Samsung Galaxy Clone Made in Korea
Juliana 76 - Wed 25/Sep/2013 6:38am [Last Comment]
HARGA BORONG
MINIMUM 5 UNIT KEATAS.

NOTE 3 - RM585
S4 V3 - RM540
GALAXY MEGA - RM520

BERMINAT CONTACT - 0173036889
Facebook - Mj Gadget / Gadget Termurah
Lokasi - Cheras Kl

Niche: Bisnes Handphone
 
1. Herlisya - Wed 25/Sep/2013, 1:35pm
salam, saya ingin membeli hand phone klone :-
Samsung Galaxy S4
Samsung Galaxy Note II
Samsung Galaxy Mega
Samsung Galaxy Note 8

Email saya ke elyanaherlisya@gmail.com harga Dan warna

Terima Kasih  
2. Syafirah - Thu 26/Sep/2013, 4:55pm
ada dropship takk ?  
3. Herlisya - Thu 26/Sep/2013, 11:50pm
Tak ada... saya ingin membeli DLM 20 units tetapi saya ingin tahu harganya. Bole tak pasal email saya.  
4. Paraboom - Sat 28/Sep/2013, 2:34pm
Salam, harap dapat improvekan customer service dan boleh jaga warranty dengan baik.

saya dah terkena dengan seller ini

tq  
5. Koreanclone - Sat 28/Sep/2013, 2:37pm
unrecommended  
6. Nurul Yune - Tue 8/Oct/2013, 1:01am
tolong la improve u punya servis dulu...ni lepas beli hp je,tutup hp,sms x bjwb cll x agkat...duit mau...servis kelaut....tolong ye...item waranty 1 tahun...x kn bniaga 3-4 bulan pastu syp....sy pun ade cus nk jge...beli dari awak tau....sms x bjwb....i akn report od pihak bkuasa jika tiada perubahan yg pihk u lakukan....tq....  
7. Azulfendi - Wed 9/Oct/2013, 5:51am
salam semua ..bukan nak kodem kan peniaga2 handphone sendiri,sebab saya sendiri meniaga hand phone tapi x pernah nak jual hand clone .maaf nak bagi tips skit pasal handphone clone ala2 ori konon,made korea lah,gred aaaa,semua tu pembohongan.saya sendiri pernah pergi ke china mcm mn pembuatan ,harga,semua tu bergantung pada kilang tersebut,di china terlalu banyak kilang membuat membuat HP clone ni,boleh ikut spec apa kita nak,nak buat 'made japan' pun boleh,siap boleh kasi warranty 1 tahun,tapi kena pikir kos return,masa.klau rasa bebaloi boleh beli.lu pikir lah sendiri ,kebanyak kan org china pun x pakai hp clone ni.pak guard kat china pun pakai iphone...boleh like pak guard  

Page 1   (Total 7 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..