Santai di Lemakoh, Taman Negeri Endau Rompin.
Hafiz Salleh - Fri 6/Dec/2013 11:15am
Salam, saya ingin mengajak rakan2 terutama belia untuk menyertai saya untuk trip ke sungai Lemakoh, berdekatan taman negeri Endau rompin. Aktiviti boleh memancing, berenang, bbq. Sangat sesuai kepada yang ingin berjinak2 dalam arena rekreasi outdoor.

Boleh lawati fb event dan detail akan diceritakan di FB Event kemudian
https://www.facebook.com/events/542283655853299/

Niche: Pakej Pelancongan | Sukan Berkumpulan
   
 1. Mohd Faisal Bin Ab Rahman - Mon 30/Dec/2013, 9:03pm
  PAKEJ PELANCONGAN TERMURAH KE SELURUH INDONESIA 2013/ 2014

  Saya Mohd Faisal asal kelantan masih belajar di Medan Indonesia ada menyediakan perkhidmatan sewa kereta dan homestay di MEDAN INDONESIA. Selain itu saya juga menguruskan pelbagai pakej ground ke seluruh INDONESIA seperti BANDUNG, JAKARTA, BALI, PALEMBANG, PADANG, SURABAYA, PEKAN BARU, JOGJAKARTA, LOMBOK, SEMARANG, JAMBI, ACHEH dan pelbagai tempat menarik lainnya di seluruh INDONESIA. En/Cik boleh terus mesej ke inbox page facebook di bawah ini untuk sebarang pertanyaan dan perbincangan harga.

  Nama Halaman = Medan Homestay and Transport
  Link Facebook = http://www.facebook.com/pages/Medan-homestay-and-Transport/139785919496686
  Email = Mofaargroup@yahoo.com

  Malaysia = +6019 253 2170(sms sahaja)
  Indonesia = +62877 6935 3166(sms sahaja)

  Terima Kasih
  Mohd Faisal Bin Ab Rahman  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Fort Supai Melaka & Restoran Ikan Bakar Terapung (Kuala Linggi)
Kami ke Kota Bukit Supai (Fort Supai) di Kuala Sungai Linggi, sempadan Melaka dan N9. Kota ini dibina pada 1757 oleh Belanda bersama Pihak Bugis. Juga terdapat sebuah Restoran Ikan Bakar Terapung dan boleh terus mendaki ke Fort Supai melalui jejantas atas laut.
Asam Pedas di Tepi Jeti Nelayan Sungai Siring Melaka
Melaka ada banyak jeti nelayan. Lokasi yang popular adalah Muara Sg Duyung, Alai, Umbai, Serkam dan banyak lagi. Saya ke jeti nelayan Pantai Siring Melaka dekat Umbai untuk menikmati Asam Pedas ikan segar yang baru ditangkap.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)