Sampul Duit Raya Design/Logo Sendiri
Safira Printing Services @ Safira Printing Services Enterprise
Sat 30/Jul/2022 6:40pm [Last Comment]
Kami juga menyediakan printing sampul raya dengan minimum order sebanyak 500pcs menggunakan design/logo/gambar anda sendiri.

Anda boleh guna design ready made kami secara percuma jika anda tidak mempunyai design sendiri. Untuk senarai harga dan senarai design yang disediakan, sila layari website kami di http://www.safira.com.my/2011/05/sampul-duit-raya-money-packet.html

Untuk menempah, sila hantar butiran tempahan ke emel safiraprintingservices@gmail.com atau hubungi 017-636 4629

SAFIRA PRINTING SERVICES ENTERPRISE menyediakan servis printing pada harga yang murah dan cara pesanan yang mudah serta kualiti printing terbaik. Kami memberi feedback/respons yang cepat pada tempahan atau pertanyaan anda melalui email dan SMS. Potongan harga diberikan kepada pelanggan yang buat tempahan printing kali kedua dan seterusnya.

1. Kami membantu anda menjimatkan kos pemasaran dan pengiklanan.
2. Kami membantu anda mendapatkan printing pada harga murah dan berkualiti.
3. Kami membantu anda menjimatkan masa tempahan dengan beri feedback pertanyaan kurang dari 1 jam.

SAFIRA PRINTING SERVICES ENTERPRISE
Bangunan Mini UTC Bandar Baru Sentul, Kuala Lumpur
Tel : 017-636 4629
E-Mail : safiraprintingservices@gmail.com
http://www.safira.com.my

Account No: 86001 98731 (CIMB)
Beneficiary: Safira Printing Services Enterprise
Recipient E-Mail: safiraprintingservices@gmail.com

Niche: Cetakan Kad Dan Sampul
 
1. Gema Maju 65 - Sun 31/Jul/2022, 7:26am
Urgent!!!

Mencari Tanah Pembangunan, Tanah Pertanian, Tanah Lot, Rumah Teres, Apartment, Flat, Rumah Kedai, Ladang Musang King, Dusun Buah Buahan Non Bumi & Bumi) untuk sewa , jual dan jv

Keutamaan di Negari Sembilan, Perak,KL dan Selangor sahaja .

✓ Hanya pemilik dan pewaris sahaja whatsap kami jika nak berurusan 013-791 8582

Tq  

Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..