Rumah Dikehendaki!
Syamsulfaiz @ Carlton Properties Sdn Bhd
Tue 20/Aug/2013 1:10pm [Last Comment]
Asslamualaikum...

Saya memerlukan banyak rumah disekitar lembah klang untuk client2 saya...

untuk makluman saya buat pakej beli rumah tanpa deposit.. boleh tengok blog saya di www.rumahtanpadeposit.blogspot.com & like fan page 'nak beli rumah' di facebook'..

sekarang saya mencari rumah untuk dijual di sekitar lembah klang & juga kawasan2 lain untuk dijual kepada pembeli2 yg sedia menunggu...

Jikan anda nak jual rumah anda boleh hubungi saya & saya akan membantu menjualkan rumah anda dengan kadar yg segera... segala proses saya uruskan..

kalau mencari penyewa anda juga boleh berhubung dengan saya kerana ramai juga penyewa yg menelefon nak cari rumah untuk disewa..

hubungi saya segera 011-26319681/017-5984789 (faiz)
email : perundinghartanah.faiz@gmail.com

Niche: Agen Hartanah
 
1. Nizam 501 - Tue 20/Aug/2013, 5:01pm
ada rumah bungalow dkt putrajaya nak jual..boleh ke area situ?-neezam8121@gmail.com  
2. Ramizam - Sun 25/Aug/2013, 1:42am
1 unit apartmen untuk disewa di Sutera residence bandar Tun Hussein Onn Cheras.

Rumah Baru Siap, 3 bilik 2 bilik air, setiap bilik dilengkapi dengan kipas siling.

Preferable org tempatan.

berminat sila hubungi saya 0132408770  
3. Din 201 - Fri 30/Aug/2013, 4:48pm
1 rumah Teres 2 Tingkat di Seksyen 8 Bandar Baru Bangi Untuk DiJual.

Saya Owner : AMIN 013 6360995  
4. Farah Emida - Tue 3/Sep/2013, 12:46am
SALAM...

SAYA INGIN MENCARI SERIUS BUYER UNTUK MEMBELI RUMAH FLAT YG TERLETAK DI KLANG

AREA :BANDAR BARU KLANG,BERHAMPIRAN AEON BUKIT RAJA, PETROL PUMP, KEDAI MAKAN, BANK

RUMAH SUDAH RENOVATE
KITCHEN KABINET
2 BILIK TIDUR, 2 BILIK AIR

BERMINAT??

KOL SY SEGERA : 0173545847 (FARAH)  

Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..