Sakit Slip Disc Berkurangan Selepas Memakai Seluar Terapi Aulora (Aulora Pants)
Abd Rahaman Rasid @ Abd Rahaman Rasid - Tue 13/Sep/2022 10:27am
Sakit Slip Disc Berkurangan Selepas Memakai Seluar Terapi Aulora (Aulora Pants)

Sungguh derita lebih 11 tahun mengidap sakit slip disc hingga memaksa seorang pesara tentera, Hj Muhammad bersara awal.

Sepanjang 12 tahun itu, Hj Muhammad dari Batu Pahat ini kerap mengambil pain killer terutama ketika mahu berkhutbah Jumaat dan mengimamkan solat.

Semuanya berubah apabila Hj Muhammad diperkenalkan oleh kawannya dengan seluar terapi Aulora - Seluar terapi dari Jepun.

Pada mulanya beliau agak ragu-ragu dengan dakwaan yang seluar terapi ini mampu meredakan sakit slip disc. Tetapi beliau mahu mencubanya.

Selepas dua minggu memakai seluar terapi aulora, beliau tidak lagi merasa sakit semasa berkhutbah dan mengimamkan solat Jumaat.

Pada hari itu juga beliau tidak memakan ubat pain killer (sila klik video di bawah untuk mendengar testimoni Haji Muhammad).

Kini beliau terus memakai seluar terapi Aulora, malah memperkenalkan Aulora pants ini kepada kawan-kawan terutama yang dah berumur dan ada sakit lutut, sakit belakang dan sebagainya.

Tidak ada yang pelik dengan seluar terapi Aulora ini. Seluar ini mengandungi bahan-bahan seramik halus yang mampu membaiki aliran darah dalam badan.

Set pakaian terapi Aulora telah pun sudah 25 tahun di Jepun dan 5 tahun di Malaysia. Ia makin popular di Malaysia, Jepun, Indonesia, Brunai dan Hong Kong.

Pakaian lain ialah seluar dalam, tudung, baju, sarung tangan dan sebagainya.

Video Testimoni Penggunaan Seluar Aulora Untuk Slip Disc https://youtu.be/9WVsF7cYAmw

Sekiranya berhajat mendapatkan Aulora pants ini, sila PM saya +6013 366 1242.

Ada yang melihat testimoni ini sebagai potensi perniagaan yang besar.

Sila PM saya +6013 366 1242 untuk menjadi rakan perniagaan kami atau klik sini https://bit.ly/Join-BE-INTERNATIONAL

AWAS PASTIKAN ANDA MEMBELI PRODUK AULORA DARI PEMBEKAL YANG SAH

Disclaimer: Ini ialah testimoni persendirian. Aulora pant bukannya ubat atau bahan rawatan penyakit slip disc atau sebarang penyakit. Tuan puan dikehendaki merujuk kepada doktor untuk mendapat rawatan penyakit slip disk.

Niche: Butik Kesihatan | Rawatan Alternatif | Pengedar Produk Kesihatan | Ingin Berniaga
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..