Salam 1malaysia. Business Dobi Dengan Kos yang Rendah.
Missadanya - Mon 24/Oct/2011 10:21am [Last Comment]
Salam & selamat sejahtera...salam 1Malaysia...


Kepada sesiapa berminat ingin menceburkan diri atau pun ingin menambah lagi perimis dobi saya boleh MEMBANTU ANDA....

-Tidak memerlukan KOS yang banyak.....
-Tidak memerlukan PEKERJA YANG RAMAI, hanya SEORANG sudah cukup.
-Tidak perlu membeli MACHINE.
-Tidak perlu membayar BIL AIR.
-Tidak perlu KEDAI YANG BESAR.

KOS SERENDAH HANYA MYR10000.00

Sesiapa yang berminat boleh call/sms +016-3377963 (Nasrul @ BOY) atau pun boleh email kepada Mohd_Nasrul808@yahoo.com.


Kota disediakan amat terhat terbuka kepada semua masyarakat tidak mengira kaum atau pun bangsa.....

Niche: Bisnes Dobi
 
1. Reza 8 - Wed 26/Oct/2011, 4:49pm
seluruh malaysia ke bro?..  
2. Nurul87 4 - Wed 26/Oct/2011, 10:52pm
Detail plz...aliencute87@yahoo.com  
3. Azli Azizi - Wed 26/Oct/2011, 10:57pm
email to ilzarun2000@yahoo.co.uk  
4. Afi 4 - Thu 27/Oct/2011, 12:05pm
email detail pls.. afi_farid79@yahoo.com.my
tq  
5. Missadanya - Thu 27/Oct/2011, 2:32pm
tawaran di sekitar selangor dan lembah kelang....tetapi di lembah kelang terhad.....  
6. Aziniey - Thu 27/Oct/2011, 3:37pm
saya berminat,..boleh email ker:
daireazie@yahoo.com  
7. Missadanya - Thu 27/Oct/2011, 4:26pm
saya dah email kepada semua....tetapi kalau nak lebih jelas lagi keterangan boleh call saya dan kita berjumpa......  
8. Missadanya - Thu 27/Oct/2011, 7:17pm
Salam...

Kalau berminat untuk dengar dengan lebih lajut boleh call saya untuk berjumpa dan berbincang....
harga boleh dirunding....

ini ialah satu simple biz tapi sangat2 profitable....tidak susah dan penat....  
9. Dzul 11 - Fri 28/Oct/2011, 9:04pm
salam,

tlg email detail ke manjalong@gmail.com

tq  
10. Nur Adhlina Ishak - Sat 29/Oct/2011, 2:10pm
Berminat utk tahu detail..
Pls email saya adhlina1703@gmail.com
tq  
11. Mohd 165 - Sat 29/Oct/2011, 2:45pm
sye berminat.. area sye di puncak alam selangor..email detail plz.  
12. Missadanya - Sat 29/Oct/2011, 7:28pm
untuk sesiapa yang betul2 berminat sahaja boleh call saya atau pun tinggal kan nombor anda....untuk appointment....kuata hanya tinggal 3 lagi sahaja....first come first serve...  
13. Mala 9 - Sun 30/Oct/2011, 6:59pm
saya minat..sila email detail normala_abdullah2005@yahoo.com
atau bila free saya akan call..  
14. Azizul 31 - Mon 31/Oct/2011, 4:04am
sy mnat...
email sy...
azizul8711@yahoo.com  
15. Mamakail - Wed 2/Nov/2011, 11:41pm
Berminat, tlg contact sy di 016-6601337  
16. Missadanya - Thu 3/Nov/2011, 5:53pm
Memaklumkan kepada semua kuata untuk premis dobi hanya tinggal 2 sahaja lagi...

sesiapa yang berminat boleh direct call saya....boleh rujuk number contact diatas...

terima kasih....  
17. Missadanya - Mon 7/Nov/2011, 6:54pm
memaklum lagi kepada semua kuata hanya tinggal 1 sahaja lagi.....

selamat hari raya semua.....salam satu malaysia  
18. Marceo - Thu 10/Nov/2011, 10:42pm
saya dari Sabah dan sangat berminat. so tolong hantar detail. tq.
: cel_vin@yahoo.com  
19. Nazem - Thu 10/Nov/2011, 11:39pm
inginkan;

fabric detergent
fabric softner
bleach
carpet shampoo
low foam carpet shampoo

dlm kuantiti 5ltr,10ltr dan 20 ltr

sila hubungi sy di 012 332 5194 nazem
lokasi shah alam.

terbuka kepada satu msia.  
20. Halias Bin Jusoh - Tue 15/Nov/2011, 3:33pm
halias rawang
tolong email ke haliasjusoh@yahoo.com  
21. Hairy 7 - Wed 30/Nov/2011, 11:46am
berminat sila email pd saya..
metaforav@gmail.com  
22. Anis 25 - Sun 4/Dec/2011, 12:15am
berminat...available lagi ker? call saya 013-3000 978  
23. Eiza 13 - Fri 23/Dec/2011, 2:27pm
saya berminat masih ada lg ke?
eizatulazwa@yahoo.com  
24. Musri85 - Sun 25/Aug/2013, 12:09pm
Assalam masih ade lagi ke kuata nye?? sbb klau ok nk try bukak kt skudai jb...
xpun email sy dlu...nk detail boleh... budak_teknik86@yahoo.com  
25. Azmi 236 - Fri 13/Dec/2013, 12:47am
abc3160cdi@yahoo.com  

Page 1   (Total 25 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..