Rumpai Laut Kuning dan Ungu Ada Stok 3 Tan
Tkt03 @ Http://mforum.cari.com.my/viewthread.php?tid=659881 - Sat 8/Jun/2013 2:59pm [Last Comment]
saya ada 3 tan rumpai laut kuning dan ungu baru sampai di semenanjung.yg berminat beli boleh call atau sms saya untuk dapat harga istimewa:012-9233149
juga boleh dapat harga dan pm saya di fb page saya :https://www.facebook.com/pages/Rumpai-Laut-Dry-Seaweed-Organic/349639275134950

Niche: Pengedar Produk Kecantikan
 
1. Smart4rich - Sat 8/Jun/2013, 3:06pm
BUAT DUIT RM300 KE ATAS SEHARI.

CAKAP BANYAK PUN TAK GUNA, LAYARI:

http://surveyberbayar.webs.com  
2. Zaid 19 - Sat 8/Jun/2013, 8:25pm
Kami menyediakan khidmat lori sewa seluruh Malaysia.Hubungi 0126244598.tq  
3. Najib Mat Nor - Sat 8/Jun/2013, 11:51pm
Berapa harga ya?sms sy di 013-2711990 atau email herbajantung@gmail.com  
4. Rantau Sukses - Sun 9/Jun/2013, 5:52pm
RUMPAI LAUT ASLI SABAH.
kuning rm40/kg
ungu rm50/kg
hijau rm60/kg
FREE penghantaran.
Hub, Habib 01115117869. Jazakallah  
5. Iswandy - Sun 9/Jun/2013, 8:54pm
SEWA LORI MURAH
Kami SIR POWER ENTERPRISE syarikat transport bumiputera yang menawarkan khidmat sewa lori 1 & 3 tan untuk penghantaran dan pindah pelbagai jenis barang ke seluruh semenanjung Malaysia
Sewa lori langkawi - kl turut ada atas permintaan.
Kami turut menghasilkan produk :
*Aksesori lori - cap lori diperbuat dari fiber yang ringan dengan harga Rm 350
*Hasil kraftangan - pelbagai jenis rekabentuk parang hasil buatan tangan..sedia menerima tempahan mengikut design anda..
* Sarung kerusi canopy ( sewa / jual )
Beroperasi 24 jam termasuk hari cuti umum..Jika memerlukan khidmat kami, sila hubungi Eddy 017-3933109 atau email ke sirpower_enterprise@yahoo.com  
6. Sitti Kamsiah - Mon 10/Jun/2013, 3:50pm
stok untuk di clearkan..
rumpai laut ungu..
1kg = rm40
hubungi 019 3161224  
7. Eyda 20 - Tue 11/Jun/2013, 10:06pm
Slm sejahtera..
Adakah anda berminat mmiliki kedai farmasi/serbaneka scara PERCUMA? Hanya Cosway mmpu merealisasikan impian anda.
1. Modal cuma RM5100 seumur hidup.
2. Konsep kedai PERCUMA, smua kos dtanggung pihak syarikat.
3. Pndapatan sgt lumayan, mncecah shingga RM200K sebulan.
4. Tiada risiko kerugian/prsaingan.
5. prniagaan sgt terjamin, juga boleh dwarisi ke anak cucu.
6. Lokasi adalah pilihan anda.
7. Tidak mmrlukan pengalaman, latihan dan bimbingan dberikan percuma.
Konsep prniagaan yg sgt unik dan mguntungkan, hanya ada pda Cosway...daftar segera skrg tempat terhad. 019-5761445*waheda*  
8. Nazman 7 - Mon 17/Jun/2013, 7:25am
rumpai laut harga menarik kuning 1kg rm 20 (termasuk pos), ungu 1kg rm25 termasuk pos dan hijau 1kg rm35 termaasuk pos kalau cod atau datang ambil sendri boleh wechat,sms 0196215358 atau add fb nazt trading  
9. Mr Ridz 2 - Sun 23/Jun/2013, 6:03pm
saya berminat.. bole tolong emailkan gambar di ridza11@hotmail.com tq  
10. Easy Money 4 - Mon 24/Jun/2013, 12:25pm
Maaf tumpang iklan. Sudah makan gaji dan dimarahi oleh boss anda ? Hendak menjadi BOSS sendiri dan merasai menjadi seorang OKB??? Kami menawarkan pendapatan lumayan dari aktif dan pasif income dari Cosway. Konsep farmasi secara percuma dan kos-kos seperti renovasi, deposit kedai, sewa kedai, peralatan penulisan, gaji farmasi, stok barangan yang bernilai RM1.5 juta, semuanya akan dibiayai oleh syarikat. Sila hubungi saya di ecosway_farmasi@yahoo.com atau hubungi kami di 012 978 6174 (Cik Alia) atau 017 721 0510 (Cik Nurul) untuk mengetahui bagaimana anda boleh mencapainya.  
11. Buzz Style - Mon 24/Jun/2013, 4:36pm
Set kesuburan Al-Khishbun (Percuma Pregnancy Test)
Boleh COD Ampang, KLCC atau Wangsa Maju
www.kedaibuzzstyle.blogspot.com  
12. Edisi Siasat 2013 - Sat 29/Jun/2013, 4:16pm
Mesti TT seorg yg mahir dengan rumpailaut...Mohon TT tlg nyatakan di sini kaedah mengenalpasti rumpailaut tiruan atau rumpailaut asli..TK  
13. Tun 7 - Sat 29/Jun/2013, 4:52pm
sesiapa yang berminat untuk order crispy seaweed utk tujuan perniagaan sila hubungi saya di 0193504892. Gerenti rasanya enak.  
14. Mohammad Fauzi Bin Acho - Sat 29/Jun/2013, 9:08pm
siapa juga yang berminat untuk info mengenai rumpai, boleh pm saya .. 0135488314  
15. Iklanaktif - Sun 30/Jun/2013, 11:34am
Iklan Percuma Seluruh Malaysia www.iklanaktif.com  
16. Polarisalju - Sun 30/Jun/2013, 10:53pm
TUMPANG IKLAN..

PROMOSI SERBUK ICE BLENDED MURAH ...

Assalam, kami di Al-khadija ingin menawarkan harga promosi khas pada harga istimewa

Jenis serbuk perisa serbuk ice blended yang available :
1. Coklat - ( Hot Item)
2. Vanila - (Hot Item)
3. Strawberi - (Hot Item)
4. Mocha ? (Hot Item)
5. Cappucino ? (Hot Item)
6. Manggo ? (Hot Item)
7. Tiramitsu ? (Hot Item)
8. Latte ? (Hot Item)
9. White Coffee ?(Hot Item)
10. Hazelnuts ? (Hot Item)
11. Blue Coral _ (Hot Item)
12. Honeydew ? (Hot Item)
13. Durian- (Hot Item)
14. Pineapple- (Hot Item)
15. Latte ? (Hot Item)
16. Lime ? (Hot Item)
17. Corn ? (Hot Item)
18. Oren ? (Hot Item)
19. Papaya
20. laici
21. Peach
22. Banana
23. Lemon Tea
24. Vanila
25. Strawbery
26. Blueberry
27. Almond
28. Coconut
29. Pepermint
30. Red Bean
31. Kiwi
32. Avocado
33. Maccha
34. Grape
35. Soda Lemonade
36. Classic milk


nak ambil 1 kg dlu pun boleh..SILA SMS dengan menyatakan perisa apa yang dikehendaki, berapa kg dan lokasi anda. Sy berada di area Cheras KL.. untuk mengetahui lebih detail HUBUNGI SAL-013 3790263..  
17. Mr Teong - Mon 7/Apr/2014, 6:08pm
harga terbaru untuk rumpai laut ungu
harga borong rumpai laut ungu
1kg =rm25
3kg =rm60

5kg =rm90

10kg=rm170

20kg=rm320

harga di atas adalah termasuk pos lajuSILA HUBUNGI SAYA DI 012-9233149 UNTUK KETERANGANLANJUT.DI JAMIN TERMURAH DAN MEMUASKAN.
fb page :
https://www.facebook.com/pages/Rumpai-Laut-Dry-Seaweed-Organic/349639275134950  
18. Mr Teong - Wed 25/Mar/2015, 6:48pm
harga rumpai laut warna kuning
harga termasuk pos laju citylink di semenanjung malaysia
1 kg =rm30
5 kg =rm100
10kg=rm190  

Page 1   (Total 18 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..