Saper Nak RM250. Memang Nak Bagi Jer
Dino 6 - Mon 4/Aug/2014 2:10pm [Last Comment]
Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin...projek baru lepas raya..yg berminat rm250 ini boleh email/watsapp ic depan sahaja dan bil api ke dinos.plots@gmail.com
Tujuan nak buka akaun baru utk trade forex...sbb saya dapat rm500 utk 1 akaun..utk lebih lanjut boleh sms/watsapp/call 012.2218767
Utk yg berminat sahaja

Niche: Forex Malaysia
     
  1. Intan Amira - Mon 4/Aug/2014, 2:17pm
    BUKAK ACC JE???  
  2. Khairuy - Tue 5/Aug/2014, 12:06pm
    Assalam...Tak payah pening2 nk Trade.....Invest je serendah RM70..Pulangan 5%-20% Sebulan..Sapa nk bagi...
    berminat Whatapps 0123889700  
  3. Raghu - Tue 5/Aug/2014, 1:43pm
    Hi warga majalah,
    sesiapa nak buka akaun XM forex , anda boleh klik link di bawah ini. dapatkan $30 ataupun jadi sebagai XM partners....free registration dan tiada deposit....untungnye memang lumayan...
    cuba klik:-  
  4. Dino 6 - Tue 5/Aug/2014, 1:56pm
    betul Intan Amira...mmg saya nak byk acc..saya nak bagi jer...  
  5. Azhar 142 - Tue 5/Aug/2014, 2:25pm
    email details az_har01@yahoo.com.my  
  6. Mizaqi - Tue 5/Aug/2014, 3:35pm
    email detail ke mizaqi@gmail.com  
  7. Muhd Muadz - Tue 5/Aug/2014, 5:35pm
    pastu dah bukak acc, sy kena buat ape lagi?  
  8. Khairul Azerin - Wed 6/Aug/2014, 8:21am
    email detail ke khairulazerin@yahoo.com  
  9. Dino 6 - Wed 6/Aug/2014, 3:16pm
    Tak perlu buat apa-apa Muadz..saya akan trade akaun tu dan bagi RM250 jer kat awak...untung lain saya amik..
    Khairul Azerin, Azhar 142 dan Mizaqi saya dah email...  
  10. Mie 18 - Wed 6/Aug/2014, 3:44pm
    leh kasik info

    mie_77@yahoo.com  
  11. Muazomar - Wed 6/Aug/2014, 11:01pm
    pm info
    wassap 01136663103  
  12. Shaarim - Thu 7/Aug/2014, 11:22am
    email detail ke shaari_noor@yahoo.com  
  13. Dino 6 - Thu 7/Aug/2014, 2:05pm
    mie 18, Muazomar dan shaarim saya dah email dan watsapp..terima kasih
    mmg nak bagi jer..saper nak lagi..  
  14. Hafidzi - Thu 7/Aug/2014, 5:12pm
    Saya nak. Open lagi ke  
  15. Abiey - Fri 8/Aug/2014, 8:33am
    PM please khairul.official@yahoo.com  
  16. Dino 6 - Mon 11/Aug/2014, 11:19pm
    hafidzi open lagi dan abiey saya dah pm..  
  17. Mohd Fauzi Salman - Tue 12/Aug/2014, 12:03am
    saya nak.ni no saya 012-7370772 (fauzi)whats app pun bole  
  18. Dino 6 - Tue 12/Aug/2014, 11:43pm
    ok mohd fauzi..  
  19. Nureez - Sun 17/Aug/2014, 10:50pm
    saya nak email saya..
    nureezmarketing2u@gmail.com
    Tq  
  20. Dino 6 - Mon 18/Aug/2014, 5:22pm
    ok nureez saya dah email...  
  21. Izz Waty - Thu 21/Aug/2014, 12:44am
    en.dino.. saya nak
    email saya
    izz.waty@gmail.com
    tq  
  22. Dino 6 - Sat 6/Sep/2014, 12:32am
    izz.waty@gmail.com saya dah email..  
  23. Warah - Mon 12/Jan/2015, 12:16pm
    Buka lagi ke
    Klu bukak saya nak 0142835618  
  24. Dino 6 - Mon 19/Jan/2015, 9:41am
    Minta maaf semua akaun dah tutup  
Page 1   (Total 24 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Saya Cuba 3 Mee Calong di Beserah Kuantan ! (Memang best)
Bandar Beserah di Kuantan mempunyai karakternya yang tersendiri dengan sejarah sejak zaman British lagi. Ada bepuluh-puluh warung menjual Mee Calong disana. Apa Keistimewaan Mee Calong ni sebenarnya?
(Drone) Menjejaki 12 Kubu WW2 British di Kuantan, Pahang
Kami medapat tahu terdapat 12 kubu lama British yang dibina pada zaman Perang Dunia Kedua di Kuantan Pahang. Ada yang masih tegak, ada yang sudah senget, ada yg dah tenggelam dalam air dan ada yang dah tenggelam dalam pasir. Ikuti Perjalanan Kami di video ini :-)
11 Hotel Menarik Area Genting Highlands Premium Outlets (GPO) Sesuai Untuk Semua Bajet
Dengan pembukaan Genting Highlands Premium Outlets (GPO) dan beberapa hotel baru di sekitar Gohtong Jaya (Genting Permai), kita dapat pilihan yang lebih banyak dan sesuai dengan semua golongan.
Mencari Makam Pahlawan Islam di Tengah Kubur Cina
Kami mendapat tahu terdapat beberapa makam Pahlawan Islam di Bukit Cina, Melaka. Berbekalkan maklumat dari beberapa sumber, kami memulakan pencarian. Kali pertama dan kedua gagal. Akhirnya pencarian kali ke 3 baru berjumpa.