;
    24kgoldenimage@gmail.com  
  47. Aniza - Thu 21/Jul/2011, 5:19pm
    salam. Stdn IPT mana ek?
    jenis makanan boleh?
    email: anizajaafar@yahoo.com

    Tq.  
  48. Ayu 56 - Tue 26/Jul/2011, 11:53am
    perfume berjenama
    email saya mistarryapril@gmail.com
    laku di kalangan student  
  49. Ziana 11 - Thu 28/Jul/2011, 9:25pm
    sy cari dropshipper tuk barangan handbag..

    email saya zie_ana87@yahoo.com utk maklumat lnjut  
  50. Ashshaherza - Thu 4/Aug/2011, 5:10pm
    berminat nak menjadi agent dropship
    barang kemas
    tikar evamatic
    doorgift
    kain pasang

    boleh pm ashshaherzaalias@yahoo.com  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 94 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Mencuba Nasi Arab Imam Muda Asyraf - Nasi Arab Mandy Medina
Nasi Arab Travel - Kalau dulu bila nak masak Nasi Arab memang pening kepala memikirkan bahan-bahannya. Tapi yang ni 15 minit sahaja siap!!