Sape Ade Join Jobdirumah?
Norizan Binti Mohd Nawawi - Wed 12/Dec/2012 2:04pm [Last Comment]
Macam mana mahu join jobdirumah ni? Ade sape2 x yg dpt komisen x dari jobdirumah ni?

Niche: Diskusi Kerjaya | Ingin Berniaga | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Biz On Air - Wed 12/Dec/2012, 2:22pm
salam puan, ni program part time dirumah antara yang terbaik dan reliable, memang ramai rakan biz malaysia yang join ni...residual income sepanjang hayat.

http://richesofwealth.com/link/lifeprofit  
2. Aiman 172 - Thu 13/Dec/2012, 2:06am
salam cik biz on air, boleh email kan detail. aimanshamsuddin45@gmail.com  
3. Nur Izzati Husna - Thu 13/Dec/2012, 2:45am
tak payah join job dirumahlah.. pening tau.. join kita.. rm10 je modal. job dirumah pernah cuba susah sikit. rm10 tak rugi pun. nak join? email : kikyvanilla@gmail.com tau.  
4. Kamarul Farid - Thu 13/Dec/2012, 12:05pm
Salam. sy ada join job dirumah. buat "Survey Online". Pendaftaran free je. tanpa modal. Duit dibayar tunai. tgk kat blog sy.
surveyonlinepaid.blogspot.com
Selamat mencuba & mendaftar  
5. Fnshop Enterprise - Fri 14/Dec/2012, 3:05pm
hye..berminat untuk menjadi agent drropship untuk produk2 sy x? ade menjual cadar, aksesori rumah dan pakaian..jika berminat, sila hubungi sy di 016-4436106 (fyda) @ pm facebook sy: ulya0409@yahoo.com (Nurulafida Yahya)..produk dijamin berkualiti tinggi..:)  
6. Fieyah87 - Fri 14/Dec/2012, 5:29pm
salam akak..
kalau akak berminat jual produk kecantikan dan slimming..
felinna inch loss..produk hangat kat pasaran skrg kak..
akak bole jd agent dropship sy..
tak perlu modal...just order kat saya bile ada org pesan order pd akak..penghantaran sy uruskan..klu berminat borong pon bole..sy area cheras dan klang..klu nk jumpe untuk ambil barang pon bole..klu tmpt lain sy bole pos kn..klu akak berminat akak bole contact sy...0132999416...slmt berjaya kak...  
7. Fiza 92 - Sat 15/Dec/2012, 12:46am
Tak yah modal, join je dpt US5.
Sy baru try,info dri pembaca majalah.com. Try le. http://www.dollars-paradise.net/r/s/15DP4  
8. Zoulkiff - Sat 15/Dec/2012, 11:29am
Salam, saya nak kongsi dengan semua
satu cara mudah untuk dapat duit hanya promosi link ni jer dan join free jer cubalah http://www.earningsip.com  
9. Moon September - Sat 15/Dec/2012, 12:10pm
produk yg jelas dari syarikat yg kukuh !!

http://toneplusprepaid.com/index.php?id=016143  
10. Khairun Nisa Bte Zainudin - Sun 16/Dec/2012, 6:55pm
Join bisnes paling mudah dah berjaya....
Lihat info di http://smartdebitcart.net/nensa
Dan daftar percuma sahaja.
Info lanjut di blog rakan niaga di
www.fezadgreatnetwork.com
Income setiap minggu dan terima bonus bulanan setiap bulan mcm pencen...nak tahu lanjut add sy di FB Dhia Amsyar Batriesyam.  
11. Mazlan 64 - Mon 17/Dec/2012, 1:23am
Kerja mudah...klik klik iklan dapat komisen dibayar setiap minggu terus ke akaun bank...daftar free di http://iluvurl.com/klikdapatduit  
12. Mr Fendy 3 - Thu 20/Dec/2012, 11:56am
Buat perniagaan secara online dirumah.Modal rendah hanya pesanan dan penhantaran secara online.layari web untuk maklumat lanjut http://www.bio-asli.com/?id=faizalasmah
atau sms 012-2444313
YM: faizal.jutawan_rt@yahoo.com.my  
13. Nasarudin Nazir - Fri 21/Dec/2012, 10:00am
hahahahahhaa  
14. Muhammad Ali Akhbar - Fri 28/Dec/2012, 4:57pm
www.simplebisnes.com/AliAkhbar
xsuka menaja pon dapat bonus yg banyak!!!
0133423458-ali  
15. Zuriya - Fri 28/Dec/2012, 10:42pm
klik dpt duit
http://www.payperclick.com.my/index.php?ref=wanna  
16. Farah 67 - Wed 2/Jan/2013, 4:02pm
fieyah87-minat la nk join dropship..email:vir_zidane@yahoo.com  
17. Liza Khairudin - Thu 3/Jan/2013, 12:21pm
produk tabita utk dijual.call 0142624689..(liza)-rm325 set exclusive original!!  
18. Queishak - Sat 5/Jan/2013, 3:23am
join organo gold (MLM). baru sahaja diperkenalkan di Malaysia. produk coffee sahaja. pelan sistem yang senang dan mudah. visit www.organogoldmalaysian.org atau boleh hubungi saya 0122493491 (que)  
19. Mhn 4 - Sat 5/Jan/2013, 1:50pm
Mari JANA DUIT 2013
Mudah dan berkesan

www.janaduitsampingan.weebly.com

Ikhlas
Mohamad Hairul Nizam  
20. Atifah 4 - Tue 8/Jan/2013, 9:13am
Salam...jom jana income pasif hanya dari headphone..biz info.. http://mytoneplus.com/atifahmuhamad berminat blh sms/call sy 0194111731  
21. Biby Rusila Bt Ghadzi Khan - Wed 9/Jan/2013, 1:26pm
salam..ade ke keje juz buat kt rumah je..sbb sy ni kdg2 ssh nk keje luar sbb keadaan mak x menizinkn..  
22. Tonny 4 - Wed 16/Jan/2013, 8:57am
Saya pernah dan masih join job di rumah tu...tapi saya join affiliate dia je...
setakat ni, xde masalah...ada juga dapat pulangan dari affiliate dia..

tapi puan mungkin nak juga cuba income part time ni dengan modal hanya RM50... Puan boleh register percuma je dahulu di http://goo.gl/G3dm7 utk maklumat lanjut  
23. Surie S - Wed 23/Jan/2013, 11:12am
Nak buat kerja sambilan di rumah. Join saja program affiliate saya ni. Mudah. Tak payah nak menjual.

Untuk lebih lanjut , email ke : successstrategy2u@yahoo.com  
24. Daussamad - Wed 6/Feb/2013, 12:00pm
Sila lawat link nie... Www.pioneer4u.com/dausZ8  
25. Mr Suha - Wed 6/Feb/2013, 12:46pm
sukacita...........kecewa.........duit yg saya laburkn utk satu projet tak berbaloi malah berhutang dgn kwn2..lagi ...siapa boleh bantu saya.....siapa boleh bantu...  
26. Faznera Nazwa - Fri 15/Feb/2013, 12:22pm
http://www.earnparttimejobs.com/index.php?id=4400833 join ni..takyah modal n dftar pcuma..pape hal email d wacomot91@gmail.com  
27. Azlin 18 - Sat 16/Feb/2013, 12:15am
http://www.rm20segera.com/?r=norlin beauty
TERIMA SMS DAPAT RM20  
28. Nor 13 - Tue 26/Feb/2013, 9:57pm
kalu nk try yg ni pun boleh jugak tak pening kepala.. buat pun dapat duit...tak buat pun dapat duit... hanya perlu click jer.. www.nmgnetwork.com/emma  
29. Azlee76 - Wed 6/Mar/2013, 10:59pm
penyelesaian sementara untuk masalah kewangan anda..syarat wajib min 18k epf account 2...sila hubungi saya 011 2617 6325  
30. Normah 17 - Thu 14/Mar/2013, 7:54pm
AsSalam sume,

Apa cerita?
Oh ya,saya dengar2 ada yg nk cari duit tmbahan,betul ke? Kalau betul saya ada caranya nk kongsi ngan anda ni..

Cuba masuk website ni.. bit.ly/ZXkmvF
saya dh agk lama juga buat biz ni,so far mmg ok. Kalau anda nk join sekali,ok je. Kita sama2 cari rezeki halal...

Harap kali ni dpt bantu anda..  
31. Fieda 11 - Sat 16/Mar/2013, 3:53pm
jobdirumah ni mmg betul?sye pn join?boleh dipercayai 100%...mmg ada company yg xbyr?tp sya xpernah kena?lgpn ia mmg jarang berlaku?alhamdullillah saya selalu dpt komisen?nk keterangan lnjut tgok ni..jobdirumah ni mmg betul?sye pn join?boleh dipercayai 100%...mmg ada company yg xbyr?tp sya xpernah kena?lgpn ia mmg jarang berlaku?alhamdullillah saya selalu dpt komisen?nk keterangan lnjut tgok ni..
jobdirumah ni mmg betul?sye pn join?boleh dipercayai 100%...mmg ada company yg xbyr?tp sya xpernah kena?lgpn ia mmg jarang berlaku?alhamdullillah saya selalu dpt komisen?nk keterangan lnjut tgok ni..  
32. Jamalia - Sat 23/Mar/2013, 5:19pm
Nk jd dropshipee tudung..?komisen x byk..tp stakat join ni blhla..xpysh kuar modsl..juz bgtau owner tu akn htr sndri...klu nk nlh email kat luvlymom_ain@yahoo.com..  
33. Farah 314 - Fri 29/Mar/2013, 6:51am
modal anda ditanggung......daftar percuma....
www.avtnetwork.biz/hudarfa  
34. Noorafisa - Fri 26/Apr/2013, 12:21pm
saya berkeja di pejabat,gaji tidak mencukupi untuk keluarga.saya mencari rezeki tambahan dengan keja partime xkisahla masukkan risalah kedalam pos ke..ape2 keja yg halal tanpa bayaran pendahuluan.boleh la hubungi saya di talian 011-15105009.terima kasih  
35. Puteri Farah - Fri 3/May/2013, 12:23am
saya mencari suri rumah dan ibu tunggal yang mencari kerja di rumah. tugas mudah saja, mempromosi barang syarikat di laman internet spt facebook, blog2 dan lain2. modal tidak diperlukan, yang penting tahu menggunakan computer dan laman sesawang.

BERMINAT SILA CALL K SHA DI 018 2298501  
36. Mr Handbag - Mon 13/May/2013, 2:15pm
Mencari agent dropship untuk handbag replica berjenama

Hubungi 013-4195774 (Mr.Fairuz) untuk maklumat lanjut.

atau emel ke handbagcollections2013@gmail.com  
37. Syed Taufiq 2 - Tue 4/Jun/2013, 6:12pm
Kpd sesiapa yg berminat buat duit dari rumah. Kerja2 seperti " Data Entry, Penterjemah, Blog Writter, dan mcm2 lg". http://www.jobdirumah.com/syedtaufiq  
38. Znz 3 - Sun 9/Jun/2013, 12:21pm
salam warga majalah meniaga tanpa modal..., click iklan akan dibayar..utk keterangan lanjut
layari..

http://www.probux.com/?r=helanghitam atau email jimbara56@yahoo.com  
39. Suriani Binti Mali - Mon 10/Jun/2013, 2:36pm
Sy pun bru cdang nk join jobdirumah tu  
40. Hasnita Abdul Ghani - Tue 11/Jun/2013, 6:09pm
Buat duit di internet hanya dari rumah. Kami akan dedahkan beberapa teknik dan strategi kekayaan beberapa orang yang telah memperolehi ribuan ringgit malah jutawan melalui sistem ini. Anda boleh lihat keajaiban sistem PERCUMA disini:
http://www.formulaluarbiasa.com/recommends/HASNITA

Email: ashmy75@gmail.com  
41. Hcrosea - Sat 15/Jun/2013, 12:32pm
Nak try buat duit dengan video
http://ewebsys.com/SNR.php?rid=hang#.Ubvinvn7B1z  
42. Ninicoklat - Thu 20/Jun/2013, 2:09pm
jobdirumah pun okey jugak.buat kerja dapat duit.

Lau nak yg lain join je rm20segera.senang je.

100% komisen MILIK kita.tak payah melalui ADMIN pun. duit direct masuk dalam akaun tau.-:)

http://www.rm20segera.com/?r=coklatgirl  
43. Fiona 9 - Mon 24/Jun/2013, 9:38am
Sesiapa yg boleh bantu atau membuat biz page utk FB saya, service dibayar..boleh email at anna66gan@yahoo.com  
44. Aizard - Thu 27/Jun/2013, 7:13am
try ni senang jer daftar free n promote link...

$ 0.50 per click http://visitors2cash.com/ref.php?refId=129949
&
$ 2.00 per click
http://cashtorefer.com/Default.aspx?Refer=597575

copy n paste link pas tu browse  
45. Kumar 22 - Thu 27/Jun/2013, 11:35am
KAMI MEMBEKAL KACANG PUTIH..
SELURUH MALAYSIA.
1KG RM6.50  
46. Intercloud - Mon 1/Jul/2013, 2:52pm
parok angat mu kumar 22..hahaha  
47. Ladysue Mat Khir - Thu 4/Jul/2013, 6:53pm
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Saya berharap anda dalam keadaan sihat dan terus bersemangat untuk memajukan perniagaan anda. Tidak kira apa bidang yang anda ceburi cabaran untuk memajukan perniagaan tersebut adalah besar dan kekal untuk terus bersaing secara kompetetif adalah cabaran yang lebih besar.

Di sini saya akan membantu anda untuk menjadi usahawan/peniaga/pembekal/ serta berkongsi rahsia, pengetahuan, dan pengalaman dalam menjalankan urusan perniagaan melalui perolehan kerajaan. Seperti yang anda sedia maklum kerajaan Malaysia membelanjakan ratusan billion ringgit setahun untuk menguruskan kerajaan dan memberikan kemudahan kepada rakyat dengan cara perolehan kerajaan yang seperti pembelian terus, sebut harga dan tender.

Untuk menjadikan anda dan syarikat anda, mahir dalam menyertai perolehan kerajaan ia adalah memakan masa, untuk menang sesuatu perolehan adalah satu perolehan adalah sesuatu yang amat diperlukan untuk terus maju dan kekal bersaing. Bagaimana untuk menang? Jika anda, perlukan masa yang panjang untuk belajar dan memahami segala peraturan dan syarat serta apa yang diperlukan oleh kerajaan dalam sesebuah perolehan sama ada secara pembelian terus, sebutharga atau tender.

Saya berikan anda kemudahan dan jalan singkat di mana anda walaupun baru bermula dalam bidang ini mempunyai peluang untuk menang dan menjana ribuan ringgit. Saya kongsikan segala rahsia disebalik perolehan kerajaan dan ajarkan anda segala peraturan dan syarat yang diperlukan. Saya juga berikan tips yang anda tidak akan dapat dimana-mana melainkan melalui bertahun-tahun pengalaman dalam menguruskan perolehan kerajaan.

Dapatkan ebook Rahsia Memenangi Perolehan Kerajaan di sini http://www.perolehankerajaan.com/hop.php?ref=Ladysue

Terima kasih.  
48. Nizam 501 - Thu 4/Jul/2013, 10:48pm
try la sini...http://www.dollars-paradise.net/r/s/6S2M7  
49. Hany 10 - Fri 5/Jul/2013, 11:53am
Perniagaan milik sendiri dgn Modal rendah < rm 100.
(anda boleh cuba dulu/ jika anda tidak berminat ,wang akan dikembalikan)

-Perniagaan yang Menjamin Masa Depan Anda &
Keluarga ,Halal, Dinamik (part/full time)

-Anda boleh memiliki perniagaan milik sendiri yg memberikan
kebebasan wang dan masa. (Quality time with family)

-Jaminan pulangan wang/pertukaran barang
(perniagaan risiko rendah)

-Pendapatan/bonus infiniti,melancong luar negara & umrah

-Pendapatan yg boleh diwarisi(pencen-skim persaraan terbaik)

-Boleh bersara awal.Selepas setahun menyertai perniagaan ini.In shaa Allah.

-Syarikat memberi PA insuran RM10,000 PERCUMA utk anda & pasangan

-Menjual >400 jenis produk(janama yang mengagumkan) yg berkualiti tinggi,
mujarab ,halalan toyyiban & mendapat byk pengiktirafan (award)

-KWSP, ASB ,TABUNG HAJI , AMANAH RAYA,
KURNIA INSURAN DLL antara pemegang saham
terbesar bg syarikat bisnes ini.

jika berminat sms: Hany 0194620769 @ email: aahanif28@yahoo.com

**Jika anda boleh nampak dengan jelas sesuatu yg org lain
tak nampak,anda sudah berada di hadapan!
Pada masa orang lain menyedarinya,anda sudahpun berada di puncak!  
50. Jobfromhome - Sat 6/Jul/2013, 7:36pm
yang ni secara partime je.x tganggu masa keluarga

http://profitpartimejobfromhome.blogspot.com/  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 55 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..